Tüp Bebek Merkezleri Beylikdüzü Medicana Dr.Selman Laçin'in Hastaları

Bal damliyo azindan canim insallah olsunda gel ben ona kilo kilo seker kutu kutu yumurta veririm
:))

tatlım öyle deme inan herşey güzel olucak bugun yumurtluyorummm... yumurtalıklarım kötü idi oyle demişti doktor ama arı sütü işe yaradı ve zamanında adet oluyrum yuppiiiiiiiiii

tatlım öyle deme inan herşey güzel olucak bugun yumurtluyorummm... yumurtalıklarım kötü idi oyle demişti doktor ama arı sütü işe yaradı ve zamanında adet oluyrum yuppiiiiiiiiii
Hadi canim hayirlisi aman zamaninda adet olman iyi bi gelisme zamanla onlarda duzelir insallah sevindim senin adina :))

Canim facebook adresini versene ordanda konusuruz

:)))) cok ilginç bişi diycem ama ben sosyal paylaşım sitelerinin hiç birinde yokummm :)))) ve sırf bu bebiş için kurcalamaya başladım :))) dah iyisi biz bir yerlerde buluşalım taşınalım :)))

:)))) cok ilginç bişi diycem ama ben sosyal paylaşım sitelerinin hiç birinde yokummm :)))) ve sırf bu bebiş için kurcalamaya başladım :))) dah iyisi biz bir yerlerde buluşalım taşınalım :)))

Gercekten cok ilginc bisey dedin ama ben calisiyorum cok yogun bi sekilde martin basinda tup bebek icin isden ayrilicam 1 ayligina o zaman bulusuruz olur mu :))

nasilsin canim napiyosun noldu yumurtlama gununden sonra kac gun gecti

iyiyim canım sen nasılsın ? Salı günü idi işte bakalım bekliyoruz inş muradımıza ericez :))) içimdeki ses 14 subatta sevgilime hediye olarak gebelik tesinin pozitif sonucunu vericeksin dio :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…