atabilenlere hayranım zaten nasıl beceriyolar diye :) atamıyorum ama inanıyorum allahın izniyle olacak....
insallah canim haberdar et beni :)
Bal damliyo azindan canim insallah olsunda gel ben ona kilo kilo seker kutu kutu yumurta veririmetmem mi hiççç el öpmeye getiricem hatta 40 uçurmaya sende yumurta ve seker verecen bebişe :))) seninkisilere de bennn.... :))))
Bal damliyo azindan canim insallah olsunda gel ben ona kilo kilo seker kutu kutu yumurta veririm
:))
Hadi canim hayirlisi aman zamaninda adet olman iyi bi gelisme zamanla onlarda duzelir insallah sevindim senin adina :))tatlım öyle deme inan herşey güzel olucak bugun yumurtluyorummm... yumurtalıklarım kötü idi oyle demişti doktor ama arı sütü işe yaradı ve zamanında adet oluyrum yuppiiiiiiiiii
Hadi canim hayirlisi aman zamaninda adet olman iyi bi gelisme zamanla onlarda duzelir insallah sevindim senin adina :))
teşekkür ederim canım benim sen nasılsın?
Canim facebook adresini versene ordanda konusuruz
:)))) cok ilginç bişi diycem ama ben sosyal paylaşım sitelerinin hiç birinde yokummm :)))) ve sırf bu bebiş için kurcalamaya başladım :))) dah iyisi biz bir yerlerde buluşalım taşınalım :)))
Gercekten cok ilginc bisey dedin ama ben calisiyorum cok yogun bi sekilde martin basinda tup bebek icin isden ayrilicam 1 ayligina o zaman bulusuruz olur mu :))
olur tabiki bende çalışıyorum ögretmenlik yapıyorum bi dershanede ya sen?
Ya ne guzel ben bi tekstil firmasinda calisiyorum canim
çokkk güzel bebişlerimize de uygun şeyler yaparsın artık :)))
Uretim departmaninda deglim canim ya hazir alirim artik :)
kız deme oyle hazır olmaz annem sağolsun elinden gelir ona ördürürüz bişiler :)))
Yuzumu guldurdun cok sagol annenin ellerinden öperim sagolsun yeter nerede ikamet ediyosun?
istanbulda oturuyorum tatlım ben beylikdüzünde :)) ya sen
Esenyurtdayim bende :))
komsuuuu günaydınnnn :))))
nasilsin canim napiyosun noldu yumurtlama gununden sonra kac gun gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?