Tüp Bebek Merkezleri Beylikdüzü Medicana Dr.Selman Laçin'in Hastaları

a.slm hoşgeldiniz aramıza öncelikle,evet selman beye muayne oldum ve tedaviye başladık şuan tedavi aşamasındayız kendisiden ve ilgisinden cok memnun kaldım tavsiye ederim bende ilk başta cok merkez araştırdım ve ilk kafamdaki olan yere kara verdim şuanda merkez ve şalışanlardan cok memnunum cok ilgililer herşeyin hakkımızda hayırlısı diyelim ilerleyen günlerde tedavi aşamamı yazarım gerçi sizde haftaya salıya randevu almışsınız ama inşanlah sizde memnun kalırsınız die düşünüyorum benim alt komşum selman beyde tedavi oldu ve şuanda nur topu bir ogluşu var selan bey acık sözlü ve ilgili bir hekim benim sorunum yok tüplerim baglı 3 cocugum var ben 4 cü kez anne olmak için selman beyde tedaviye başladım belki güleceksiniz bana ama annnelige doymadım ben :) şuanda tedavimin 5 çi günüdeyim ve herşey yolunda görünüyor inşanlah sizde sizde dogru seçimi yaparak annlik duygusunu yaşarsınız dualarım sizlerle arkadaşlar herkez aynı çaba içinde annlik ne kutsal bir görev evlat hasreti çeken tüm kadınlarıma allahtan şifa ve bol şans diliyorum inşanlah size yardımcı olabilse ne mutlu bana

Ne kadar saçma bir yorum. He canım medicana calisaniyiz hepimiz, yillardir burada atıp tutuyoruz, hamile numarası yapıyoruz. Akla bak, profile gir, tüm yazışmalara bak o zaman. Allahım ya ne fesat insanlar var, bunu yazmayı akıl edene kadar drla görüşüp karar verin.

Selam uzun zamandır yazmamadım maşallah Allah bağışlansın ne güzel 3çocuğunuz var arkadaşlar ben selman beye gittim bayağı araştırdım çevremde farklı tecrübeli doktorlarda tedavi olup hamile kalan arkadaşlar vardı ama ben selman Bey'den elektrik aldım ve tedaviye başladık 10 tane yumurta toplandı 8 tane dönlendi 2tane transfer yapıdı ve yarın kan testi yapılacak inşallah mutlu haberi alıcaz gerçi eşim kızsada bana dayanamadım ve bugün idrar testi yaptım çok erken biliyorum nadim anne olma heyecanı işte 2 çizgi çık sayılır 2cisi çok net değil heyecan içinde sabahı bekliyorum kan testi için sizlere inşallah yarın müjdeli haberi veririm Allah herkesin gönlündeki muradı versin

Benimde allah nasip ederse mart ayinda tup bebege basliycaz senin ne oldu yazmamissin sonucunu merak ettim insallah guzel bi haber verirsin.

merhaba arkadaşlar bende yeni katılıyorum aranıza yarın aysun hanımla randevum var benimde ön görüşmeye gidicem. benim sorunum fsh değerimin 17.50 olması bu durumda fazla beklemeden bi karar vermem gerekiyor biliyorum ama bir çok merkezle görüştüm ve hala görüşmeye devam ediyorum ama medicana da evime cok yakın olduğu için bir de orayı gidip göriyim dedim. bu konudaki fikirlerinizi paylaşarak bana yardımcı olursanız cok sevinirim

Gorusme nasil gecti ne kadar dediler tup bebek icin yazarsan cok sevinirim

Arkadaslar bi cevap verin allah rizasi icin gittiniz noldu selman bey aysun hanim nasildi ne dedi ne kadar tutuyo dediler

görüşme gayet iyi geçti hatta ordaki bir kç hasta ile de görştüm iyi ilgilendilerini söylediler konustuğum kişilerde cok memnundu. ben aysun hanımla görüştüm gercekten tüm sorularınıza ayrıntılı cevaplar veriyo ben sevdim kendisini bir kaç test istedi benden ve ancak onların sonuclarına göre karar verebiliriz hangi yöntemi uygulayacağımıza dedi. sonra fiyatlar için gülsüm hanımla görüştüm 4800 + ilaç masrafları dedi. aysun hanımın istediği filmlerinin ücretlerini sordum sgk farkı rahim filminin 600 lira amt ise 275 dediler bu tahlilleri baska bi yerde yaptırmayı düşünüyorum bende

Allah rasi olsun cevap vermissin insallah muradin gerceklesir ben selman brylr gorustum o da cok iyi bir hekim sana katiliyorum kesinlikle rahim filmini baska yerde cektir 600 lira cok ben yaklasik 200 tl ye cektirdim bundan3 ay once amt testi ne bilmiyorum ama oda disarda daha uygundur hangi ay dusunuyosun tup bebeknicin ben martin basinda ordayim allah nasip edrrse

evet tatlım bende aynı fikirdeyim sen nerde cektirmiştin filmini? amh testi de yumurtalık sayısı ile ilgili bir testmiş. bildiğim kadarıyla araştırma hastanlerinde yapılıyo oda onun için bende oyle yapmayı planlıyorum. arısütü kullanıyorum bir yandan da ve fayda da görüyorum onun için tüp bebek işini biraz yavaştan alıyorum sanırım. :)

Canim benim insallah doktara gerek kalmadan muradimiza ulasiriz ne gibi fayda gördün ari sutunden ben esencan polikinliginde cektirdim filmimi sen kac yasindasin

Canim benim insallah doktara gerek kalmadan muradimiza ulasiriz ne gibi fayda gördün ari sutunden ben esencan polikinliginde cektirdim filmimi sen kac yasindasin

ben 83 eylül doğumluyum. 31 içindeyim yani :) adet düzensizliklerim ezelden beri vardır bunun için doğum kontrol hapları kullandım ilacı bıraktıktan 3 4 ay sonra adetlerim sasmaya başlar son 1 yıldır ortalama 35 37 gün arasında adet oluyodum daha da uzadığı zamanlar da oluyodu. 1 ocakta arı sütüne başladım ve bu ay 30. günde adet oldum tam günümdü. bana teyzem söylemişti arı sütü kullanmamı kendisi emekli ebe hemşire ve eşide arıcılıkla uğrasıyo. arı sütünün yumurtlama ve doğurganlık üzerinde etkileri olduğunu söylemişti. bende kullanmaya başladım ve inanıyorum işe yarıycak :)

Insallah canim insallah hayirlisi olur

Benimki sebepsiz doktorlar bulamadi bi sebep yapmadigim kür kalmadi dinleniyorum artik

sende haklısın insan bir çok şey duyuyo ve hepsinden umut bekliyo. gerçi bu konuda insanlarda yaşadıklarını paylaşıyo ve bizlerde onlardan etkileniyoruz. kiminde işe yarayan kürler kiminde yaramıyo biraz dinlendirmek gerek vücudu :))

Arkadasim ben artik tiksindim ilacdan ottdan suyadan ye ic ye ic 8 kilo aldim bu donem o yuzden biraz sitres sikintisi atmak lazim vucuttan dimi ama:)

Arkadasim ben artik tiksindim ilacdan ottdan suyadan ye ic ye ic 8 kilo aldim bu donem o yuzden biraz sitres sikintisi atmak lazim vucuttan dimi ama:)

tabiki arkadaşım stres olunca bebek olmuyo malesef inan etraftaki heres kafandan at düşünme diyor mümkünse bırak kyine bakk gez toz kendine bak kendinle ilgilen biraz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…