• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Beylikdüzü Medicana Dr.Selman Laçin'in Hastaları

İnşallah hepimiz dualarımıza kavuşuruz.
Aslında sadece doktor değil labaratuar bölümüde önemli diyorlar,sen 2, ci denemende de orayı tercih eder misin mesela
Kararsızım haftaya bahçeciye gideceğim görüşmeye bir de aret kamar var oraya da bakmayı düşünüyorum
Allaha emenet...
Yok canim oraya gitmem,bende bahceciyi dusunuyorum mesafeden dolayi basta gitmedim ama bu defa oraya gidicem canim

Ben Medicanada ilk kere yaptırdım kızlar. Beni Selman beyın karısı Aysun hanım yonetiyordu. Ancak deneme başarısız oldu maalesef. İkinci kere onlarla deneyen ve başarılı olan var mı acaba?

Ben Medicanada ilk kere yaptırdım kızlar. Beni Selman beyın karısı Aysun hanım yonetiyordu. Ancak deneme başarısız oldu maalesef. İkinci kere onlarla deneyen ve başarılı olan var mı acaba?
Merhabalar ben de şubatin 27si başladim tedavimi .Doktorum Selman beydi ama kontrole Aysun hanima gidiyordum ekip olarak çalistigi icin onlar da bakiyordu ,transfer oldum 6yumurta topladilar 4 tanesi olgundu 1tanesi dollendi diyince umudumu kesmistim keşke 2tane dollenseydi ikiyi koydurcaktim.Neyse o bi tane embriyoyu koydular sonuc pozitif oldu ben kalp atisini duymak icin 2ay bekledim kese boş çikti hayal kirikligina ugradim hr gun agliyorum .Doktoro gittim soyledim kese bos cikti dedim baktı evet kese bozulmus dedi kurtaj olmami soyledi ertesi gun kurtaj oldum .Bunlarin basima gelecegin hic dusunmemistim.Keseyin boş çikmasin nedenini soylemedi yani bu her kadinda gorulebilen durum dedi .Ama boyle olacagini biliyorlardi bende sorun yoktu esimin sperm sayisi %30haraketliydi yavaşti bi de sperm dondurmustuk burda olmadigi icin onu çözünce daha azalmistir haraketlik .

Merhabalar ben de şubatin 27si başladim tedavimi .Doktorum Selman beydi ama kontrole Aysun hanima gidiyordum ekip olarak çalistigi icin onlar da bakiyordu ,transfer oldum 6yumurta topladilar 4 tanesi olgundu 1tanesi dollendi diyince umudumu kesmistim keşke 2tane dollenseydi ikiyi koydurcaktim.Neyse o bi tane embriyoyu koydular sonuc pozitif oldu ben kalp atisini duymak icin 2ay bekledim kese boş çikti hayal kirikligina ugradim hr gun agliyorum .Doktoro gittim soyledim kese bos cikti dedim baktı evet kese bozulmus dedi kurtaj olmami soyledi ertesi gun kurtaj oldum .Bunlarin basima gelecegin hic dusunmemistim.Keseyin boş çikmasin nedenini soylemedi yani bu her kadinda gorulebilen durum dedi .Ama boyle olacagini biliyorlardi bende sorun yoktu esimin sperm sayisi %30haraketliydi yavaşti bi de sperm dondurmustuk burda olmadigi icin onu çözünce daha azalmistir haraketlik .
canım çok geçmiş olsun!! ağır bi durum ama burda doktorların suçu yok bence sadece kısmet. peki daha denemek planıyormusun?

Bende selman beyin hastasıyım ilk görüşmemizde çok memnun kaldım pozitif elektirik verdi bana fakat diğer drlarin dediği gibi menopoza yaklaştın biranönce tüp bebek dedi dr doğruyu söyledi benim yine moralim bozuldu 37 yaşındayım annem 39 yaşında bizi ikiz doğurduktan sonra menopoza girmiş tabi şuan 77 yaşında allah daha uzun ömür versin. Neyse ben tam tedaviye başlıycam zaten adet düzensizliğim vardı tarlusal içtim kahve lekeler oldu ben tabi ikinci günü gittim başka dr vardı baktı kist olmuş ve rahim duvarin kalın tedaviye basliyamayiz dedi eğer olmazsan 15 güne doğum kontrol hapı vercez kist için dedi neyseki önceden ayirttigimiz tatil zamanı yaklaştı gidip gelelim öyle başlıyalım bari dedim kendi kendime allah olmayan herkese versin yüce rabbim düşmanıma bile bu güzelliği tattirsin yarın bolca nineye gidicem çocuk isteyen herkese diliycem tek bana değil isteyen herkese

Arkadaslar imkaninoz varsa bosuna selman vraAysun lacinle vakit kaybetmeyin..

Bir dakikaaaaa! Ben Aysun hanımın hastasıyım. Birinci denememiz negatif sonuçlandı. İkinci pozitif. İkizlerimi bekliyorum şu an.
Herhangi bi hastane 100% garanti verilmez size. Medicananın ekibi gayet tecrubeli.

Kesinlikle katılıyorum 1 taneden başka yumurtası döllenen duymadım yumurta dondurma ise bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az insanda olmuştur die düşünüyorum...Bence laboratuvarında bir sıkıntı var oranın tahminimce...Canlısu tebrik ederim canım nasip tabiki birazda kimin şifasının kimde olduğu belli olmaz...

Kesinlikle katılıyorum 1 taneden başka yumurtası döllenen duymadım yumurta dondurma ise bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az insanda olmuştur die düşünüyorum...Bence laboratuvarında bir sıkıntı var oranın tahminimce...Canlısu tebrik ederim canım nasip tabiki birazda kimin şifasının kimde olduğu belli olmaz...
Bu laburatuvarın sıkıntı değil . yumurtalar döllenmiyorlarsa eğer bu yumurtalarda ve ya spermlerde sıkıntı var demek.
Neyse tartıişmak istemiyorum sonuçta tüm yorumlara rağmen insan kendi kafasına göre kadar veriyor

Ben mustafa acete gittim histeroskopi yapalım tüp bebek yaptirsan bile düşer rahim içi dar bebek tutunmuyo dedi.başka drlara gittim senin hiç olmuyorki alakası yok histeroskopiye gerek yok dediler sonra klomen ve çatlatma ignesi kullandım 3 kez yine olmadı tabi bu tedavimi çorlu şifa hastanesinde esengül can dr yaptı çok iyi bir dr böyle bir dr görmedim hep pozitif daha sonra bana dediki cnm daha fazla vakit harcama tüp bebek yaptır dedi bu arada amh değerim düşük 0.07 sonra gittim aret kamere hiç memnun kalmadım adam suratimiza bile bakmadı şımarık bana hem yumurta rezervin az tüp bebekte bile şansın yok diyor hemde aşılama yapalım diyor dedim hocam zaman kaybetmesek dedi dükkan senin ister aşılama ister tüp bebek varmı böyle biseyya rahim filmime bile bakmadı ben söyledim öyle baktı neyse kafanız karışmasın dalında iyi dr olabilir ona lafim yok ve çoğu herkes memnun ondan daha sonra bi hışımla gittim selman laçin dra ve çok iyi geldi bana tam tüp bebeğe basliycaz adet olmadım aslında yazılacak merak ettiğim okadar çok şey varki

Bu arada aklınızda olsun tekirdağ araştırma hastanesinden rapor çıkarttım tüp bebek için 3 kez deneme şansı var raporun 1 haftada çıktı amh düşük olduğundan dr hemen verdi raporu dr nicel taşdemir 10 numara dr özellikle infertilite hastalarıyla yakından ilgileniyor yrd doçent allah razı olsun ondan rahim kanseri yaramasida yaptı bana 1 ay sonra sonuçlar bunun tedaviyle ve raporla alakası yok tabi

Çok korkuyorum 2 tane yumurtam var görünüyor ve 3 tüp bebek druna gittim tüp bebekte bile şansın az dediler ne yapcam bilmem bu arada tarçın bal çörek otu karışımı yapıyorum yumurtalara faydası olurmu acaba bide soğan kürü yapıyorum kist var onun için sizce iyimi yapıyorum tecrübesi olan yazsın lütfen meryem süresini okumaya başladım inşallah kabul olursa bebek isteyen herkese versin allahım

Bir dakikaaaaa! Ben Aysun hanımın hastasıyım. Birinci denememiz negatif sonuçlandı. İkinci pozitif. İkizlerimi bekliyorum şu an.
Herhangi bi hastane 100% garanti verilmez size. Medicananın ekibi gayet tecrubeli.

yaa canım bana neyı anlatıyosun..!!!hayırlı ugurlu olsun bebeklerın saglıklıca kucagına al..ama yasadıklarımdan tecrubelerımden cıkardıgım bır ders var.medıcana da selman bey ve aysun hanım gereklı bılgı ve tecrubeye sahıp degıller.evet ıyı nıyetlıler guleryuzlerıde tamam ama devamı yok.basarı oranıda zaten bellı.haa kaldıkı bu ısler allah ısterse olur orası ayrı ama barı amelıyat kısmınında hekımlıklerı duzgun olsaydı..zaten benım zersenısım negatıflık degıldı..profılımı ıncelersen gorurusun.vaktı zamanında ben de burdakı olumlu yorumlara kapılıp maddı manevı kayıplar yasadım..bız yandık baskası yanmasın..sıızn gıbı sanslı olanlarda olmasa elbette onlar orda kalamazlar..tekrra evlatlarınıza saglık dılıyorum..saygılar

yaa canım bana neyı anlatıyosun..!!!hayırlı ugurlu olsun bebeklerın saglıklıca kucagına al..ama yasadıklarımdan tecrubelerımden cıkardıgım bır ders var.medıcana da selman bey ve aysun hanım gereklı bılgı ve tecrubeye sahıp degıller.evet ıyı nıyetlıler guleryuzlerıde tamam ama devamı yok.basarı oranıda zaten bellı.haa kaldıkı bu ısler allah ısterse olur orası ayrı ama barı amelıyat kısmınında hekımlıklerı duzgun olsaydı..zaten benım zersenısım negatıflık degıldı..profılımı ıncelersen gorurusun.vaktı zamanında ben de burdakı olumlu yorumlara kapılıp maddı manevı kayıplar yasadım..bız yandık baskası yanmasın..sıızn gıbı sanslı olanlarda olmasa elbette onlar orda kalamazlar..tekrra evlatlarınıza saglık dılıyorum..saygılar

Aynen katılıyorum sana canım...Zaten yorucu ve zorlu bir süreç hiç gerek yok boşa yıpranmaya herkesin elinde aynı reçete sallayıp duruyorlar güya hepsini Selman Bey görüyormuş hadi yaa... Ben tedaviye gidiyorum sırf ismine adam izne çıkacak sekreter telefonda konuşurken öğrendim... Butiklere gitmeyin arkadaşlar size naçizane tavsiyem terziye gidin...

Şimdi kafam iyice karıştı tam bir dra gidecem kimse randıman alamamış ne yapayım hangi dr iyi sana göre iyi olan bana göre kötü bana iyi olan sana kötü şans işi birazda allah hayırlısını kısmet etsin inşallah

Arkadaşlar okuyan olacakmı bilmem ama umutsuz arkadaşlarıma umut olayım tüp bebek yaptırmak için ilaçlarımı aldım selman laçin druma gidecektim adet olmayı bekliyodum gecikince öylesine test yapayım dedim baktım ilk defa çift çizgi gördüm ve hemen oluştu ben şok eşime gösterdim dedim ben yanlismi görüyorum ruyadamiyim neyim dedim hemen dra gittik kan testi yapıldı ve hamileyimmm

Bu bir mucize gittiğim bütün dr lar tüp bebekte şansın yok yumurta donasyonuna gidebilirsin demişti şok oldum amh 0.07 bu şekilde çok zor dediler acil tüp bebek yaptır dediler hatta rapor için gittiğim dr 1 haftada raporumu verdi durumun çok acil dedi anlatılacak okadar çok şey varki menopozdasın dediler ah ah ne çektim rabbim öyle büyük ki kimse karşı koyamaz her duamda burda umut bekleyen arkadaşlara isteyen herkese çevremdeki çocuğu olmayanlara herkese dua ettim ediyorum benim olduysa herkesin olur burda hamile olanları okurken derdimki yok ya bunların oldu benim olmuycak dr lar öyle söyledi hep yaşımı öne sürdüler ve hormon sonuçları tabiki pes etmeyin dualarla ayaktayız

Arkadaşlar okuyan olacakmı bilmem ama umutsuz arkadaşlarıma umut olayım tüp bebek yaptırmak için ilaçlarımı aldım selman laçin druma gidecektim adet olmayı bekliyodum gecikince öylesine test yapayım dedim baktım ilk defa çift çizgi gördüm ve hemen oluştu ben şok eşime gösterdim dedim ben yanlismi görüyorum ruyadamiyim neyim dedim hemen dra gittik kan testi yapıldı ve hamileyimmm

Evet yaaaaaaaa!!! İşte bu!! Çok tebrik ederim canım İnşallah her şey güzel olucak da kucağına alırsın.
Biz de bayramlara bi tepsi baklavayı göndermeye düşünüyoruz Medicanaya. İlk trama testi yaptık ikizlerimiz kız ve erkek olduğu öğrendik ))))

• Beğen
Reactions: nux
Hay maşallah benimde hayalim ikiz kız ve erkek ben kendimde ikizim ikizim erkek ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin olmayan herkese versin

Back
X