Beylikdüzü'nde oturan anneler ve zuzuları

Bız 2 kıŞıyız salı vaya ÇarŞamba buluŞalım kızlar saat 2 de uyar mı hekeze marka cıty de en Üst katında tlf verebılırım Özelden buluŞmak kolay olur

ya ben yoktum 2 gündür ,bakamadım hiç ,hafta sonu yapalım mı ,cumaretsi marka city de ,saat 2 gibi ,herkese uyuyorsa burdan haberleşelim ,piraye gelebilecekmisin cumartesi canım ,olmadı sen bana gel otobüsle gideriz beraber ..

kızlar bize hafta sonu uymuyor malesef olmadı başka sefer artık salı çarşamba olursa geliriz de hafta sonu olmaz malesef hem avm kalabalık oluyor hemde eşler evde oluyor

ok o zaman hafta içi olsun ramitepcim diğer arkadaşlarada uyarsa ..bizde 2 kişiyiz ,piraye ye de uyarsa hafta içi yapalım ..

tamam cnm çok iyi olur eylül ismim ebru bu arada piraye sanada uyarmı cnm salı veya çarş belirleyelim 2 de buluşalım

cnm biz büyük ihtimal 3 kişi gelicez salı günü 2 de marka city de siz kesin geliyor musunuz

ramitepcim özelden mesaj attım sana ,piraye bugün bendeydi ,gelebilirmi bilmiyorum evine döndü çünkü ,aararım ben yinede ,bi aksilik olursa bana özelden no nu at ararım seni ..

diğerleri yok heralde ,konuyu açan arkadaş uğrasaydı bari ..görmedi heralde ,onlarda olsalardı iyi olurdu ..

neyse biz yarın buluşuyoruz ramiteple ,gelmek isteyen marka city en üst kata gelebilir saat 2 ..bekleriz..

selam kızlar
gelicem inşallah

Son düzenleme:
oooo süper görmüşsünüz sonunda ,bekleriz yarın saat 14.00 ..

selam kızlar bende beylikdüzündeyim adım esen ve 10 aylık bir kızım var adı Ahsen

esencim meraba ,biz ilk buluşmayı yaptık salı günü ,bir dahakine seni de görmek isteriz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…