bizim siteye de gelebiliriniz kızlar yer müsait bahçemiz yanii parkta oynaşırlar kamelyada oturur çay içeriz :)))))))))) çaylar bendennn
gerçi taşınma durumum var ama daha var sanırım ona
aaaaaaa nereye tasinacaksin
nezaman gelelim canımkaydirigubbakcemile3
tamam canım anlata.s.burdan ayrılmıcam canım gene beykentte kalıcam ama bina değişicez bazı nedenlerden dolayı anlatırım sonra sana ok
paptyam anladığım kadarıyla biz yanyana oturuyoruz :)esen muhtarlığı bilmiyorum ben bize yakın mı acaba 4 kişi buluşalım kızlar dışarda veya evlerde fark etmez çarşamba perşembe 2 den sonra müsaitim yeri belirleyelim
hafta sonu bana uygun değil eşim evde bir dahaki hafta sonu yurt dışına giderse buluşabiliriz c.tesi kızlar siz ne dersiniz bu arada komik bir durum oldu biz esmer kız la aynı apt oturuyormuşuz :)bugün buluşuyoruz biz
paptyam anladığım kadarıyla biz yanyana oturuyoruz :)esen muhtarlığı bilmiyorum ben bize yakın mı acaba 4 kişi buluşalım kızlar dışarda veya evlerde fark etmez çarşamba perşembe 2 den sonra müsaitim yeri belirleyelim
vayy vay vayy demek öyle ebru hanım buluşun buluşun bizim haberimiz olmasın kız bi mesaj atıverseydin aşk olsun sempatiksalakcinni görürsün sen.......
arkadaşlar bu arada ben esra yeşilkent 1 deyim yakışıklı bir oğlum var bu ara fazla giremiyorum ne güzel ya ebruya komşu yanyana çok hoş kaydirigubbakcemile3
vayy vay vayy demek öyle ebru hanım buluşun buluşun bizim haberimiz olmasın kız bi mesaj atıverseydin aşk olsun sempatiksalakcinni görürsün sen.......
arkadaşlar bu arada ben esra yeşilkent 1 deyim yakışıklı bir oğlum var bu ara fazla giremiyorum ne güzel ya ebruya komşu yanyana çok hoş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?