Beylikdüzü'nde oturan anneler ve zuzuları

ne güzel ya ,hepiniz yakın oturuyorsunuz ,bende buluşmalara gelmeyi çok severim :) ama uzağım
bende 2008 kasım annesiyim ve çok buluşma düzenledik aramızda 20 kişi bir kerede bile buluştuk ,ev buluşmalarımız var ,istanbul dışından bile gelen arkadaşlarımız oldu ,çok güzel dostluklar kurduk ,
isterim ki sizlerle de buluşabilmek ,kaynaşabilmek ..

paptyam anladığım kadarıyla biz yanyana oturuyoruz :)esen muhtarlığı bilmiyorum ben bize yakın mı acaba 4 kişi buluşalım kızlar dışarda veya evlerde fark etmez çarşamba perşembe 2 den sonra müsaitim yeri belirleyelim

burdan ayrılmıcam canım gene beykentte kalıcam ama bina değişicez bazı nedenlerden dolayı anlatırım sonra sana ok
tamam canım anlata.s.

canım muhtarlık uyumun yanındaki bina bende onun yanındayım ana yol üstünde
ama haftaiçi ben müsait değilim sabah müsaitim öğleden sonra okul var olmazzz bensiz yapamazsınız:))

selanm kızlar yorgunumm okulda 23 nisan hazırlıkları var deli gibi göbek atıyoruz çok yoruluyorum yavsskafamçokkarıştı

hafta sonu bana uygun değil eşim evde bir dahaki hafta sonu yurt dışına giderse buluşabiliriz c.tesi kızlar siz ne dersiniz bu arada komik bir durum oldu biz esmer kız la aynı apt oturuyormuşuz :)bugün buluşuyoruz biz

valla bende öyle hande biz de baya güldük :)aynı apt netten tanışıyoruz

vayy vay vayy demek öyle ebru hanım buluşun buluşun bizim haberimiz olmasın kız bi mesaj atıverseydin aşk olsun sempatiksalakcinni görürsün sen.......

arkadaşlar bu arada ben esra yeşilkent 1 deyim yakışıklı bir oğlum var bu ara fazla giremiyorum ne güzel ya ebruya komşu yanyana çok hoş kaydirigubbakcemile3

evet ya aynı apartmandaymışız güzelbi tesadüf oldu gerekten.bidahaki sefere sende gelirsin canım özelden atmıştım mesaj.vereliniortak

aaaa ne hoş aynı apartman hee vay bee buluşun bakalım

ben çalıştığım için sadece hafta sonu boşum hafta içi imkansız gibi bişe yani((

yok cnm toplu buluşma yaparız yine bizim tesadüf oldu buluştuk ne demek haberleşiriz hep beraber yine toplaşırız evt hande de yok girmedi hiç hafta sonuna denk getirmeye çalışırız olmaz sa buluşmaları cnm

ebru nerüyon bacım hani gelicektin? hava bugün güzel değil ya oturuyoz bizde esmerkız çok iyi olmuş canım aynı apt. ya milley yeşilkent çakıroğlu apt nında oturan yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…