Beylikdüzü'nde oturan anneler ve zuzuları

Esencim hoşgeldim canım, kızlar Esen benim mayıs annelerinden arkadaşım buluşamadık daha görüşcez inşallah,

ebru nerelerde yav msn de almadık uğrarsan mesaj atarsan sevinirim canım

slm kızlar giremedim ipekle ikimiz hastaydık dr. falan havalar malum esencim merhaba ismim ebru birdahaki buluşmaya seni görmek isteriz hande cnm özelden msj atıcam sana cnm

esencim meraba ,biz ilk buluşmayı yaptık salı günü ,bir dahakine seni de görmek isteriz ..

Esencim hoşgeldim canım, kızlar Esen benim mayıs annelerinden arkadaşım buluşamadık daha görüşcez inşallah,

ebru nerelerde yav msn de almadık uğrarsan mesaj atarsan sevinirim canım

slm kızlar giremedim ipekle ikimiz hastaydık dr. falan havalar malum esencim merhaba ismim ebru birdahaki buluşmaya seni görmek isteriz hande cnm özelden msj atıcam sana cnm

teşekkür ederim kızlar
inşallah eğer hafta sonu olursa birdahaki buluşmada bende sizleri tanımak isterim

merhabalar bende beykentte oturuyorum kızım 1,5 yaşında oyun arkadaşımız pek yok hemde benim için süper olur valla bende varım

hoşgeldin papatyam seni de aramızda görmek isteriz ,bir dahaki buluşmada sende ol canım ..buradan yazışıyoruz zaten haberin olur ..

merhaba papatyam benim kızımda 14 aylık bizim kızlar arkadaş olur çok güzel olur sen kaç yaşındasın beki ben de beykent te oturuyorum sen neresinde oturuyorsun

selam bayanlar bende beykentte oturuyorum benımde iki kızım var bende buluşup tanışmak isterim sizinle burda tanıdığım kımse yok bende buluşmak isterim,benım kızlarımda biri iki yaş diğeri 3 aylık

hoşgeldin papatyam seni de aramızda görmek isteriz ,bir dahaki buluşmada sende ol canım ..buradan yazışıyoruz zaten haberin olur ..

ok canım burdayım bundan sonra her fırsatta takip edicem

merhaba papatyam benim kızımda 14 aylık bizim kızlar arkadaş olur çok güzel olur sen kaç yaşındasın beki ben de beykent te oturuyorum sen neresinde oturuyorsun

yeşilkentteyim canım sen nerdesin

selam bayanlar bende beykentte oturuyorum benımde iki kızım var bende buluşup tanışmak isterim sizinle burda tanıdığım kımse yok bende buluşmak isterim,benım kızlarımda biri iki yaş diğeri 3 aylık

aa süper yaa benimkide 18 aylık oynarlar ne güzel olur bizde tanışmış oluruz hem sen beykentin ne tarafındasın peki

benım yakınımda ekol center var bılırsın çok yakınım oraya.kolan hastanesinin üstü yanı sen nerdesin tam olarak buluşalım ortak bi yerde.kaydirigubbakcemile5

kızlar bana çok yakınsınız ben ekol center arkasındayım buluşalım bir gün esmer kız ve papatyam yaşlar kaç bu arada özelden msj buluşalım birimizde sık sık görüşürüz benimde kimsem yok ailem bursada yan komşum var aynı yaştayız onunlada tanışırsınız benimde kızım 14 aylık bebeişlerde iyi anlaşır

benım yakınımda ekol center var bılırsın çok yakınım oraya.kolan hastanesinin üstü yanı sen nerdesin tam olarak buluşalım ortak bi yerde.kaydirigubbakcemile5

oooo kızlar çoğalıyoruz bende muhtarlığın yanında oturuyorum görüşelim ya çok hoş olur

görüşelim bi yer alarlayın arkadaşlar ben uyarım benım bebekle biraz zor olacak ama olsun yakınız sonuçta

oooo kızlar çoğalıyoruz bende muhtarlığın yanında oturuyorum görüşelim ya çok hoş olur

evet esencim görüşelim valla bizim son görüşmemizden sonra herhalde 7-8 ay geçti değilmiii benim işler senin işler bi araya gelemedik yahuu hem kızda büyümüş artık oynarlar ceylinle

bizim siteye de gelebiliriniz kızlar yer müsait bahçemiz yanii parkta oynaşırlar kamelyada oturur çay içeriz :)))))))))) çaylar bendennn

gerçi taşınma durumum var ama daha var sanırım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…