esencim meraba ,biz ilk buluşmayı yaptık salı günü ,bir dahakine seni de görmek isteriz ..
Esencim hoşgeldim canım, kızlar Esen benim mayıs annelerinden arkadaşım buluşamadık daha görüşcez inşallah,
ebru nerelerde yav msn de almadık uğrarsan mesaj atarsan sevinirim canım
slm kızlar giremedim ipekle ikimiz hastaydık dr. falan havalar malum esencim merhaba ismim ebru birdahaki buluşmaya seni görmek isteriz hande cnm özelden msj atıcam sana cnm
hoşgeldin papatyam seni de aramızda görmek isteriz ,bir dahaki buluşmada sende ol canım ..buradan yazışıyoruz zaten haberin olur ..
merhaba papatyam benim kızımda 14 aylık bizim kızlar arkadaş olur çok güzel olur sen kaç yaşındasın beki ben de beykent te oturuyorum sen neresinde oturuyorsun
selam bayanlar bende beykentte oturuyorum benımde iki kızım var bende buluşup tanışmak isterim sizinle burda tanıdığım kımse yok bende buluşmak isterim,benım kızlarımda biri iki yaş diğeri 3 aylık
benım yakınımda ekol center var bılırsın çok yakınım oraya.kolan hastanesinin üstü yanı sen nerdesin tam olarak buluşalım ortak bi yerde.kaydirigubbakcemile5
kızlar bana çok yakınsınız ben ekol center arkasındayım buluşalım bir gün esmer kız ve papatyam yaşlar kaç bu arada özelden msj buluşalım birimizde sık sık görüşürüz benimde kimsem yok ailem bursada yan komşum var aynı yaştayız onunlada tanışırsınız benimde kızım 14 aylık bebeişlerde iyi anlaşır
benım yakınımda ekol center var bılırsın çok yakınım oraya.kolan hastanesinin üstü yanı sen nerdesin tam olarak buluşalım ortak bi yerde.kaydirigubbakcemile5
oooo kızlar çoğalıyoruz bende muhtarlığın yanında oturuyorum görüşelim ya çok hoş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?