- 8 Kasım 2014
- 4.866
- 10.582
- 408

tabiiki kendinden taviz verme tabiki gereken yerde cevaplarını ver tavrını koy ama sürekli onlara düşmanlık besler gibi konuşma eşine karşı. şuan ki aranızın bozukluğunun geçici bi dönem olduğunu da unutma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seven bi çiftiz evet ama bu kez çok kırdım sanırım adam duvar olarak geldi eve çocuktan başka şeye bakmıyo. Umarım barışırızSen kocanı özlemişsin bile canim şimdi daha çok dokunmak sarilmak istiysn muhtemelen küslükler iyi oluyo bazen ilişkide yakında barışırsınız.birbirini seven bi çiftsiniz anladgm kadryla![]()
inşallah geçicidr gizem ya çocuğun odasndan çıkmıyo. Çocuk aranınca getiriyo emzir dye snra alıyo. Sen uyu dedi bana gtti. Delirttim sanırmheramora eşinin de hataları var ama bence sen eşinin ailesini sevmiyorsun yanılıyo muyum? sevmediğin için her davranışları batıyor bence sana, birazcık daha ılımlı olmayı denesen eşin için. o arada kalıp üzülüyor sonra.
tabiiki kendinden taviz verme tabiki gereken yerde cevaplarını ver tavrını koy ama sürekli onlara düşmanlık besler gibi konuşma eşine karşı. şuan ki aranızın bozukluğunun geçici bi dönem olduğunu da unutma.
inşallah geçicidr gizem ya çocuğun odasndan çıkmıyo. Çocuk aranınca getiriyo emzir dye snra alıyo. Sen uyu dedi bana gtti. Delirttim sanırm
Gorumcenin mama sandalyesini vermesinde birsey goremedim kizacak. Bos yere para harcamayin diye dusunmus. Siz de ilk bebek oldugu icin belki de kullanilmis seyi kullanmak istemediniz ama bunda birsey yok ki. Onlar sizi dusunmusler. Kullanmasaydiniz bile geri gondermek yerine bir yere koyabilirdiniz. En azindan insanlar kirilmazdi.Beymim durdu, karıncalanıyor sanki. O kadar boğuldum ve bunaldım ki. Sorun üzerine sorun ekliyorum hayatıma.
Eşimle tartıştık. Ve bebeğimiz dışında konuşmamaya karar verdik. Normalde işteyken seni seviyorum nasılsın şöyle misin böyle misin diye mesaj atan adam İki gündür sadece oğlum nasıl dye msj atıyor.
Sebep yine ailesi. Zaten ufak bi atışmamız vardı görümce yüzünden. Görümce bana oğlumda kullanmam için kendi çocuklarının mama sandalyesini ve bikaç malzeme daha vermişti, istemediğim halde verdi kadın. Bende onları yolladım geri. Neden yollamışım da insanlar iyilik yapıyomuş da. Yenisini alırım ihtiyacı olana versin dedim. Bi de çocukları ikide bi yok bu bizimdi yok buna ben binmiştim deyip durdu, bu durumdan hoşlanmadm ihtiyacım da olmadığı için yolladım. İlk tartışmamız bundan çıktı.
Üstüne kaynımın bizim arabayı yine istemesi ( 6 saatliğine) ve eşimin vermesi eklendi. 21 günlk bebeğim var. Her an her şey olabilir diye düşünüp vermemeliydi. Hata üzerine hata yapıyor.
Bir de şu var kv kp sürekli diğer torunlarına(görümcemin oğlu) oğlum biz en çok seni seviyorz sen başkasın bilmem ne deyip duruyorlar benim yanımda ve bebeğim dünyadayken doğmuşken yani. Güya bebeğimi kıskanıyormuş çocuk da üzülmesin diye diyorlarmış(çocuk 5 yaşında). Bu konu yüzünden de biraz atıştık.
En son ben dedim ki yabancı gibi git gel eve oğlan dışında da konuşmayalım. Kabul etti. Ama ben acı çekiyorum o koca kafalıyı sevdiğim için.
Bu işin sonu ne olur kızlar? Ben sonumuzu iyi görmüyorum. Açıkçası yapamıyorum artık. Saçmalıyorm farkındayım benden bıktınız onun da farkındayım ama inanın sizden başka rahatça anlatabildiğim tek bi insan yok
Lohusalık beni bozdu aynen ve hiç geçmeyecek gibi hissediyorm.eskiden beri mesajların dikkatimi çekerdi ama bu lohusalık seni çok bozdu. her üzüntünde şey de sıfır beklenti sonsuz mutluluk . yada bunu wp durumu yap
kocana trip olur
![]()
Kabullenmek gerek evet ama sonuçta bu dönemimde daha fazla anlayışı hakediyordum. Adam bana küstü bildiğin. Ayaklarına falan kapanmamı bekliyor. Sanki kendisi doğum yaptıönceside vardır bu yaşananların belki bilemeyiz bu kadar takıldığınıza göre ama sadece şu anlattıklarınızı yorumlarsak biraz abartmışsınız sanki çünkü ben görümcenizin yaptığında kötü niyet görmüyorum benim en yakın arkadaşım verdi bi çok şeyi böle olsaydıda kızacakmıydınız görümceniz olduğu içinmi? diğer duruma gelince sizin çocuğunuzu sevmediği anlamına gelmiyor o sadece sizinki daha algılamaz ama o diğeri gerçekten kıskandığı için belki yanlış ama kendi kendine idare ettiğini düşünüyor. Bence güzel giden evliliğiniz varsa böyle şeylere takılıp yıpratmayın kendinizi evliliğinizi araba mevzusuna gelince acil ihtiyacınız olduğunda taksi çağıramazmı eşiniz yada ne biliyim sizi bekletirmi zorda bırakırmı eğer cevabınız hayırsa uzatmayın bence eşinizle gerek yok artık siz ailesiniz onlarda onun ailesi bunu kabullenmek gerek
Ben konuşmak istedim bi adım attm kendisi istemedi. Saçma sapan hareket ediyor. Biraz sağduyulu yaklaşabilirdi bana karşı.Siz en ihtiyacınız olan donemde yolu şaşırmışsınız.çocuklar esyalara yok bu benımdı vs dedıye kadar takmışsınız.tecrube ile sabıttır sizin çocugunuzda ileride aynı şeyi yapacak 7 yaşınada gelse yapıyorlar bunu.kullanmadıgu bı urun bile olsa vermek ıstemıyor bışe olabılırler.ilk çocugumda görümcemın bi çok eşyasını kullandım kıyafetten mama sandalyesine kadar.çokmu ihtiyacım vardı alamazmıydım ....maksat gereksiz israfı onlemek ve coccugumun daha büyük ihtiyacını karşılamak idi.sonra çocuga surekli senı daha cok sevıyoruz dıyorkarmış vs vvs .sizin çocugunuz anlayabilecek doneme geldiğinde bunu yaparlarsa dert edının ama şuan çok erken.çocuklar ki kuzen bile olsa kıskanıyorlar birbirlerini .ilgi küçüğe kayınca o 5 yasında olan size buyuk gıbı gelen ki aslında hala çocukkkk oldugu için kıskanıyor.kızım üç yaşına girmek üzere kuzeni 4.5 dogum yaptıgımda bile önce yeğenimi seviyorduk.yada esimin yegenini onunlada arasında 4 yaş var .çok uzattım belki ama inanın sız oncedende esınızın ailesındekilere tahammul edemıyormuşsunuz.zaten dogum sonrası en ufak şey batıyor.ve b...k nu çıkarmışsınız.bende çok bayılmıyorum ama iki tarafa esıt davranmaya calısıyorum.erkeklerde aptal degıl siz onun ailesıne yaklasırken saygı göstermedıgınızde ters tepıyor(bazı erkekler boyle degıl karımda karım diyor.o modeli bana denk gelmediği için bilemedim)bide 6 saatlık arabayı aldı vs ne olacak bı gunlugune alsın .acıl birley olsa taksıye bınersın.durumunuz kötü degıl anladıgım kadarı ile.eşim hata üstüne hata yapıyor diyw düşünme.guzel bi kahvaktı sofrası kur cok konuşmadan.....haftasonunu yavastan yumusatarak gecırın zamanla hersey yoluna gırecektır.tez zamanda aranız duzelır yumuşar kendinizi boş yere uzmeyın bebeğin tadını çıkarın...
Zaten öyle yapıyorum hatamı yapıyorum bilmem ama net tavır koymsk da üstüme yoktur.Yorumları okumadım ama
Sen Yeni Doğum yapmış lohusa kadınsın niye sinir ediyor bunlar seni!
Ayıp günah ya ben sinir oldum!
Kocanla konuş lütfen dikkat etsin Bebek bakıyorsun emziriyorsun sen sütüne geçer sinir yapmaman Lazım
Görümceniz kayınvalideniz çok anlayışsız
İyi ki verdikleri eşyaları kullanmamışsın başına kakarlardı biz verdik diye
Ne desek boş olay eşinde seni koruması Lazım ailesine tavrını koyması lazım
Yoksa daha konu açacak gibi duruyorsun
Senin yerinde olsam hiç muhaddap olmam onlarla eşime de net tavrımı koyarım
kocası görümceme küsmezdi onlar direk bağıra çağıra hakaretlerle insanların içinde tartışıp iki dk sonra unuturlar kocasıyla. Görümceme eşimin bana hediyeler alması doğumgünmde yaptığı sürprizler vs çok garip geliyor mesela, onun evlilik anlayşı bambaşka.Öncelikle görümceniz bir telefon açıp mama sandalyesine ihtiyacın var mı diye sormalıydı. Kafasına göre göndermemeliydi.
Benim abim sordu ihtiyacın var mı dedi olabilir dedim verdi ve yepyeni gibiydi. Hoş bizim oğlan hiç sevmeyince bende ihtiyacı olana verdim.
İkincisi kocan da bir hoş yani. Kardeşinin yapıcağı tribi abisi yapmış. Ki ikiside yapsa haklı görmüyorum.
Acaba bu durumu görümcen yaşasa, kocası görümcene küser miydi merak ediyorum doğrusu.
Bu koca milleti karıma çektireyim de nerden çektireyim diye düşünüyor hep. Ne kv ler biter ne görümceler ne de eltiler.
Burda fi tarihte bi yazı okumuştum. Kadının kocası eşiyle fena kavga etmişti. Abisinin karısı için. Ulan karının eltisini koruyacağına kendi karını korusana. Yok bu iyi kocalar kelaynak cinsinden sanırım türü kesildi.
Bize cevap verirken bile kayınvalidene laf söylüyorsunLohusalık beni bozdu aynen ve hiç geçmeyecek gibi hissediyorm.
Kabullenmek gerek evet ama sonuçta bu dönemimde daha fazla anlayışı hakediyordum. Adam bana küstü bildiğin. Ayaklarına falan kapanmamı bekliyor. Sanki kendisi doğum yaptı
Ben konuşmak istedim bi adım attm kendisi istemedi. Saçma sapan hareket ediyor. Biraz sağduyulu yaklaşabilirdi bana karşı.
Senin benim ailemle sorunların var işte konuşmayı gerektiren bi şey yok diyor .
Zaten öyle yapıyorum hatamı yapıyorum bilmem ama net tavır koymsk da üstüme yoktur.
kocası görümceme küsmezdi onlar direk bağıra çağıra hakaretlerle insanların içinde tartışıp iki dk sonra unuturlar kocasıyla. Görümceme eşimin bana hediyeler alması doğumgünmde yaptığı sürprizler vs çok garip geliyor mesela, onun evlilik anlayşı bambaşka.
Sonuçta eşimle ilk kez bu kdr kötü olduk. Aramız ciddi anlamda bozuldu. Kv görümceye kına yollama vakti geldi
tabiki hayır böyle değiliz hep ama kv görümceyle sorun yaşarsam anlatıyorm arada. Lohusalıkta daha çok yapmaya başladım. Biz çok iyi bir çifttik ne bileyim hep idare ederdi beni kimsenin yapmayacağı şeyleri yaptı benim için. Şu an batırdık sanırım. Beceremedik ebeveyn olmayı. Belki de aile olmayı beceremiyoruzdurBize cevap verirken bile kayınvalidene laf söylüyorsunheramora bu kadar mı kötüler sana birşey yapmamışlar ki malesef eşin için onları sevmek zorundasın eşine de böyle her konuda kvdeden bahsediyor musun
haklı bulamaz ki kendisi aşırı saf iyi niyetlidir. O kimseyi üzmemete çalışır. Ama beni üzüyor. Sütten çocuğa geçer mi bilmiyorum ama oğlum gece boyunca uyumadı gözleri kıpkırmızı oldu az önce daldı çocuk.İşte onlar o Kınayı seve seve yakar mühim o ki o fırsatı verme bizimde başlarda öyleydi bak eşin demiş senin problemin ailemle diye öncelikle o onun annesi yani ister istemez savunur sen üstüne gidersen seninkiler çok ufak problem kV sevmediğini esine belli etmiyceksin annesi çünkü kırılır içten içe sevmezsen sevme yoksa ne kadar suçlu olsalar bile eşin senin onları sevmedigini düşünüp seni suçlar sen onları sevdiğini nihayetinde anne babası olduğunu fakat tavirlarindan rahatsızlık duyduğunu hissettirmelisin kalbinin kırıldığıni söylersin tartışarak değil içini döküçek bi tarzda o da onlari uyarabilir önce seni haklı bulacak bi nedeni olmali
Ben eşime anlatmasam birsey olduğunda kv ona on katarak anlatıyor ben bunu farkettikten sonra eşime anlatıyorum ama nasıl sohbet eder gibi birazda giybet havasında dalga geçip gülerek problem yapmadığımi bilmesi için sadece olayın aslının nasıl olduğunu bilmesi için öyle havadan sudan konuşur gibi anlatırım sonra annesi anlaTinca Evet anne haberim var diyor geçiyor bizim kV şok hiç birşey ekleyemiyormustabiki hayır böyle değiliz hep ama kv görümceyle sorun yaşarsam anlatıyorm arada. Lohusalıkta daha çok yapmaya başladım. Biz çok iyi bir çifttik ne bileyim hep idare ederdi beni kimsenin yapmayacağı şeyleri yaptı benim için. Şu an batırdık sanırım. Beceremedik ebeveyn olmayı. Belki de aile olmayı beceremiyoruzdur