Doğum yapmak bir kadının bütün fizyolojik ve psikolojik halini alt üst eden bir durumdur iyi anlamda olsun kötü anlamda olsun. Eğer imkanınız varsa en azından bir seanslık birlkte terapiye katılın psikolog bunu zaten söyleyecektir eşinize. Dışarıdan bir müdahale her zaman etkili olur bu durumlarda, eşiniz sizin bu dönemlerinizin zor olduğunu her yönden alt üst olduğunuzu bir psikologdan duyunca yumuşayacaktır.
Eğer bu olmuyorsa, insanlar arasındaki sorunların çözümünün tek yolu karşılıklı ve sakin bir şekilde konuşmaktır :) Durumunuzu tahmin edebiliyorum, duygu değişimleri ve patlamaları yaşıyor olabilirsiniz söylenen her sözü yanlış anlıyor olabilirsiniz ya da her söz batar size bu çok normal. Hayata bir kez geliyorsunuz geçen gün de geri gelmiyor, gurur yapmayın eşinizle konuşun içinizi dökün o da döksün. Aranızda olanların sevgisizlikten olduğunu sanmıyorum yazınızdan belli.
Onun dışında biraz politik davranın yine kendi huzurunuz için. Görümcenizin gönderdiklerini geri göndermek yerine gerçekten ihtiyacı olan birilerine verseydiniz, bırakın ne düşünürse düşünsün. "geline şunu şunu verdim bizim çocukların eşyalarını kullanıyo" mu diyecek, desinnnn :)) Kayın peder de ne diyorsa desin :)
Gerçekten takmayın, hayat bunun için çooooo kısa.
Hadi akşam yemeği için güzel bir sofra hazırlayın eşinize süpriz olsun, bebişinizi de yanınıza alın, çekirdek ailenizle güzel bir yemek yiyin. Bence yapın bunu, gururu bir kenara bırakalak