Beynim error verdi kızlar bi bakın

sakızın kendi girmemiştir ya küçük parmakları ile ittridi yada koklayayım dedi kactı.
fark ederdin. yeşil enfeksiyonlu bol kokulu sümük geldiginde aaa ne oluyor derdin. zaten nefes alaması değişrdi. aglardı bilmem ne... doktor amcalarda onu oradan cekip alırlardı...
geçmiş olsun... sakız dugme minik şeyler kızının eline bir daha verme.
hatta şunu anlatım burnuna birden fazla gömlek dügmesi sokan cocuk artık sokacak yeri kalmadıgı için uyurken annesinin fark etmesi üzernine opresyon yapıldı. baya dügme cıkmıştı rakam hatırlamıyorum :)
birde kalem pil yutan hiperaktive bir cocuk vardı. kakası ile cıkması için günlerce ailesi bekledi. doktr. cok endişe etti çünkü pil zehirler.

geçmiş olsun geçen benim kız da krem yedi derhal hastaneye götürdük.serum takıldı dünde yag çözücüyü ikizinib gözüne sıktı deliricem artık
yag sökücüyü nasıl almış ? kaç yaşıbnda bu cocuk ?

kocaman sakız nasıl girmiş cnm ordan mutlaka kendi parmağıyla itti dikkat edin cnm ama ÇIKARDI BENCE korkma dikkat et bi dahakine cnm

22 aylık canım mutfak tezgahının altından almış ki orası bağlı ulaşamasınlar die.
demek ki dolap altı degil üzerine almalıymışısın.
cocuk: sevimli oldugu kadar, kendini ve etrafını yok edecek potansiyele sahip minik canavarlardır
yag sökücü kezzap niteligindedir. yakar cildi. iyi kör olamamış kardeşi.

istersen panik yapma ama yarın bir muayane veya rontgene götürsen fena olmaz. sakızdan önce başka birşey de sokmuş olabilir veya sakızı parça halinde sokmuş olabilir. önce minik parça sokmuştur baktı giriyor tümünü sokmuş olabilir.... dikkat etmek lazım.
ayrıca lutfen bir daha cocugun burnuna birşeyler damlatmadan önce doktr. götür.
ay endişe etme diye yazmıiim dedim ama bunun da saklanacak bir yeri yok...

Ay vallah okurken basim döndü nerdeyse kasimin arasinda agri hissetdim oraya kadar mi cikti acaba diye. Allah korumus gercekten cok fena. Benim ogluma öyle olsa herhalde bayilip düserim panik olurum. Dikkat ermek lazim sakiz tehlikeli

Off cok kötü... benim de esimin hem annesi hem üveyannesi sürekli 2 yasindaki ogluma sakiz vermek istiyorlar. Hayir diyorum neden diyorlar?!?!

Off cok kötü... benim de esimin hem annesi hem üveyannesi sürekli 2 yasindaki ogluma sakiz vermek istiyorlar. Hayir diyorum neden diyorlar?!?!
Kesinlikle vermemek lazım. Minik şekerler, bonibonlar, her turlu kuruyemiş, sakiz vs. Vs. Bunların hepsi çok tehlikeli. O yaşta yutmalari zaten tehlikeli nefes borusunu kapatabiliyor bir de burunlarina falan da sokuyorlar kendileri bilerek. Benim yeğenim de düğmesini kopartmis burnunua sokmaya calisirken yakalamistik. Bir saniye birakmaya gelmiyor yani.

Çok geçmiş olsun..

Tehlikeli çok hem de ,ben ölümden döndüm çoçukken.

Nohut kaçırıp 10 gün duranlar nasıl hayatta kaldı şaşırdım.Ben boncuk kaçırdım burnuma.

Beni hastaneye zor yetişdirler..Hatta yetişemediğimiz için polis aracı bize yol açtı o önde biz arkada gittik.

Ben nefesim kesilmiş yarı aygın yarı baygın doktorun elinde buldum kendimi..

Son oldu ne boncuk ne başka bir şey yanından geçmedim yıllarca.

Allah korusun bende dügmelerden korkarim gece yastigin dügmesi sökülür felan diye aklimdan senaryolar geciyor kalkip bakiyorum. Ben ogluma kücük seyler verirken yaninda olurum sakiz hic vermedim. Kaynanam vermis sakizi bende farketmedim nerden bilebilirimki cocuga sakiz verecegini. Cocukda bilmiyorki sakizin cinendigini yutmaya calisti ve bogazina takildi oglum birden tuhaf sesler cikardi bir baktim agzinin arkasina kaymis sakiz cok kizdim gercekten. Esim de geldi noluyor dedi kim verdi sakizi kaynanam tabi diyemiyor ben verdim sakizi diye! Allaha sükür birsey olmadi

Canım çok geçmiş olsun annem böyle durumlarda yani tehlikeli bi şey isteyip ağladığımızda ben ağlayacağıma sen ağla derdi o geldi aklıma

Kuzum cok gecmis olsun Allah korumuş şükür ki.büyük bi badire atlatmissiniz.o sakizin büyüklüğü ne öyle. Iyikide cikarmissin.kendi düşmeye bilirdi allah korusun gece uyurken nefesini tikayabilirdi.neyse ki geçti bitti. Küçükken bende burnuma peçete nohut misket hepsini.sokardim.

allah korudu cnm zaten biri minik canavar aynen.

Çok geçmiş olsun. Yaşlılara laf geçmiyor işte. Bir şey olmaz deyip kasla göz arasında tikistiriveriyorlar çocugun agzina.

Kendiliğinden dusmezdi. İyiki takip edip sumkurtmussunuz. Bikac gün sonra kötü kokulu akıntı gelirdi burnundan.

Bu arada ben de leblebi sokmustum burnuma. Girer mı girmez mı diye denerken hoooop içeri kaciverdi. Ben de dört yaşlarındaydım. Annem götürdü hemen cimbizla çıkardılar burnumdan.
Yok kizmadi annem.

Gecmis olsun canim benim kardesimde 3 gun arayla once nohut sonra fasulye tikmisti burnuna tabi dolana kadar :))) dr bile sasmisti artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…