- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
sakızın kendi girmemiştirAz evvel kızım, "anne sakız burnuma girdi" diye yanıma geldi..
Bakıyorum birşey yok, dokunuyorum sertlik filan yok, elimi sokuyorum birşey gelmiyor..
Heralde düşürdü biyerlere oynarken burnuna girdi sandı dedim..
Yinede mendili aldım bi fış yap bakim dedim, yaptıkça yaptıkca bi tuhaflık sezdim.
Yatırdım burnuna oksijenli su damlattım baya bi, tekrar fış yaptırınca kocaman bi sakız çıktı
Allahım, hala şoktayım..
Hayır nekadar ileri gitmiştiki okadar zor çıkardım?
Ya farketmeseydim, damla filan damlatmasaydım ne olabilirdi? Sakız bu sonuçta, nereye kadar ileri gidebilirdi, sonucu ne olurdu?
Kendiliğinden kayar gelirmiydi aşağı yoksa daha kötüsümü olurdu?
3 yaşında, sakız delisi..Enazından çocuklarınıza sakız verirken bu olay aklınızda bulunsun..
Ben bundan sonra vermemeye gayret göstercem, verincede çok dikkatli olcam..
Buarada olayın kahramanı sakızda bu aşağıda gördüğünüz..
Eki Görüntüle 1962909
yag sökücüyü nasıl almış ? kaç yaşıbnda bu cocuk ?geçmiş olsun geçen benim kız da krem yedi derhal hastaneye götürdük.serum takıldı dünde yag çözücüyü ikizinib gözüne sıktı deliricem artık
22 aylık canım mutfak tezgahının altından almış ki orası bağlı ulaşamasınlar die.yag sökücüyü nasıl almış ? kaç yaşıbnda bu cocuk ?
kocaman sakız nasıl girmiş cnm ordan mutlaka kendi parmağıyla itti dikkat edin cnm ama ÇIKARDI BENCE korkma dikkat et bi dahakine cnmAz evvel kızım, "anne sakız burnuma girdi" diye yanıma geldi..
Bakıyorum birşey yok, dokunuyorum sertlik filan yok, elimi sokuyorum birşey gelmiyor..
Yinede mendili aldım bi fış yap bakim dedim, yaptıkça yaptıkca bi tuhaflık sezdim.
Yatırdım burnuna oksijenli su damlattım baya bi, tekrar fış yaptırınca kocaman bi sakız çıktı
Allahım, hala şoktayım..
Ya farketmeseydim, damla filan damlatmasaydım ne olabilirdi? Sakız bu sonuçta, nereye kadar ileri gidebilirdi, sonucu ne olurdu?
3 yaşında, sakız delisi..Enazından çocuklarınıza sakız verirken bu olay aklınızda bulunsun..
Eki Görüntüle 1962909
demek ki dolap altı degil üzerine almalıymışısın.22 aylık canım mutfak tezgahının altından almış ki orası bağlı ulaşamasınlar die.
istersen panik yapma ama yarın bir muayane veya rontgene götürsen fena olmaz. sakızdan önce başka birşey de sokmuş olabilir veya sakızı parça halinde sokmuş olabilir. önce minik parça sokmuştur baktı giriyor tümünü sokmuş olabilir.... dikkat etmek lazım.Az evvel kızım, "anne sakız burnuma girdi" diye yanıma geldi..
Allahım, hala şoktayım..
Eki Görüntüle 1962909
Bir tane karnimda var ama iki tane yeğenini buyuttum. Biliyorum zor ama istediği kadar delirsin almazsaniz en fazla iki uç ağlayacak. Uç yasinda çocuk asla yutmamasi gerektiğini de anlamaz. Zaten odunuz kopmuş sizi daha fazla üzmek istemem ama bu tip maddeler yüzünden çok fazla çocuk olumu yasaniyor. Doktor tavsiyesi dişinda verilmemeli. Zaten doktorlar da en fazla gunde on dakika ve ebeveyn gözetiminde tavsiye ediyorlar. Yani bir saniye bile o sakiz cignenirken gözünüzü ayimayacaksiniz. Çok üzücü bizim bir aile dostumuzun torunu boyle bir problem yüzünden babasinin yaninda melek oldu. Yani düşünün gözünün önünde müdahale edecek zaman bile bulamadi adam. O yüzden çok ama çok korkuyorum. Birakin ağlamaktan yerlere atsin kendini gerekirse ama sagligi yerinde olsun.
Kesinlikle vermemek lazım. Minik şekerler, bonibonlar, her turlu kuruyemiş, sakiz vs. Vs. Bunların hepsi çok tehlikeli. O yaşta yutmalari zaten tehlikeli nefes borusunu kapatabiliyor bir de burunlarina falan da sokuyorlar kendileri bilerek. Benim yeğenim de düğmesini kopartmis burnunua sokmaya calisirken yakalamistik. Bir saniye birakmaya gelmiyor yani.Off cok kötü... benim de esimin hem annesi hem üveyannesi sürekli 2 yasindaki ogluma sakiz vermek istiyorlar. Hayir diyorum neden diyorlar?!?!
Kesinlikle vermemek lazım. Minik şekerler, bonibonlar, her turlu kuruyemiş, sakiz vs. Vs. Bunların hepsi çok tehlikeli. O yaşta yutmalari zaten tehlikeli nefes borusunu kapatabiliyor bir de burunlarina falan da sokuyorlar kendileri bilerek. Benim yeğenim de düğmesini kopartmis burnunua sokmaya calisirken yakalamistik. Bir saniye birakmaya gelmiyor yani.
Canım çok geçmiş olsun annem böyle durumlarda yani tehlikeli bi şey isteyip ağladığımızda ben ağlayacağıma sen ağla derdi o geldi aklımaÇok haklısın, kötü birşy olacaği varsa her türlü başka bahaneylede olur, sakız sonuçta diyoruz ama bu tür olaylar çok duyar olduk son zamanlarda..
Bizimde bazen anneler olarak kolayımıza geliyor, oyalamak için verip gönderiyoruz..
Zaten buraya konu açmamın nedeni birazda bunu duyurup farkındalık yaratmaktı..
Hemen arkasından tekrar istedi verdim ama bişekilde unutturmaya gayret göstercem, enazından eve almayım bidaha..
Tşk ederim iyi niyetin için
Düzenleme: Karnındakini hayırlıca kucağına alman dileğiyle..
allah korudu cnmdemek ki dolap altı degil üzerine almalıymışısın.
cocuk: sevimli oldugu kadar, kendini ve etrafını yok edecek potansiyele sahip minik canavarlardır
yag sökücü kezzap niteligindedir. yakar cildi. iyi kör olamamış kardeşi.
Çok geçmiş olsun. Yaşlılara laf geçmiyor işte. Bir şey olmaz deyip kasla göz arasında tikistiriveriyorlar çocugun agzina.Allah korusun bende dügmelerden korkarim gece yastigin dügmesi sökülür felan diye aklimdan senaryolar geciyor kalkip bakiyorum. Ben ogluma kücük seyler verirken yaninda olurum sakiz hic vermedim. Kaynanam vermis sakizi bende farketmedim nerden bilebilirimki cocuga sakiz verecegini. Cocukda bilmiyorki sakizin cinendigini yutmaya calisti ve bogazina takildi oglum birden tuhaf sesler cikardi bir baktim agzinin arkasina kaymis sakiz cok kizdim gercekten. Esim de geldi noluyor dedi kim verdi sakizi kaynanam tabi diyemiyor ben verdim sakizi diye! Allaha sükür birsey olmadi
Nasıl vermeyelim, burnundan çıkanı tekrar ağzına atıyordu, zor engel oldum
Yenisini almadanda susmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?