Valla bilemedim hala elim ayağım buz gibi, yani çok ilerde olmasa elimle hissederdim bişekilde. Buyüzden çok korktum, nekadar ileri gitmiş..Allahım sen koru..geçmiş olsun Allah korumuş
vay cadı kız vay :) nasıl sokmuş onu ordan
sorunuza gelince bence düşerdi kendi
Geçmiş olsun. Çok dikkat etmek gerek. Oldu bitti sakız çiğnemekten de çiğneyenden de irrite olurum. Vermeyin çocuklara alışmasınlar. Hem çocuklara faydalı bir şey de değil ki.
Benim yeğenimde düğme sokmuştu, çıkaramadik hastaneye götürdük, alman doktor : "sadece türkler'de bu tür olaylara rastlıyorum" demiştiAhaha sıpa yaa
Ben de küçükken leblebi sokmuştum burnuma. Korkudan kimseye de söylememiştim. Bir hafta on gün kadar sonra bir hapşurukla kendini dışarı atmıştı boyutunun üç katı falan şeklinde. O burundan o nasıl çıktı hala hayret ederim.
Nasıl vermeyelim, burnundan çıkanı tekrar ağzına atıyordu, zor engel oldumGeçmiş olsun. Çok dikkat etmek gerek. Oldu bitti sakız çiğnemekten de çiğneyenden de irrite olurum. Vermeyin çocuklara alışmasınlar. Hem çocuklara faydalı bir şey de değil ki.
Bilmiyom ablam sokmuş işte, bende hala çok şaşkınım..Aminnn,inşallah korusun bütün yavruları Rabbim..Geçmiş canım benim Allah beterinden korusun inşallah , o minnacık burnuna nasıl sokmuş onu ki .
Bunu bende duymuştum..ahaha varmış faydası bizde yeni öğrendik:)
oğlum orta kulak iltihabı 2 gündür ilaç kullanıyoruz tabi ama doktor dolgunluk ağrı hissi olduğunda 15 dk sakız çiğnemesini önerdi ve gerçekten rahatlatıyor..
Geçmiş olsun. Çok dikkat etmek gerek. Oldu bitti sakız çiğnemekten de çiğneyenden de irrite olurum. Vermeyin çocuklara alışmasınlar. Hem çocuklara faydalı bir şey de değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?