• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beynim küçülmüş gibi hissediyorum

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Hayatımda bikaç aydır çok ciddi sorunlar yaşıyorum baya yara aldım zor zamanlar geçiriyorum ne olduğunun önemi yok konu o değil şuan. yaşadıklarımdan sonra beynim küçülmüş gibi hissediyorum konuşacağım kelimeleri unutuyorum cümle kurarken takılıyorum işte gelen konuları algılayamıyorum bazen anlatılanları kafayı kırdım heralde 😂 salak gibi bişey oldum nasıl toparlarım geri kendimi beynim error verdi 😑

Hayatımda bikaç aydır çok ciddi sorunlar yaşıyorum baya yara aldım zor zamanlar geçiriyorum ne olduğunun önemi yok konu o değil şuan. yaşadıklarımdan sonra beynim küçülmüş gibi hissediyorum konuşacağım kelimeleri unutuyorum cümle kurarken takılıyorum işte gelen konuları algılayamıyorum bazen anlatılanları kafayı kırdım heralde 😂 salak gibi bişey oldum nasıl toparlarım geri kendimi beynim error verdi 😑
Kan verin,B12 eksik olabilir.

Aynısını düşündüm bugün. Normalde çok üretken bir insanım ama eskisi gibi asla yaratıcı değilim. Derin düşünemiyorum, düşünsem uygulayamıyorum. Eski kafam gitmiş. Bazen boş boş dururken buluyorum kendimi.
Benim durum biraz daha öteye gitti cümle kuramıyorum bazen salak gibi hissediyorum kendimi 🥶

Aynısını düşündüm bugün. Normalde çok üretken bir insanım ama eskisi gibi asla yaratıcı değilim. Derin düşünemiyorum, düşünsem uygulayamıyorum. Eski kafam gitmiş. Bazen boş boş dururken buluyorum kendimi.
Neden oluyor acaba. Benim de böyle gibi daha kötüsü . Zehir gibi bir zihnim vardı atik, hep çalışmaya müsait.

Kendimi aylardır gerizekalı gibi hissediyorum. Bir cümleyi anlamak için beş bin kere falan okumak bile fayda vermiyor.

Neden oluyor acaba. Benim de böyle gibi daha kötüsü . Zehir gibi bir zihnim vardı atik, hep çalışmaya müsait.

Kendimi aylardır gerizekalı gibi hissediyorum. Bir cümleyi anlamak için beş bin kere falan okumak bile fayda vermiyor.
Aynısıı. Ben yaşadıklarımdan dolayı diye düşünüyorum doğum sonrası vitaminler vs düşüyor bi de bu ara zor zamanlar yaşıyorum yaşadıklarımdan sonra oldu zaten bu halim kafayı tekrar toplamam lazım

Peki yalnız kaldığınızda dinlenmiş hissediyor musunuz? Eğer öyleyse ben de beynimin küçülmesini dileyebilirim 🤣 daha küçük beyin daha az düşünce kirliliği 🤣
Şaka bir yana, beyni geliştirmeye sudokunun iyi geldiğini biliyorum, uzmanlar da tavsiye ediyor. Deneyebilirsiniz

Peki yalnız kaldığınızda dinlenmiş hissediyor musunuz? Eğer öyleyse ben de beynimin küçülmesini dileyebilirim 🤣 daha küçük beyin daha az düşünce kirliliği 🤣
Şaka bir yana, beyni geliştirmeye sudokunun iyi geldiğini biliyorum, uzmanlar da tavsiye ediyor. Deneyebilirsiniz
Hayatımdaki sıkıntılar devam ettiği için dinlenmiş hissedemiyorum maalesef zaman geçiriyorum işte. Sudoku severim kitap okumak istiyorum ama kafamı toparlayamıyorum

kafanız başka yerde oluyor büyük ihtimalle. çok yoğun düsünceleriniz varsa konulara odaklanmakta sorun yasiyor olabilirsiniz. ben de üniversite döneminde öyleydim. doktora gittim bir sey cıkmadı. bi uzmanla görüştüm ve dikkat eksikliği için bir ilaç verdi. bu sefer de uykusuzluk yaptı. o yüzden uyku ilaçlarına başladık derken dedim yeter ve bıraktım hepsini. simdi yine kafam çok dolu olduğunda oluyor. kimle ne konustuğumu unutuyorum. yani benim söylediklerim aklımda ama onlar ne anlatmış unutuyorum sanki o anı hiç yok kafamda. ama sosyal hayatımı çok etkilemiyor sükür. o yüzden kendi kendime başediyorum.

Beynim kuculmemis, kafan dolu. Sen ne kadar geriye attın sansan da arka planda o yaşadıkların var.

Back
X