- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Bende normalde biri aniden basit soru sorsa bi an panikleyip düşünemiyordum şimdi doğum yaptım 7 ay oldu komple kafa gitti 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafaya takmayı bırak ve kendini mutlu etmeyi dene , sosyalleş , bak ne güzel bahar da geldi, bu dünya birşeyleri kafaya takıp üzülmek için çok kısa, kendini sev ve üzme ,bir de vitamin değerine bak gerekirse takviye al , ben Ocean nın magnezyum ve d vitaminini kullanıyorum hatta c vitaminini de alacağım bu ay , b 12 ne de baktır, amaannnn takma kafaya kimseye değmezHayatımda bikaç aydır çok ciddi sorunlar yaşıyorum baya yara aldım zor zamanlar geçiriyorum ne olduğunun önemi yok konu o değil şuan. yaşadıklarımdan sonra beynim küçülmüş gibi hissediyorum konuşacağım kelimeleri unutuyorum cümle kurarken takılıyorum işte gelen konuları algılayamıyorum bazen anlatılanları kafayı kırdım heraldesalak gibi bişey oldum nasıl toparlarım geri kendimi beynim error verdi
![]()
Doğum sonrası bende de o olduBende normalde biri aniden basit soru sorsa bi an panikleyip düşünemiyordum şimdi doğum yaptım 7 ay oldu komple kafa gitti![]()
Ya valla benim de zehir gibi zihnim vardı, doğum sonrası bir kal geldi resmen böyle alık alık bakıyorumNeden oluyor acaba. Benim de böyle gibi daha kötüsü . Zehir gibi bir zihnim vardı atik, hep çalışmaya müsait.
Kendimi aylardır gerizekalı gibi hissediyorum. Bir cümleyi anlamak için beş bin kere falan okumak bile fayda vermiyor.
Evet kesinlikle şu an böyleyim. Ama Benim daha gelmeden aldı tüm beynimi. 4.5 aylık hamilelikte geldiğim nokta bu o zaman doğduktan sonra ne olur kim bilir :))Ya valla benim de zehir gibi zihnim vardı, doğum sonrası bir kal geldi resmen böyle alık alık bakıyorumGeçenlerde kendi kendime dedim ki eskiden nasıl bu kadar başarılı olmuşum akademik anlamda şuan tekrar başa dönsem asla yapamam, resmen kafa gitti çocuktan sonra
![]()
B12 =beyin işteB12 değil de beynim yok gibi hissediyorumbazen insan anlatılanı da anlamaz mı ay salak gibiyim
![]()
Doğum sonrası biraz tekleme normalEvet kesinlikle şu an böyleyim. Ama Benim daha gelmeden aldı tüm beynimi. 4.5 aylık hamilelikte geldiğim nokta bu o zaman doğduktan sonra ne olur kim bilir :))
Diyorum ki eşime bi çocuk doğurdum Perte çıktımDoğum sonrası biraz tekleme normalkadın olmak zor valla ...
Doğumdan sora bende ikizlerimle böyleyim bazen algilamadigimi bile hissediyorum avanak gibi oluyorum. Oğlum hastanedeyken sünnet olacaktı ismini sordular resmen tokezledim sabah erken saatti bide ismi zor telaffuz ettimDoğum sonrası bende de o oldunedeni annenin 2 yıl boyunca beyninin bebeğe endekslenmesi imiş, suanda vitamin takviyeleri ile toparlanmaya çalışıyorum, bir de şu sırt ağrıları başladı Doğum sonrası
![]()
Hahahah bu iyiymişDoğumdan sora bende ikizlerimle böyleyim bazen algilamadigimi bile hissediyorum avanak gibi oluyorum. Oğlum hastanedeyken sünnet olacaktı ismini sordular resmen tokezledim sabah erken saatti bide ismi zor telaffuz ettim![]()
Ya valla ilk defa oldu sanırım cokta stres yaptım oğlum aç nasıl dayanicak korkucak vs diye ogün basimda ağrıyordu. İki çocukla beynimde hayır kalmadı düşün kendime hayret ettim ismi çıkaramadım ağzımdanHahahah bu iyiymişoğluşumun adını unutacağım günleri merakla bekliyorum şimdi
Benim küçük beş buçuk oldu hala öyleyim ben ne yapayımDoğum sonrası bende de o oldunedeni annenin 2 yıl boyunca beyninin bebeğe endekslenmesi imiş, suanda vitamin takviyeleri ile toparlanmaya çalışıyorum, bir de şu sırt ağrıları başladı Doğum sonrası
![]()
Eskiden geniş geniş ebeveynlere bakıp içimden bu niye bu kdr değişik diyodumYa valla ilk defa oldu sanırım cokta stres yaptım oğlum aç nasıl dayanicak korkucak vs diye ogün basimda ağrıyordu. İki çocukla beynimde hayır kalmadı düşün kendime hayret ettim ismi çıkaramadım ağzımdan![]()
Doktor çalıştığım okulu sordu ve ben dondum cevap veremedimDoğumdan sora bende ikizlerimle böyleyim bazen algilamadigimi bile hissediyorum avanak gibi oluyorum. Oğlum hastanedeyken sünnet olacaktı ismini sordular resmen tokezledim sabah erken saatti bide ismi zor telaffuz ettim![]()
Ben de öyle, bel , sırt ağrıları, unutkanlık, halsizlik , kas ağrıları ne ararsan var , spora başlayıp kilo vermem lazım acilen ...Diyorum ki eşime bi çocuk doğurdum Perte çıktım![]()
Psikiyatriste gidin bende öyle hissediyordum yaşadıklarından dolayı travma sonrası stres bozukluğu teşhisi konuldu ilaç kullanıyorum şakaya gelmez soyledikleriniz ciddi şeyler kan tahlilide yaptırdım eksik bişey çıkmadı sizde yaptırın bişey çıkmazsa psikiyatriste gidinHayatımda bikaç aydır çok ciddi sorunlar yaşıyorum baya yara aldım zor zamanlar geçiriyorum ne olduğunun önemi yok konu o değil şuan. yaşadıklarımdan sonra beynim küçülmüş gibi hissediyorum konuşacağım kelimeleri unutuyorum cümle kurarken takılıyorum işte gelen konuları algılayamıyorum bazen anlatılanları kafayı kırdım heraldesalak gibi bişey oldum nasıl toparlarım geri kendimi beynim error verdi
![]()
Annem 5 çocuk doğurmuş sonu ikizlerEskiden geniş geniş ebeveynlere bakıp içimden bu niye bu kdr değişik diyodumne kolay söylemesi