• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beynim küçülmüş gibi hissediyorum

Hayatımda bikaç aydır çok ciddi sorunlar yaşıyorum baya yara aldım zor zamanlar geçiriyorum ne olduğunun önemi yok konu o değil şuan. yaşadıklarımdan sonra beynim küçülmüş gibi hissediyorum konuşacağım kelimeleri unutuyorum cümle kurarken takılıyorum işte gelen konuları algılayamıyorum bazen anlatılanları kafayı kırdım heralde 😂 salak gibi bişey oldum nasıl toparlarım geri kendimi beynim error verdi 😑
Kafaya takmayı bırak ve kendini mutlu etmeyi dene , sosyalleş , bak ne güzel bahar da geldi, bu dünya birşeyleri kafaya takıp üzülmek için çok kısa, kendini sev ve üzme ,bir de vitamin değerine bak gerekirse takviye al , ben Ocean nın magnezyum ve d vitaminini kullanıyorum hatta c vitaminini de alacağım bu ay , b 12 ne de baktır, amaannnn takma kafaya kimseye değmez 😇

Bende normalde biri aniden basit soru sorsa bi an panikleyip düşünemiyordum şimdi doğum yaptım 7 ay oldu komple kafa gitti 😂
Doğum sonrası bende de o oldu 🤣 nedeni annenin 2 yıl boyunca beyninin bebeğe endekslenmesi imiş, suanda vitamin takviyeleri ile toparlanmaya çalışıyorum, bir de şu sırt ağrıları başladı Doğum sonrası 🤧

Neden oluyor acaba. Benim de böyle gibi daha kötüsü . Zehir gibi bir zihnim vardı atik, hep çalışmaya müsait.

Kendimi aylardır gerizekalı gibi hissediyorum. Bir cümleyi anlamak için beş bin kere falan okumak bile fayda vermiyor.
Ya valla benim de zehir gibi zihnim vardı, doğum sonrası bir kal geldi resmen böyle alık alık bakıyorum 🤣 Geçenlerde kendi kendime dedim ki eskiden nasıl bu kadar başarılı olmuşum akademik anlamda şuan tekrar başa dönsem asla yapamam, resmen kafa gitti çocuktan sonra 😅

Ya valla benim de zehir gibi zihnim vardı, doğum sonrası bir kal geldi resmen böyle alık alık bakıyorum 🤣 Geçenlerde kendi kendime dedim ki eskiden nasıl bu kadar başarılı olmuşum akademik anlamda şuan tekrar başa dönsem asla yapamam, resmen kafa gitti çocuktan sonra 😅
Evet kesinlikle şu an böyleyim. Ama Benim daha gelmeden aldı tüm beynimi. 4.5 aylık hamilelikte geldiğim nokta bu o zaman doğduktan sonra ne olur kim bilir :))

B12 değil de beynim yok gibi hissediyorum 😂😂bazen insan anlatılanı da anlamaz mı ay salak gibiyim 🥴
B12 =beyin işte 😅 çok geçmiş olsun bende covid ve doğumdan sonra böyle olmuştum arabayı park edemiyordum 2 kelimeyi yan yana getiremez oldum vs vs acil kan verip değerlere baktırıp takviye alıp sudoku çözüp kurtulursunuz 🤓 ay birde mesela ben hiç bir şey başaramam gibi bir his gelmişti ne 😦

Doğum sonrası bende de o oldu 🤣 nedeni annenin 2 yıl boyunca beyninin bebeğe endekslenmesi imiş, suanda vitamin takviyeleri ile toparlanmaya çalışıyorum, bir de şu sırt ağrıları başladı Doğum sonrası 🤧
Doğumdan sora bende ikizlerimle böyleyim bazen algilamadigimi bile hissediyorum avanak gibi oluyorum. Oğlum hastanedeyken sünnet olacaktı ismini sordular resmen tokezledim sabah erken saatti bide ismi zor telaffuz ettim 🥴

Doğumdan sora bende ikizlerimle böyleyim bazen algilamadigimi bile hissediyorum avanak gibi oluyorum. Oğlum hastanedeyken sünnet olacaktı ismini sordular resmen tokezledim sabah erken saatti bide ismi zor telaffuz ettim 🥴
Hahahah bu iyiymiş :D oğluşumun adını unutacağım günleri merakla bekliyorum şimdi

• Komik
Reactions: H M
Hahahah bu iyiymiş :KK70: oğluşumun adını unutacağım günleri merakla bekliyorum şimdi
Ya valla ilk defa oldu sanırım cokta stres yaptım oğlum aç nasıl dayanicak korkucak vs diye ogün basimda ağrıyordu. İki çocukla beynimde hayır kalmadı düşün kendime hayret ettim ismi çıkaramadım ağzımdan :KK70:

Benim küçük beş buçuk oldu hala öyleyim ben ne yapayım 😂 o endekslenme hali iki yıldan fazla sürüyor bazen

Ya valla ilk defa oldu sanırım cokta stres yaptım oğlum aç nasıl dayanicak korkucak vs diye ogün basimda ağrıyordu. İki çocukla beynimde hayır kalmadı düşün kendime hayret ettim ismi çıkaramadım ağzımdan :KK70:
Eskiden geniş geniş ebeveynlere bakıp içimden bu niye bu kdr değişik diyodum :D ne kolay söylemesi

• Komik
Ben de ayni durumdayim, balik yagi, b12 iciyorum, bir de sosyal medya beni aptallastirdi bence, bulmaca dergisi aldim, yurtdisindayim, yabanci dilde oldugu icin agir geldi, cocuk bulmaca dergisi aldim onu cozuyorum 🙈🙈🙈

Doktor çalıştığım okulu sordu ve ben dondum cevap veremedim 🤦‍♀️

• Üzgünüm
Hayatımda bikaç aydır çok ciddi sorunlar yaşıyorum baya yara aldım zor zamanlar geçiriyorum ne olduğunun önemi yok konu o değil şuan. yaşadıklarımdan sonra beynim küçülmüş gibi hissediyorum konuşacağım kelimeleri unutuyorum cümle kurarken takılıyorum işte gelen konuları algılayamıyorum bazen anlatılanları kafayı kırdım heralde 😂 salak gibi bişey oldum nasıl toparlarım geri kendimi beynim error verdi 😑
Psikiyatriste gidin bende öyle hissediyordum yaşadıklarından dolayı travma sonrası stres bozukluğu teşhisi konuldu ilaç kullanıyorum şakaya gelmez soyledikleriniz ciddi şeyler kan tahlilide yaptırdım eksik bişey çıkmadı sizde yaptırın bişey çıkmazsa psikiyatriste gidin

Back
X