Beynim sanki her seyi siliyor

Kendiniarayankiz

Her seyin bir anlami olmamali...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
460
424
Cok unutkanlastim , az önce birisi yanımda bir seyler soyledi cümlenin sonuna dogru basini unuttum.
Eskiden ayrıntıları takır takır yazardim beynime simdi
Yazamıyorum ,sanki her sey siliniyor.
Eskiden , bir yerlere gittigimizde , ilk kez gectigimiz yolları , hemen ogrenirdim.
Simdiyse ilk kez gectigim yollardan 3-5 kez daha geçiyorum ama yine de unutuyorum.
Ya da kavga aninda bir seyler soyluyorum iki dk sonra ne dedigimi unutuyorum.
Birilerine bir seyler soyluyorum , bana hatirlatiyorlar , aaaa ben mi soyledim bunu diyorum.
Sosyal medya sifrelerimide unutur oldum.

Artik her şeyi umursamiyorum , benim icin bazı seyler degerini yitirdi, o yuzden insanlari dinlerken pek dikkatli dinlemiyorum .
Acaba bu umursamaz hallermden mi boyleyim ?
Yoksa gerçekten tedavi edilmesi gereken bir unutkanligim mi var?

nörolağa görünmelisin... vitamin verir... güneşe çık der vs. vs. unutkanlığı hafife alma...

Aa oyle mi tesekkur ederim :)
Psikiyatriste mi gideyim norolaga mi?
Hangisi daha iiyi olur

önce işin tıbbi tarafını hallet bence.. psikiyatri not al yaz günlük tut diyecek.. hafızayı hatırlamaya zorladığı için. stres anlarında kötü anıları silermiş beyin... bunlardan bir ton bahsedecek ikisine de git garanti olsun... sigortan varsa nolcak ki....

ben kendim gitmedim arkadaşım nöroloğa gitti bende de vardı böyle bir durum. ona verilen tavsiyeleri bende uyguladım... düzenli yemek balık yumurta vs. ve güneş önemli.... ben hiç dışarı çıkmazdım ev iş kafe... şimdi her pazar yaşlılarla birlikte parklardaki banklarda oturuyorum :) faydasını gördüm.... çayınada karanfil koy.... ginkobloba bitkisini de bir araştır.

önce işin tıbbi tarafını hallet bence.. psikiyatri not al yaz günlük tut diyecek.. hafızayı hatırlamaya zorladığı için. stres anlarında kötü anıları silermiş beyin... bunlardan bir ton bahsedecek ikisine de git garanti olsun... sigortan varsa nolcak ki....

ben kendim gitmedim arkadaşım nöroloğa gitti bende de vardı böyle bir durum. ona verilen tavsiyeleri bende uyguladım... düzenli yemek balık yumurta vs. ve güneş önemli.... ben hiç dışarı çıkmazdım ev iş kafe... şimdi her pazar yaşlılarla birlikte parklardaki banklarda oturuyorum :) faydasını gördüm.... çayınada karanfil koy.... ginkobloba bitkisini de bir araştır.

Ooo altın degerinde bilgiler ,cok tesekkur ederim
Baska bir tavsiyeniz var mi?:)
Ben önce norolaga goruneyim :)

X