Beynim yandı

ritimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
155
89
13
39
Nasıl başlasam bilmiyorum. Oturduğum apartmanın arka bahçesinde eski kullanılacak durumda olmayan bi araba var. Bugün oğlumla alışverişten gelirken arabanın içinde çocukların oynadığını gördüm. Eve çıktım balkonda çamaşır toplarken çocukları gözlemledim arabadan indiler. İnen çocukların en büyüğü pantolonunun fermuarını falan çekti. En son altı yedi yaşlarında bi çocuk indi oda pantolonunu düzeltti. Küçük çocuk bana ne yaptınız diye sordu büyükte biz öyle şeyler yaparız dedi. Küçük çocuğu tehdit etmeye başladılar bunları babana anlatırsan sana çok kötü şeyler yaparız diye. Çok sinirlendim o an hala ellerim titriyor. Kendime gelemedim akşamdan beri. balkondan bağırdım ne yapıyorsunuz küçücük çocukla diye. Sana ne deyip hakaretler etmeye başladılar. Küçük çocuğa bağırdım hemen eve git dedim ama gidiyor gibi yapıp saklandı. Eşime anlattım gitti küçük çocuğa sordu bişeyler. Onlar benim abilerim beni seviyorlar falan demiş bana kötü bişey yapmadılar şakalaşıyorduk demiş. Ne yapacağım ben bunu görmezden gelemem ailesiyle nasıl konuşmalıyım. Lütfen bi yol gösterin. Uyuyamıyorum sinir korku öfke hepsi birleşti.

:KK57::KK57::KK57:

İçim cız etti...

Ailesine ulaşabiliyorsanız haber verin...

Çocukla konuşsunlar...
Gerekirse muayene etsinler...

Lütfen ailesiyle konuşun kıyamam ben ona gece gece sinirlerim bozuldu ama neolur sesiz kalma!

Lutfen butun annelerin dikkatina! Yavrularinizi yanliz disariya salmayin nolursunuz dikkatli olalim! Cocuklariniz bizim gelecegimiz onlari koruyalim herseyden esirgiyelim :(

Nasıl başlasam bilmiyorum. Oturduğum apartmanın arka bahçesinde eski kullanılacak durumda olmayan bi araba var. Bugün oğlumla alışverişten gelirken arabanın içinde çocukların oynadığını gördüm. Eve çıktım balkonda çamaşır toplarken çocukları gözlemledim arabadan indiler. İnen çocukların en büyüğü pantolonunun fermuarını falan çekti. En son altı yedi yaşlarında bi çocuk indi oda pantolonunu düzeltti. Küçük çocuk bana ne yaptınız diye sordu büyükte biz öyle şeyler yaparız dedi. Küçük çocuğu tehdit etmeye başladılar bunları babana anlatırsan sana çok kötü şeyler yaparız diye. Çok sinirlendim o an hala ellerim titriyor. Kendime gelemedim akşamdan beri. balkondan bağırdım ne yapıyorsunuz küçücük çocukla diye. Sana ne deyip hakaretler etmeye başladılar. Küçük çocuğa bağırdım hemen eve git dedim ama gidiyor gibi yapıp saklandı. Eşime anlattım gitti küçük çocuğa sordu bişeyler. Onlar benim abilerim beni seviyorlar falan demiş bana kötü bişey yapmadılar şakalaşıyorduk demiş. Ne yapacağım ben bunu görmezden gelemem ailesiyle nasıl konuşmalıyım. Lütfen bi yol gösterin. Uyuyamıyorum sinir korku öfke hepsi birleşti.
Kesinlikle ailesyle konusun kesinlikle

Canım derhal o küçük çocuğun ailesi ile konuş,gördüklerini anlat..daha büyük olanlar da ne yaptıklarının farkında değiller aslında..sadece cinselliklerini keşfetmeye çalışıyorlar..ama olan yaşı daha küçük olana oluyor ..

O çocuk bu yaşta sapıklığı nerden öğreniyor benim bile beynim yandı inanamıyorum o çocukları özellikle küçük olanı annesi nasıl takip etmez.

Niye bu insanlar böyle çocuk dogurup sokağa atıyorlar sabahtan akşama kadar sahip çıkmıyorlar ya yeter artık herkes anne baba olmasın :/

Lütfen kimse çocuğunu dışarı bırakmasın. Tüylerim diken diken. Yarın annesiyle konuşucam. Başka ne yapabilirim şikayet edebileceğim bir kurum varmı. Yanlarına kalmasını istemiyorum.

Kanım dondu. Hemen ailesiyle görüşün çocuğun. Biran önce önlemi alınsın. Çok sinir oldum.

Back
X