- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.046
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben özür dilerim gerçekten kimseyi karalama niyetinde değilim. Sadece yaşadığım olayları anlattım. Tabi işini ciddiyetle yapan polisler var. Olmasaydı yaşanamaz bi ülkemiz olurdu. Her kurum içinde işini hakkıyla yapanlar ve savsaklayanlar mutlaka vardır. Allah herkesin kalbine meslek aşkı versin.kalkıp benım gelıp olaya mudahale edesım geldı.anında o şeylerın yanına gıder ustune doverdım aa onlarda çocuk demeyın .ailelerine gıder şikayet ederdım ve tehdıtde ederdım.bellı kı çocuk çok korkmuş kıyamam kuzuma .bahanelerle yurumuyor gemı.butun polisler oylemı sankı de butun teşkılatı karaladın.
Ne anlatmis cocuk? Bundan sonra ne olucak peki?Annenin yanından geldim şimdi. Çocukla ve anneyle konuştum uzun uzun. O gün zaten bütün çocukların ailelerine gidilmiş konuşulmuş. Çocuk doktora götürülmüş polismiş çocuğun dayısı oda el atmış. Doktor kontrolünde birşey çıkmamış sonuçla. Çocuk taciz edilmiş çocuk anlatmış bütün yaşadıklarını diğer çocuklarda anlatmış hurda arabada kaldırılmış. Zaten aileyle görüştüğümden beri ne küçük çocuğu nede büyükleri görmüyorum. Çevrede oturan küçük çocukların anneleriylede konuştum böyle bi taciz olayı oldu çocuklarınızı çok fazla dışarı bırakmayın diye. Çıkarlarsa gözetiminizde olsun dedim. Onlarda korktu.
Sen yapman gerekeni yaptin ailesine bildirerek ve olayı takiptesin.kendini kötü hissedecegin bir durum yok.Bundan sonra ailesi çocugu gozunun onunden ayirmamasi gerektigini ogrendi bu aci tecrubeyle.ilgili bir aileyse sikayetlerini de yaparlar.Çocuk benim çamaşırımı çıkartmak istediler demiş sünnet oldunmu olmadıysan biz seni sünnet edicez demişler ellerinde bıçak ve makas varmış. Büyük kendi çamaşırını çıkarmış bak ve sünnet oldum demiş sende göstereceksin demişler. Zorlamışlar çıkarması için öyle şeyler anlatmış çocuk. Bundan sonra olacakları ailede bilmiyor. Ben sık sık görüşüp öğrenicem. Diğer çocuklarda aynı şeyi anlatmış. Zaten kendimi kötü hissediyorum kaç gündür birde bazı arkadaşlar iyice kendimi kötü hissetmeme neden oluyor. Zaten çok üzgünüm. Ellerim titriyor.
Çocuk benim çamaşırımı çıkartmak istediler demiş sünnet oldunmu olmadıysan biz seni sünnet edicez demişler ellerinde bıçak ve makas varmış. Büyük kendi çamaşırını çıkarmış bak ve sünnet oldum demiş sende göstereceksin demişler. Zorlamışlar çıkarması için öyle şeyler anlatmış çocuk. Bundan sonra olacakları ailede bilmiyor. Ben sık sık görüşüp öğrenicem. Diğer çocuklarda aynı şeyi anlatmış. Zaten kendimi kötü hissediyorum kaç gündür birde bazı arkadaşlar iyice kendimi kötü hissetmeme neden oluyor. Zaten çok üzgünüm. Ellerim titriyor.
içimize su serptın haber alamayınca bırde konu çocuk olunca ne sabrı ne tahammül kaldı yaşanan olaylardan sonra..ıyıkı gordunde ileri ye taşınmadı durumlar.Çocuk benim çamaşırımı çıkartmak istediler demiş sünnet oldunmu olmadıysan biz seni sünnet edicez demişler ellerinde bıçak ve makas varmış. Büyük kendi çamaşırını çıkarmış bak ve sünnet oldum demiş sende göstereceksin demişler. Zorlamışlar çıkarması için öyle şeyler anlatmış çocuk. Bundan sonra olacakları ailede bilmiyor. Ben sık sık görüşüp öğrenicem. Diğer çocuklarda aynı şeyi anlatmış. Zaten kendimi kötü hissediyorum kaç gündür birde bazı arkadaşlar iyice kendimi kötü hissetmeme neden oluyor. Zaten çok üzgünüm. Ellerim titriyor.
BOŞ KONUŞANLARA KULAK ASMA SİZ GEREKENİ FAZLASIYLA YAPTINIZ ŞÜKÜR Kİ AİLEDE SESSİZ KALMAMIŞ, ALLAHIM SİZİN GİBİ DUYARLI İNSANLARI ÇEVREMİZDE ÇOĞALSIN...Çocuk benim çamaşırımı çıkartmak istediler demiş sünnet oldunmu olmadıysan biz seni sünnet edicez demişler ellerinde bıçak ve makas varmış. Büyük kendi çamaşırını çıkarmış bak ve sünnet oldum demiş sende göstereceksin demişler. Zorlamışlar çıkarması için öyle şeyler anlatmış çocuk. Bundan sonra olacakları ailede bilmiyor. Ben sık sık görüşüp öğrenicem. Diğer çocuklarda aynı şeyi anlatmış. Zaten kendimi kötü hissediyorum kaç gündür birde bazı arkadaşlar iyice kendimi kötü hissetmeme neden oluyor. Zaten çok üzgünüm. Ellerim titriyor.