Beynim yandı

Konu sahibi hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Ya suç uyduruyor ya da bildirim yükümlülüğünü ihlal ediyor.
Her iki durumda da midemi bulandırdı.
İstismara tanık olup adli makamlara bildirmemek veya böylesi hassas bir durum hakkında hikaye yazmak...
Allah böylesi dilsiz şeytanlardan/sapkınlardan korusun.

kalkıp benım gelıp olaya mudahale edesım geldı.anında o şeylerın yanına gıder ustune doverdım aa onlarda çocuk demeyın .ailelerine gıder şikayet ederdım ve tehdıtde ederdım.bellı kı çocuk çok korkmuş kıyamam kuzuma .bahanelerle yurumuyor gemı.butun polisler oylemı sankı de butun teşkılatı karaladın.

Annenin yanından geldim şimdi. Çocukla ve anneyle konuştum uzun uzun. O gün zaten bütün çocukların ailelerine gidilmiş konuşulmuş. Çocuk doktora götürülmüş polismiş çocuğun dayısı oda el atmış. Doktor kontrolünde birşey çıkmamış sonuçla. Çocuk taciz edilmiş çocuk anlatmış bütün yaşadıklarını diğer çocuklarda anlatmış hurda arabada kaldırılmış. Zaten aileyle görüştüğümden beri ne küçük çocuğu nede büyükleri görmüyorum. Çevrede oturan küçük çocukların anneleriylede konuştum böyle bi taciz olayı oldu çocuklarınızı çok fazla dışarı bırakmayın diye. Çıkarlarsa gözetiminizde olsun dedim. Onlarda korktu.

Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım ben çok adli durumlarda yaşamadım. Olayın yaşandığı gece ne yapacağımı bilemediğim için yazdım bilenler bana fikir versin böyle bi durumda ne yapılır diye. Başka bi niyetim yoktu. Başka derdim mi yok konu uydurup yazıcam boş bir anım bile yok. Fırsat buldukça olanları bildirmeye çalıştım. O gece zaten çok kötüydüm kendimi kötü hissettiğim için paylaşmak yardım almak istedim. Bu şekilde suçlanacağımı bilsem yazmazdım. Nerdeyse o çocuklara ben ayıp video izletip öğretti sonra küçük çocuğun yanına gönderdi olucam. Aileyle konuştuğumdan beri nerdeyse evde bile yoktum. Hep aklımda bu konu vardı. Aile böyle duyarlı olduğu için sevindim gerçekten.

kalkıp benım gelıp olaya mudahale edesım geldı.anında o şeylerın yanına gıder ustune doverdım aa onlarda çocuk demeyın .ailelerine gıder şikayet ederdım ve tehdıtde ederdım.bellı kı çocuk çok korkmuş kıyamam kuzuma .bahanelerle yurumuyor gemı.butun polisler oylemı sankı de butun teşkılatı karaladın.
Ben özür dilerim gerçekten kimseyi karalama niyetinde değilim. Sadece yaşadığım olayları anlattım. Tabi işini ciddiyetle yapan polisler var. Olmasaydı yaşanamaz bi ülkemiz olurdu. Her kurum içinde işini hakkıyla yapanlar ve savsaklayanlar mutlaka vardır. Allah herkesin kalbine meslek aşkı versin.

Annenin yanından geldim şimdi. Çocukla ve anneyle konuştum uzun uzun. O gün zaten bütün çocukların ailelerine gidilmiş konuşulmuş. Çocuk doktora götürülmüş polismiş çocuğun dayısı oda el atmış. Doktor kontrolünde birşey çıkmamış sonuçla. Çocuk taciz edilmiş çocuk anlatmış bütün yaşadıklarını diğer çocuklarda anlatmış hurda arabada kaldırılmış. Zaten aileyle görüştüğümden beri ne küçük çocuğu nede büyükleri görmüyorum. Çevrede oturan küçük çocukların anneleriylede konuştum böyle bi taciz olayı oldu çocuklarınızı çok fazla dışarı bırakmayın diye. Çıkarlarsa gözetiminizde olsun dedim. Onlarda korktu.
Ne anlatmis cocuk? Bundan sonra ne olucak peki?

Çocuk benim çamaşırımı çıkartmak istediler demiş sünnet oldunmu olmadıysan biz seni sünnet edicez demişler ellerinde bıçak ve makas varmış. Büyük kendi çamaşırını çıkarmış bak ve sünnet oldum demiş sende göstereceksin demişler. Zorlamışlar çıkarması için öyle şeyler anlatmış çocuk. Bundan sonra olacakları ailede bilmiyor. Ben sık sık görüşüp öğrenicem. Diğer çocuklarda aynı şeyi anlatmış. Zaten kendimi kötü hissediyorum kaç gündür birde bazı arkadaşlar iyice kendimi kötü hissetmeme neden oluyor. Zaten çok üzgünüm. Ellerim titriyor.

Çocuk benim çamaşırımı çıkartmak istediler demiş sünnet oldunmu olmadıysan biz seni sünnet edicez demişler ellerinde bıçak ve makas varmış. Büyük kendi çamaşırını çıkarmış bak ve sünnet oldum demiş sende göstereceksin demişler. Zorlamışlar çıkarması için öyle şeyler anlatmış çocuk. Bundan sonra olacakları ailede bilmiyor. Ben sık sık görüşüp öğrenicem. Diğer çocuklarda aynı şeyi anlatmış. Zaten kendimi kötü hissediyorum kaç gündür birde bazı arkadaşlar iyice kendimi kötü hissetmeme neden oluyor. Zaten çok üzgünüm. Ellerim titriyor.
Sen yapman gerekeni yaptin ailesine bildirerek ve olayı takiptesin.kendini kötü hissedecegin bir durum yok.Bundan sonra ailesi çocugu gozunun onunden ayirmamasi gerektigini ogrendi bu aci tecrubeyle.ilgili bir aileyse sikayetlerini de yaparlar.

ellerinin titremesini gerektirecek kendini kötü hissetmen gerekecek bir durum yok.
maalesef toplumca kötüye gidiyoruz ve iyiler gördükçe dur diyecekler.
sen de o iyilerden birisin ve ne mutlu ki aile boş bir aile değilmiş. olayın arkasını kollayıp gereğini yapmışlar. inş. o büyüklerin aileleri de çocuklarını durdurup hatta topluma faydalı olacak şekilde kazandırırlar.

içimize su serptın haber alamayınca bırde konu çocuk olunca ne sabrı ne tahammül kaldı yaşanan olaylardan sonra..ıyıkı gordunde ileri ye taşınmadı durumlar.

BOŞ KONUŞANLARA KULAK ASMA SİZ GEREKENİ FAZLASIYLA YAPTINIZ ŞÜKÜR Kİ AİLEDE SESSİZ KALMAMIŞ, ALLAHIM SİZİN GİBİ DUYARLI İNSANLARI ÇEVREMİZDE ÇOĞALSIN...:KK9:

Baba kapıcı ama baya eğitimli yüksek lisansını yapıyormuş mesela. Anne lise mezunu ben çocuğumu banyo yaptırırken bile çamaşırıyla yaptırırım edepli olmayı öğrensin diye diyor. Çocuk okulda başarılıymış. Çok temiz bi aile gözlemlediğim kadarıyla. Diğer çocuklar içinde onların aileleride çok iyi insanlar biz ailelerine kötü diyemeyiz diyorlar. Bu çevrede insanların iyilikleriyle komşuluk ilişkileriyle örnek gösterilen bi apartman.

Çocuk tacize uğramış mı?
Bir mesajınıza sanki öyle bir şey okudum.Umarim öyle bir şey yoktur:KK43:

Çocuğun çamaşırı çıkarılmış ve bıçakla kesicez diye korkutmuşlar küçük çocuk ta aynı şeyi söylemiş büyüklerde. O şekilde bi durum olmuş. Buda taciz sayılmaz mı. Tecavüz yok. Çok şükür ki yok.

Back
X