Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyninin susmaması nedir iyi bilirim. Kavga patırtı küfür şiddet ne ararsan bende de var. Kafamın içi susmuyo hiç. Susturamıyorum. Allah sonumuzu hayretsin. Kelin ilacı olsa başına sürer o yüzden bi önerim olmycak ama içimden nedense sana aklından geçenleri kağıda yaz demek geldi. Kendi kendinin dostu da düşmanı da sensin unutma.
Evet öyleyim. En korktuğum şey birinin kalbini kırmak. Birine haksızlık yapmak. Bana ya da başkasına yapıldığında da aşiri öfke doluyorum. Dertde burasında düşünmemeyi başaramıyorum gece söve söve yorgun kalıb uyuyorum sabahda söve söve öfkeyle uyanıyorum. Neyse özür dilerim başinizi şişirdim.
Beyninin susmaması nedir iyi bilirim. Kavga patırtı küfür şiddet ne ararsan bende de var. Kafamın içi susmuyo hiç. Susturamıyorum. Allah sonumuzu hayretsin. Kelin ilacı olsa başına sürer o yüzden bi önerim olmycak ama içimden nedense sana aklından geçenleri kağıda yaz demek geldi. Kendi kendinin dostu da düşmanı da sensin unutma.
Gececek abla kendimede sana da soz veriyorum. Iyilesmek icin elimden geleni yapicam 3-4ay sora iyilesmis istedigim okulu kazanmis mutlu huzurlu bir kadin olucam. Sanada yazib soylerim
Enteresan. Bence pek kendinizle barışık biri değilsiniz, kendinizi sevmiyorsunuz, kendnize saygınız ve özgüveniniz yok, ya da az. Bana böyle geldi. Psikoloğa görünmekte fayda var.
Gececek abla kendimede sana da soz veriyorum. Iyilesmek icin elimden geleni yapicam 3-4ay sora iyilesmis istedigim okulu kazanmis mutlu huzurlu bir kadin olucam. Sanada yazib soylerim