Beynimi kemirip duruyo ky yaptıkları!!

Aynennnn..Valla şimdiki aklım olsa önce anasını babasını sorardım mümkünsede kimsesiz bi koca bulurdum:))

Öyle deme yaaa. Benim anneciğim de cennette. Bizim gelin diyor mudur ki acep " oooh en iyi kaynana ölü kaynana" ???

İçim acıdı valla.

Sana kolay gelsin bu arada; sinirlerini güçlendireceksin, öfke kontrol mekanizması kuracaksın, hayatının odağı olmasına meydan vermeyeceksin. Ömür boyu savaşmak çok yıpratıćı; zırhını kuşan ki yara almayasın.

Yaa gerçekten inanamıyorum resmen kendimi okudum senin yazdıklarınla hayretler içerisindeyim birebir herşey aynı...Ayyy sinirim bozuldu yaaa burda da buldu beni

tontrikocum ben de muhendis olarak calisiyorum. cok da yogunum ama sevgili (!) kayinvalidecigimin laf sokmalari ve davranislari beni de ziyadesiyle rahatsiz ediyo. bunun calismakla alakasi yok bence karsidaki kisinin senin sabrini ne kadar zorladigiyla alakasi var. ne mutlu sana ki senin sabrini bu kadar zorlayan insanlar yok cevrende

bu tur durumlarda en ıyısı bastan nazıkce cevabını vermek susunca anlamıyorlar benım esım tek cocuk kayınvalıdemın kızı yok ama agzıda durmadı 10 yıl ne zamankı benden gereken cevapları aldı duruldu.ne elıne saglık ne allah razı olsun ne guzel laf tık yoktu.en son gıttık bu yaz 15gun kaldık donuste elını optum bana sarıldı sok oldum arkamızdanda su doktu.hala saskınım.keske bıraz sevgı saygı gosterselerde bunlar yasanmasa dıyorum.

Off bu ne ya! Sende hep alttan alma o ne öyle hastalaniyorsun kırılıyorsun asla kendini ezdirme asla o seni gulerekmi igneliyor sende onu aynı sekilde ignelemeye baslada görsün gunünü cadı kaynana!! Öyle ağlamakla sizlamak hastalanmak ne bu, dediğimi uygula sana yaptiklarinida gülerek yüzüne vur bidahada kimseye hizmet etme kocandan başka! Tabiki hak edenede! Ayh sinirledim, hem ne karışıyor bu sizin az veya cok harcamanıza bi laf sokarsa sende ignele onu gülerek deki: " kocam sagolsun o çalışıyor bende yiyorum ve kimsede karisamaz." Biraz artık göster kendini zamanı gelmiş bence bi dene

Hepimiz bir gün kayınvalide olucaz hanımlar,
O zamanda eminim gelin işte adı üstünde dersiniz.

Konu sahibi arkadaşım,Allah başka dert vermesin,kendinize yakın zamanda iş bulursanız kafaya çok takmazsınız diye düşünüyorum.
Anlattıklarınız çoğumuzun yaşadığı basit problemler.Bunları içinizde büyütmeniz sadece size zarar verir.
Huzurunuzu bozmayın böyle şeyler için.

ben allah herkese kendi gibi gelin versin diye dua ediyorum.ne eksik,ne fazla

hatta burada birine de söylemiştim de niye beddua ediyorsun demişti

ben olaya sadece kayinvalide acisindan bakmamistim, kayinvalide mecburen hayatinda olmazsa olmaz biri..ne de olsa esinin annesi..hayatindan atsan atilmaz satsan satilmaz. ben genel anlamda cok bos vakti olan insanlardan bahsetmistim... herneyse...

Evde otururken hem kayınvalidenizin dediklerini takarsınız hemde ufacık şeylerde kendinizi kurarsınız..Asgari ücret bile olsa oyalanmak için bir iş bulmalısınız kendinize...

Kimsesiz bir eş bulsaydım keşke dediniz ya.İçim cızladı resmen..Benim annemde kayınvalidemde yok..

Ayrıca parkon arkadaşım, KK'ya takınanlar genç kesim genelde hepsi gelin...15-20 yıl sonra burda ah bu gelinin yaptıkları konularıda görücez..Ozaman buralarda hem kayınvalide hem gelinler olacak..Büyük bir ihtimal yönetim bu konuları çok kavga çıkıyor diye yasaklı listesine alırlar

Son düzenleme:
verilecek en güzel ders sevmediğini hissettir..umursama........ sevmek zorunda da değilsin..

Haklısın ama bana biraz iyi olduğunda hemen su koyveriyorum canım yine annem gibi davranmaya başlıyorum ya biyandanda eşime cok üzülüyorum biz iyi olunca o okadar mutlu ki kızlar kıyamıyorum ben 2 günlük el kızı bunu düşünebiliyorum ama o evladının mutluluğunu düşünemiyo..ben nötr oldum ona karşı sinirlendirdiğinde o an nefret oluyo ama ..özellikle su sıralar cok gıcığım ona hala aramadı..

Estafirullah Bende bu yaşta bunları biliyorsam birilerinin bişeylerin sayesinde önemli olan nekadar sonradan olursa olsun anlamak
haklısın canım..

Canııım cok özür dilerim üzdüysem seni bunun şakası olmaz tabi ama şaka takıldım senin anneciğine Allah rahmet eylesin cennette kavuşursunz umarım inan gözlerim doldu ben cok ağlak bi insanmdr zaten rüyamda da annemi babamı kaybetmiştim cok kötü uyandım mesajdır belki bana tövbe yani canım Allah onları başımızdan eksik etmesin eşim yıkılır babası yok zaten hem ben ky nekadar kızsamda yine ben ağlarım canım kendimi biliyorum..

Yaa gerçekten inanamıyorum resmen kendimi okudum senin yazdıklarınla hayretler içerisindeyim birebir herşey aynı...Ayyy sinirim bozuldu yaaa burda da buldu beni

Canım inan bende beni anlayabilcek birini bulduğuma sevndim çevremde kimseye anlatamıyorum bi annem teyzem e onlarıda üzüyorum annem zaten hasta bende buraya attım kendimi bunaldım inan canım..Allah sabır versin bize ne diyim..Umarım düzelirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…