Aynennnn..Valla şimdiki aklım olsa önce anasını babasını sorardım mümkünsede kimsesiz bi koca bulurdum:))
kayınvalidelerin çoğu böyle demekki:))) kıskançlık yapıyolar bence oğullarını ellerinden aldık die bence.. iyi gelin die bişey yok onların gözlerinde iyiysende kötüsün,kötüysende kötüsün yani:)kötü olcaksınki boşa gitmesin hakkındaki düşüncesi:)) tabiiii tatlıkayınvalidelerde war bunların arasında.ama en iyisi bile kayınvalide işte adı üstünde kaynana..kaynayıp kaynayıp bize fokurduyolar
Haha süpersin canım bi insanın adı durduk yere cıkmaz cidden kaynanalar yanii..Ya empati yapıyorum benim benim gibi gelinim olsa baş tacı yaparım :)) şaka biyana elbet bizimde vardr eksiklermz ama önemli olan + nın - den cok olması suan ben ona nötrüm cidden - leri + ları götürdü..işte matematiksel bir anlatım oldu cünki duygu kalmadı bırakmadı ve de kızlar ben böyle diyorum ya iki iyilik yapsın hemen yumuşarım aah ahh ne diyim Allah görüyo yani ama hala ne yapcağım konusunda kararsızım ararsa byük ihtimalle son olaya kırgınlığımı anlatcam..
Hepimiz bir gün kayınvalide olucaz hanımlar,
O zamanda eminim gelin işte adı üstünde dersiniz.
Konu sahibi arkadaşım,Allah başka dert vermesin,kendinize yakın zamanda iş bulursanız kafaya çok takmazsınız diye düşünüyorum.
Anlattıklarınız çoğumuzun yaşadığı basit problemler.Bunları içinizde büyütmeniz sadece size zarar verir.
Huzurunuzu bozmayın böyle şeyler için.
ben allah herkese kendi gibi gelin versin diye dua ediyorum.ne eksik,ne fazla
hatta burada birine de söylemiştim de niye beddua ediyorsun demişti
ben olaya sadece kayinvalide acisindan bakmamistim, kayinvalide mecburen hayatinda olmazsa olmaz biri..ne de olsa esinin annesi..hayatindan atsan atilmaz satsan satilmaz. ben genel anlamda cok bos vakti olan insanlardan bahsetmistim... herneyse...tontrikocum ben de muhendis olarak calisiyorum. cok da yogunum ama sevgili (!) kayinvalidecigimin laf sokmalari ve davranislari beni de ziyadesiyle rahatsiz ediyo. bunun calismakla alakasi yok bence karsidaki kisinin senin sabrini ne kadar zorladigiyla alakasi var. ne mutlu sana ki senin sabrini bu kadar zorlayan insanlar yok cevrende
Hakedenlerden ziyade ,
Kendin için birşeyler yap
anladım canım allah hepimize kolaylık versin seninkide baya zormuş.[
kesinlikle bizim sınavımız da bu galiba ne bilim..
verilecek en güzel ders sevmediğini hissettir..umursama........ sevmek zorunda da değilsin..
Estafirullah Bende bu yaşta bunları biliyorsam birilerinin bişeylerin sayesinde önemli olan nekadar sonradan olursa olsun anlamakbu hayatta en imrendiğim karaktersiniz...
ben sizin yazdıklarınız gibi düşünemedim hiçbir zaman ve hep üzülen taraf oldum..
okadar çok tecrübe edindimki yazdıklarınızdaki haklılık payı ve gerçeklik tartışılmaz..
kıskandığım ve imrendiğim karaktersiniz...
haklısın canım..
Öyle deme yaaa. Benim anneciğim de cennette. Bizim gelin diyor mudur ki acep " oooh en iyi kaynana ölü kaynana" ???
İçim acıdı valla.
Sana kolay gelsin bu arada; sinirlerini güçlendireceksin, öfke kontrol mekanizması kuracaksın, hayatının odağı olmasına meydan vermeyeceksin. Ömür boyu savaşmak çok yıpratıćı; zırhını kuşan ki yara almayasın.
Yaa gerçekten inanamıyorum resmen kendimi okudum senin yazdıklarınla hayretler içerisindeyim birebir herşey aynı...Ayyy sinirim bozuldu yaaa burda da buldu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?