Beynimi yakan eşim

Geç evlenmiştiniz sanırım. Nerede tanıştınız ? Akraba görücü ya da arkadas tanıştırması falan mı ?
Eğer biri aracı olduysa o kişiye tekrar eşinizin hatalarını görmesi için yardım isteyebilirsiniz.
Internette tanıştık malesef

Herkese selam,
Eşimle iki yıllık Evliyiz,eski eşinden bir oğlu var,10 Yaşında.oğlu bir Yıldır gelmiyor biz de bir Yıldır cinsellik yaşamıyoruz ve ben çok güceniyorum buna.

Oğlunun gelmeyişiyle benim riskli hamileliğimin başlaması ayni döneme denk gelmişti ama gelmryişinin seni bu değil,hamikrliğimindrn haberi yoktu.

cinselliği istemeyişinin sebebini sorduğumda ise dedi ki Oğlumu bir Yıldır göremiyorum,eski eşimle ilgili dava Peşinde koşuyorum,gırtlağa kadar borçlarım var bitmiyorlar.Bunlar kafamdayken cinselliğe isteğim de olmuyor.Sizce böyle midir ? Erkekler sıkıntıları varken cinsellik düşünmezler mi ? Boşanma aşamasına kadar taşıdı çünkü beni bu mevzu.Evde her akşam işi gücü tv izlemek pc de okey oynamak ben de ilgi bekliyorum.Bunu da kafa dağıtmak için yaptığını söylüyor.

Inanayım mı kızlar bunlara ?

Not:ilk üç ay vajinusmus sorunum vardı ve tam çözebildim sayılmaz onunla ilgili olabilir mi bunu da eklemek istedim.
Bir yıl çok uzun bir süre başka bir sorun olduğunu düşündüm .vajınısmusun etkisi olacağını zannetmiyorum sonuçta yenmişsin

Erkekler robot değildir evet ama ne erkek ne kadın evliliğinde 1 sene cinsellikten uzaklaşamaz. Ne o öyle ev arkadaşımıyız biz?!
Bunun önüne daha en başta geçilmeliydi .stres deyip kaçmak olmaz.

Vajinusmus etken degil. Bir yil uzun bir sure. Belki de baska biriyle birlikte oluyordu. Size o yuzden ihtiyaci kalmiyordu.

Herkese selam,
Eşimle iki yıllık Evliyiz,eski eşinden bir oğlu var,10 Yaşında.oğlu bir Yıldır gelmiyor biz de bir Yıldır cinsellik yaşamıyoruz ve ben çok güceniyorum buna.

Oğlunun gelmeyişiyle benim riskli hamileliğimin başlaması ayni döneme denk gelmişti ama gelmryişinin seni bu değil,hamikrliğimindrn haberi yoktu.

cinselliği istemeyişinin sebebini sorduğumda ise dedi ki Oğlumu bir Yıldır göremiyorum,eski eşimle ilgili dava Peşinde koşuyorum,gırtlağa kadar borçlarım var bitmiyorlar.Bunlar kafamdayken cinselliğe isteğim de olmuyor.Sizce böyle midir ? Erkekler sıkıntıları varken cinsellik düşünmezler mi ? Boşanma aşamasına kadar taşıdı çünkü beni bu mevzu.Evde her akşam işi gücü tv izlemek pc de okey oynamak ben de ilgi bekliyorum.Bunu da kafa dağıtmak için yaptığını söylüyor.

Not:ilk üç ay vajinusmus sorunum vardı ve tam çözebildim sayılmaz onunla ilgili olabilir mi bunu da eklemek istedim.
Onlarla alakali oldugunu sanmıyorum borc harc yada sizin rahatszlgnzla ilgili degldr ama hamileliginzle ılgili sıkıntı yasiyosanz oyuzden olup bunlari bahane edeblr yoksa sanmam hic bir erkgin yaklasimi rededecegini yada gercekten psikolojik sorunlari var esinizin bu arada umarim velayet davasi falandr resmi nikahsz cocuk olmuyordr

Herkese selam,

Hormonları düzgün çalışan erkek ölüm gibi ekstrem durumlar sonrası dahil en geç 1 ay içinde cinsel ilişkiye yönelebilir. Ha bu demek değildir ki eşiniz yalancı. Oğlu yüzünden ve diğer şeyler yüzünden dolaylı bir depresyona girmiş olabilir ve bu da dolaylı olarak hormonlarını etkilemiş olabilir. Depresyon böyle illettir küçümsememek lazım. Ama erkekleri de küçümsememek lazım. Başka durumlar da olabilir.

Pek çok süreçleriniz olmuş. Vajinusmus gibi. Kesinlikle etkiliyor olabilir. Önce oğluyla işleri yoluna koyarsa her şey daha iyi olabilir. Belki bu süreçte sizin de vajinusmus olayınızla ilgili kendinize bir ayna tutmanız gerekebilir. Stres onun gibi sizi de darmaduman etmiş olabilir. Çünkü henüz tamamen geçmediğini belirtmişsiniz.

bir hafta bır ay hadı ıkı ay da bır sene nedir.kurumuşusunuz resmen.ama sorunlardan kaynaklı olurdu kafa dağıtmak için okey yerıne senı sevseydi.

[QUOTE="Çocuğun büyüdüğünü görmek nasip Olmasın dedi eğer yaptıysa görmesin evet
[/QUOTE]
Bu dam zaten ilk çocuğunu da görmüyor ki, hiç de muteessir olmadan 2.yi yaptı, bunu da görmese etkilenmez bence, çocuk uzerine ettigi yeminlere kanmayin derim

Back
X