Beynimi yakan eşim

Evet arkadaşlar söyledikleri Saçma mı bana mı öyle geliyor diye şaşırmıştım.Çok doğru Şeyler yazmışsınız tam bir bencil ve evet ayda bire düşer iki ayda bire düşer ama bir yılı bile geçti öyle Söyleyeyim size kesinlikle normal değil.Fiziki bir ihtiyaç bu ayrıca onlar için afedersiniz Ağrı oluyor dşye biliyorum rahatlamayınca.yemek gibi su gibi bir ihtiyaç cinsellik de.Düşünmüş bunu bulmuş bahane.
Dediğiniz gibi kadın bir yıl uzak dursa erkek kaymaz mı dışarıya.Özrü kabahatinden büyük,ki tek meselemiz bu da değil,sevgisizliğin ve belki de anlatmanın bir uzantısı bu durum aslınds

Herkese selam,
Eşimle iki yıllık Evliyiz,eski eşinden bir oğlu var,10 Yaşında.oğlu bir Yıldır gelmiyor biz de bir Yıldır cinsellik yaşamıyoruz ve ben çok güceniyorum buna.

Oğlunun gelmeyişiyle benim riskli hamileliğimin başlaması ayni döneme denk gelmişti ama gelmryişinin seni bu değil,hamikrliğimindrn haberi yoktu.

cinselliği istemeyişinin sebebini sorduğumda ise dedi ki Oğlumu bir Yıldır göremiyorum,eski eşimle ilgili dava Peşinde koşuyorum,gırtlağa kadar borçlarım var bitmiyorlar.Bunlar kafamdayken cinselliğe isteğim de olmuyor.Sizce böyle midir ? Erkekler sıkıntıları varken cinsellik düşünmezler mi ? Boşanma aşamasına kadar taşıdı çünkü beni bu mevzu.Evde her akşam işi gücü tv izlemek pc de okey oynamak ben de ilgi bekliyorum.Bunu da kafa dağıtmak için yaptığını söylüyor.

Inanayım mı kızlar bunlara ?

Not:ilk üç ay vajinusmus sorunum vardı ve tam çözebildim sayılmaz onunla ilgili olabilir mi bunu da eklemek istedim.
1 yıldır çocugunu hormuo diye cinsellık ıstemıyorsa stresdeyse tv ızleyıp pc başındada oturamaz o kadar stresli insan.Bence bahane üretiyor.Ya sizin eşinizin erkeklik hormonlarında bir garıplık var yada sizi sevmiyor ve istemiyor.Cinsellik bir ihtiyac.Bana gore evlılıgın yuzde 70 i cinsellıkle dönüyor.Gerı kalan sevgi saygı güven .Onemli nokta cinsellık bence.Üzüldüm size.Bence bir yoluna bakın.Alın karşınıza konuşun.

Evet arkadaşlar söyledikleri Saçma mı bana mı öyle geliyor diye şaşırmıştım.Çok doğru Şeyler yazmışsınız tam bir bencil ve evet ayda bire düşer iki ayda bire düşer ama bir yılı bile geçti öyle Söyleyeyim size kesinlikle normal değil.Fiziki bir ihtiyaç bu ayrıca onlar için afedersiniz Ağrı oluyor dşye biliyorum rahatlamayınca.yemek gibi su gibi bir ihtiyaç cinsellik de.Düşünmüş bunu bulmuş bahane.
Dediğiniz gibi kadın bir yıl uzak dursa erkek kaymaz mı dışarıya.Özrü kabahatinden büyük,ki tek meselemiz bu da değil,sevgisizliğin ve belki de anlatmanın bir uzantısı bu durum aslınds
Bundan önceki konunuzu biliyordum. diğerlerine de baktım az önce. Ne söylediğiyle ilgilenmeyin bu adamın. Saçma sapan biri. Mesleğiniz var. Aslanlar gibi büyütürsünüz çocuğunuzu . Nasip olursa bi gün biri de girer hayatınıza. Sizinle hayatınızı paylaşacak biri.
Bi arkadaşımı anlatayım size biraz . Çocuk daha küçükken ayrıldı kocasıyla. Kız şimdi 11 yaşında. Babaya gidip geldi anne de kalırken. Hem arkadaşım hem çocuk psikolojik olarak gayet sağlıklı insanlar. Kızo onun hayat arkadaşı oldu. O da öğretmen. Şehrini değiştirdi. Adam peşinden gitti. Kızı için tabii daha çok sorsan. Arkadaşımın hayatında şu an biri var. Gayet de mutlu. Vakti de gelmişti belki de.
Yani hiç korkma . Allah 'in izniyle toparlarsın. Evet, çocuğunun aile ortamında büyümesi en doru olan ama yapıcak bi şey yok bu saatten sonra . Onunla birlikte büyürsünüz. Güzel de bi hayatınız olur inşallah. Sabır ve bol şans diliyorum size. Yolunuz da bahtınız da açık olsun.

Herkese selam,
Eşimle iki yıllık Evliyiz,eski eşinden bir oğlu var,10 Yaşında.oğlu bir Yıldır gelmiyor biz de bir Yıldır cinsellik yaşamıyoruz ve ben çok güceniyorum buna.

Oğlunun gelmeyişiyle benim riskli hamileliğimin başlaması ayni döneme denk gelmişti ama gelmryişinin seni bu değil,hamikrliğimindrn haberi yoktu.

cinselliği istemeyişinin sebebini sorduğumda ise dedi ki Oğlumu bir Yıldır göremiyorum,eski eşimle ilgili dava Peşinde koşuyorum,gırtlağa kadar borçlarım var bitmiyorlar.Bunlar kafamdayken cinselliğe isteğim de olmuyor.Sizce böyle midir ? Erkekler sıkıntıları varken cinsellik düşünmezler mi ? Boşanma aşamasına kadar taşıdı çünkü beni bu mevzu.Evde her akşam işi gücü tv izlemek pc de okey oynamak ben de ilgi bekliyorum.Bunu da kafa dağıtmak için yaptığını söylüyor.

Not:ilk üç ay vajinusmus sorunum vardı ve tam çözebildim sayılmaz onunla ilgili olabilir mi bunu da eklemek istedim.
Şuan hamilesiniz anladığım kadarıyla ve hamileyken kadınların cinsel isteği daha da artar sizi anlıyorum benim de eşim ilk ay riskli olduğu için yasaktı cinsellik ama 9 ay boyunca hiç sex amaçlı yaklaşmadı bana o şekilde birlikte olmak kendimi kötü hissettiriyo düşününce çocuğa zarar vercekmişim gibi falan düşünceleri vardı hiç birliktelik yaşamadık ama beni sevmiyomuydu hayır çok seviyodu 9 ay boyunca gece lavaboya bile kalksam arkamdan gelirdi bişey olur duymam diye evin bütün çamaşırı ütüsü hep kendi yapmaya çalışır bana kızardı elleme yorma kendini diye demem o ki genel tavır mı ilgisiz çünkü sadece cinsellik yok diye adam sevmiyo demek değildir çocuğum doğdu şuan da herşeyimiz düzene girdi bence sevgisinden eminsen anlayış göster bazı erkekler hamile olunca etkilenebiliyo

Şuan hamilesiniz anladığım kadarıyla ve hamileyken kadınların cinsel isteği daha da artar sizi anlıyorum benim de eşim ilk ay riskli olduğu için yasaktı cinsellik ama 9 ay boyunca hiç sex amaçlı yaklaşmadı bana o şekilde birlikte olmak kendimi kötü hissettiriyo düşününce çocuğa zarar vercekmişim gibi falan düşünceleri vardı hiç birliktelik yaşamadık ama beni sevmiyomuydu hayır çok seviyodu 9 ay boyunca gece lavaboya bile kalksam arkamdan gelirdi bişey olur duymam diye evin bütün çamaşırı ütüsü hep kendi yapmaya çalışır bana kızardı elleme yorma kendini diye demem o ki genel tavır mı ilgisiz çünkü sadece cinsellik yok diye adam sevmiyo demek değildir çocuğum doğdu şuan da herşeyimiz düzene girdi bence sevgisinden eminsen anlayış göster bazı erkekler hamile olunca etkilenebiliyo
Hamilrlik bitti çocuk 5 aylık.Hiçbir engel kalmamıştı

Herkese selam,

Eşimin ne sorunları var bilseniz ama cinselliğe hiç yansıtmaz. Yalnız her erkek bir değil tabi. Bilemedim...

Herkese selam,

Ben başkasıyla mi karıştırıyorum siz bosanmiyor muydunuz?
Cinsellik istemek hakkınız ama bu adamdan beklemek vakit kaybı.bosanirken ilişki beklemek normal mi? Benim beynim yandi

Eşimin ne sorunları var bilseniz ama cinselliğe hiç yansıtmaz. Yalnız her erkek bir değil tabi. Bilemedim...
Eşimle tanışmadan önce karşıma çıkan her erkek cinsellik peşindeydi ve sırf bu Yüzden evlenemiyordum eşim onlardan farklıydı cinsellik Lafı etmemişti hiç ve tam not almıştı benden,benim karakterimi önemsiyor dişiliğimi değil diye onu seçmiştim.İlk üç ay vajinusmus yaşadım sorun etmedi.Genel olarak cinselliğe Doymuş biri olduğundan mi onu dacçözemedşm 42 Yaşında ve çok ilişkileri olmuş

Ben başkasıyla mi karıştırıyorum siz bosanmiyor muydunuz?
Cinsellik istemek hakkınız ama bu adamdan beklemek vakit kaybı.bosanirken ilişki beklemek normal mi? Benim beynim yandi
Şu an beklemiyorum dün akşamki konuşmalarına anlam veremedim sadece diğer Arkadaşlara Yazdığım son mesajlarda belirttim

Eşimle tanışmadan önce karşıma çıkan her erkek cinsellik peşindeydi ve sırf bu Yüzden evlenemiyordum eşim onlardan farklıydı cinsellik Lafı etmemişti hiç ve tam not almıştı benden,benim karakterimi önemsiyor dişiliğimi değil diye onu seçmiştim.İlk üç ay vajinusmus yaşadım sorun etmedi.Genel olarak cinselliğe Doymuş biri olduğundan mi onu dacçözemedşm 42 Yaşında ve çok ilişkileri olmuş
O mu anlattı çok ilişkileri? İlk evlendiğinizde ne sıklıktaydı?

Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum ama Boşanma kararıma rağmen bu konuyu açmamı yadırgamış kimileriniz.Şu süreçte gel gitler yaşamam sizce çok mu anormal.Bir yuva dağılıyor ve beni ne gibi Sıkıntılar bekliyor bilmiyorum ilk zamanlar epeyce üzüleceğimi biliyorum ama.Ayrılığın her türlüsü Üzücü benim için karşı taraf bunu hak etse de etmese de.Şu an kötü bir süreçten geçiyorum sizler sadece okuyorsunuz ben yaşıyorum kafam dolu biraz daha Anlayış bekliyorum

Yorumları okuduktan sonra bu isin normal olmadığını düşünüyorum. Ailenize, size saygısı olmayan adamdan ne koca olur ne baba...
Cinsel hayatınız 4/4luk olsa kaç yazar. Ilk eşine de muhtemelen değer vermemiş 2. eşine bunları yaşatıyorsa bir adam geçmişten ders almadığı gibi düzelme ihtimali de olamaz. Kendinize yeni bir hayat kurmak daha kolay olmaz mı?

Son düzenleme:
Herkese selam,

1 yıl çok uzun bir zaman. Başka sıkıntıları olabilir mi? Cinsellikle alakalı

Geç evlenmiştiniz sanırım. Nerede tanıştınız ? Akraba görücü ya da arkadas tanıştırması falan mı ?
Eğer biri aracı olduysa o kişiye tekrar eşinizin hatalarını görmesi için yardım isteyebilirsiniz.

Back
X