Beypazarı

ruhsuzmelek09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
743
62
0
Ankara
Merhaba arkadaşlar bugün üye oldum, internetten baktım ama düzgün bi bilgi bulamadım beypazarına gitmiş olan var mı aranızda erkek arkadaşımla gitmeyi düşünüyoruz daha doğrusu ben düşünüyorum süpriz yapmak istiyrumda yardımlarınızı bekliyorum sağolun

Otobusle gelecegiz buyuk ihtimal yemek icin hesapli bryer ve yuruyerek gezecegimiz byer dusunuyorum sabahtan gelp aksma kdr kalalim dyorum birde pansiyon dusunuyorum yarim gunluk

Otobusle gelecegiz buyuk ihtimal yemek icin hesapli bryer ve yuruyerek gezecegimiz byer dusunuyorum sabahtan gelp aksma kdr kalalim dyorum birde pansiyon dusunuyorum yarim gunluk

Öncelikle Ankara'dan eski garajlarda ve ya belli duraklardan örneğin Akköprü, Beypazarı otobüsüne binip beypazarı terminalinde iniyorsunuz zaten otogar hemen çarşıda küçücük bir yer ayrıca her yere yürüyerek gidebilirsiniz zaten bütün turistik yerler çarşıda toplanmış neyse indikten sonra hemen otogarın olduğu yerde Mevlana lokantası var ucuzdur aile yeridir tavsiye ederim ama yok biz yöresel gıda yemek istiyoruz diyorsanız ki sarması,baklavası,kapaması,güveci... çok meşhurdur.Ozmanda çarşıda konaklar var orada oturup yemek yiyebilirsiniz değirmencioğlu ve mevaların konağını tavsiye ederim daha sonra yine bu konakların olduğu bölgede müzeler var gidin gezin hatta öğrenciyseniz bir tanesi ücretsiz alıyor.Zaten yine çarşıda turistler bir sürü stant açılıyor oraları gezersiniz.Hafta sonu gitmenizi tavsiye ederim hatta vaktniz varsa beypazarı festivalinde gidin yakında olur.Şehrin biraz uzağında hıdırlık ve inözü vadisi var ama arabanız yoksa zor olur gitmek.konaklamak içinde oteller var kişi başı en fazla 50 tl gayette güzel yerler yok biz otantik bir yerde kalmak istyoruz derseniz konaklarda kalabilirsiniz size nostalji yaşatmak için ellerinden geleni yaparlar hatta odadaki banyolar bile gömme dolap şeklinde televizyon yok:) yöresel yemekler veriliyor onların fiyatı hemen hemen otelle aynı diye biliyorum.Bu arada gitmişken beypazarı kurusunu mutlaka tadın hatta benim yerimede yyin çok özledim

canım bende beypazarına çok gittim oralıyım ama ist yaşıyorum ..yemek için mevlana lokanta var kulesi felan var biz kulesine çıkmadık ama lokantası süper özellikle lahmacunu biz her gittiğimizde lahmacun yeriz ...pansiyon varmı bilmiyorum gezilecek çok güzel yerler var gümüşçüler çarşısı var çok güzel takılar var ...köy eşyaları satılan yerler var...beypazarının içinde değil ama yakın inözü vadisi diye bi yer var müthiş saç kavurması meşhur bide höşmerim ...gittiğine değer canım iyi gezmeler

Bir de gümüşçüler çarşısı var hemen merkezde orayı unuttum :)

Ben en son gittigimde ankamall un ordan beypazarina giden minibuslere binmistim. Oncesinde tel ile ararsaniz yer garanti olur.

Oraya gidince carsiydi parkti derken o insan trafigi sizi yonlendiriyor zaten.
Yine de turist danisma burosu mu oyle birsey vardi meydanda, oradan harita alabilirsiniz.

Gunduz yola cikin, aksam da donersiniz, son ulasim 7deydi sanirim. Zaten kucuk bir yer hemen gezer ustune de yemek yersiniz.
Hemen hemen fiyatlar ayni. Bence o kadar yol gidiyorsaniz 3-5 fazla verin ama hos bir mekanda yiyip icin. Sonra da yukari cikar cayinizi da orda icersiniz :) Yarim gunluk pansiyona bile gerek yok bence.

Bu arada meydanda parkin oldugu yerde carsinin icinde birsuru gumuscu var, ugramanizi tavsiye ederim cok guzel tasarimlar oluyor.

Benden bu kadar. Baska oneriler gelirse diye takipteyim

hmm beypazarını da gezmek için listeme aldım. şu meşhur sarmaların olduğu lokantanın adını özeldem mesajla atarsanız sevinirim. sarmaya dayanamam oyyy

Son düzenleme:

Cok guzel tarif etmissiniz. Hele oteller icin banyo vs ornekleriniz.... bir dahakine gezmekten ziyade kafa dinlemeye kalmali gideyim dedim birden :)

Merhaba canım ben beypazarinda oturuyorum neyi merak ediyorsan sor söyleyim sana

Merhaba canım ben beypazarinda oturuyorum neyi merak ediyorsan sor söyleyim sana

Merhaba, ben konu sahibi degilim fakat gaza geldim :))

Bir yorumda otellerden bahsedilmis, internette ve brosurlerde gorduklerim normal banyolu vs konaklama yerleriydi.
Ank.da oldugum icin simdiye kadar hic kalma ihtiyaci da duymadim zaten.
Fakat otantik oteller varmis tv.siz, gomme banyolu vs. Nasil oluyor anlamadim ama kulaga hos geliyor. Boyle bildiginiz otel varsa adlarini yazabilir misiniz?

Öneriler için çok teşekkür ederim çok sıkıntı yapıyordum kendıme napıcam blmıyorum filan diye kücük biyerse sıkıntı yaşamayız. Birde pansiyonda aynı odada kalablirmiyiz? Kendımı sapık gibi hissettim ama baş başa kalmaya çok ihtiyacımız var bu sıralar birazda bu yüzden beypazarını seçtim tanıdık çıkma ihtimali sıfır çünkü

Küçük ve oldukça tutucu bir yer olduğu için evlilik cüzdanı sorabilirler ama sormayan yerlerde vardır belki

Küçük ve oldukça tutucu bir yer olduğu için evlilik cüzdanı sorabilirler ama sormayan yerlerde vardır belki

anladım neyse artık evlendiğimzde özellıkle gidip rahat rahat kalırız çok teşekkür ederim canım peki otobus fiyatını bliyomusun önceden mı almamız gerek ki ?

anladım neyse artık evlendiğimzde özellıkle gidip rahat rahat kalırız çok teşekkür ederim canım peki otobus fiyatını bliyomusun önceden mı almamız gerek ki ?
Önceden almana gerek yok canım ama garanti olsun telefonla yer ayırttır fiyatıda, tam 10 diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam ama eğer öğrenciysen 8 tl onlar sormazlar sen direk öğrenci diye ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…