Beypazarı

Evet canim konak Otel bey konak İpekyolu konağı konak munsur bir çok secenek var

Aynı odada kalabilceginizi hiç zannetmiyorum küçük yer olduğu için evlilik cüzdanı sorma ihtimalleri çok yüksek

Kesinlikle festival zamanı gidin öbür türlü çok sıkıcı Beypazarı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyy biz de yıllar önce gitmiştik. Hatırladım bir tuhaf oldum. 4-5 yıl olmuş :)

Bey ipekyolu konağında kalmıştık. Taş mektepte yemek yemiştik. Cumartesi sabahtan gidip pazar öğlen gibi döndük. Taş mektepte yemekler çok güzeldi. Yöresel yemekler yedik daha çok. Oteldekilerin aşırı ilgisi devamlı yardım etme çabaları komikti ama memnun ayrıldık hoşumuza gitmişti. Otelin kahvaltısı da çok güzeldi o zamanlar.

Ankamallun ordan minibüsler kalkıyordu. Ama yol çok uzun git git bitmiyor :)

Canım demin de yazdım bunu görünce bir daha yazma gereği duydum. Gittiğimizde bekardık. Bey ipekyolu konağında kaldık. Soran olmadı.

İşletmelerin yıldızı 3ten azsa sorabiliyor evlilik cüzdanını. 3ve daha fazlaysa sormaz. Turistik bölgelerde sorulmaz. Misafirhane öğretmenevi gibi yerler sormak zorunda. Beypazarı turistik bir yer. Her haftasonu insanlar akın ediyor. Sorma gafletinde bulunmaz kimse..

Çok teşekkürler ortalama ne kadar harcadınız malum öğrenciyiz :)

Yazınızı görünce içim ürperti birden.Heyecanlandım.
1982 yılında doğdum ve yaklaşık 6 sene kaldım orada
Şu anda denizlideyim.
Küçük ve şirin bir yer.Çok anılarım vardır orda
En son 3 yıl önce festival zamanında gitme şansım oldu
Eski komşularımızı ve doğduğum evi tekrar görmek nasip oldu

Ordan kuru ve cevizli sucuk aldım.Tadı halen damağımda.
Bir de beypazarı evlerinden bir gece lambası aldım.Halen tv nin üstünde duruyo
Bir daha da ne zaman giderim artık ALLAH bilir.
Çok güzel bir yer tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…