Bez parçası yüzünden?!!

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Evliliğe doğru giden bir ilişkim var,konularım hep onunla ilgili zaten..
Dün sabah bende kahvaltıdaydık. Kahvaltıdan sonra hazırlandım ofise gideceğiz ve giydiğim kıyafeti beğenmedi. Bu kısa dedi. (DiZüstü)Arkadan nasıl göründüğünü biliyor musun dadi. Güzelce ikna etmeye çalıştım. Zaten ofiste kimse yok dedim. Daha hiç giymedim bugün giyeyim dedim tuttu yırttı etek kısmından elbisemi. Ben de bitti defol git dedim. Defolacağım zaten dedi. “ seni uyardım en son bunu yapacağım belliydi” dedi. Başka odaya geçtim. Arkam dönük pencereden dışarıya bakıyordum. Arkadan fotoğrafımı çekmiş gel bak gel dedi. Selülitlerin,iç çamaşırın (çizgileri belli oluyordu)bak bu diğer selülitin vs diye tek tek gösterdi. Sence şimdi ben buna nasıl müsade edeyim dedi. Bir bez parçası için ilişkimizi bitiriyorsun parası neyse iki kat vereyim dedi.
Sen bana değersiz hissettiriyorsin dedim.
“Seni çok seviyorum ve çok kıskanıyorum öyle hessettirdiğim için özür dilerim ama bir daha olsa bir daha yapardım “dedi.
Ben de bitti dedim. Şimdi gidiyorum ama pişman olup sen arayacaksın dedi ve gitti.
İlk defa gitti diye rahatladım.

Son düzenleme:
Yani anlamak için soruyorum, cidden pencereden bakarken iç çamaşırınıza kadar görünüyorsa elbise iş yerinde giyinmeye uygun olmayabilir mi? Yırtması lafları vs okeyiz, ileride daha büyük zorluklar çıkarma potansiyeli var elbette ama sadece bu konuyu merak ettim.

Sevmek böyle olmaz ki ...Size selülit var diyerek kendinizi beğenmemenize neden oluyor.Yakismadigini düşünmenizi istiyor.Bugun elbise yırtan yarın tokat atar, kıskanıyorum diye de üste çıkar...Siz bireysiniz onun malı değil.Ne giyeceginize de siz karar verirsiniz.Nefret ediyorum erkeklerin bu tavrından.Bence gitmesi iyi olmuş,bu insanla evlenirseniz ilerisi nasıl olur bilemedim.

Evliliğe doğru giden bir ilişkim var,konularım hep onunla ilgili zaten..
Dün sabah bende kahvaltıdaydık. Kahvaltıdan sonra hazırlandım ofise gideceğiz ve giydiğim kıyafeti beğenmedi. Bu kısa dedi. Arkadan nasıl göründüğünü biliyor musun dadi. Güzelce ikna etmeye çalıştım. Zaten ofiste kimse yok dedim. Daha hiç giymedim bugün giyeyim dedim tuttu yırttı elbisemi. Ben de bitti defol git dedim. Defolacağım zaten dedi. “ seni uyardım en son bunu yapacağım belliydi” dedi. Başka odaya geçtim. Arkam dönük pencereden dışarıya bakıyordum. Arkadan fotoğrafımı çekmiş gel bak gel dedi. Selülitlerin,iç çamaşırın bak bu diğer selülitin vs diye tek tek gösterdi. Sence şimdi ben buna nasıl müsade edeyim dedi. Bir bes parçası için ilişkimizi bitiriyorsun parası neyse iki kat vereyim dedi.
Sen bana değersiz hissettiriyorsin dedim.
“Seni çok seviyorum ve çok kıskanıyorum öyle hessettirdiğim için özür dilerim ama bir daha olsa bir daha yapardım “dedi.
Ben de bitti dedim. Şimdi gidiyorum ama pişman olup sen arayacaksın dedi ve gitti.
İlk defa gitti diye rahatladım.
Yaşam tarzınıza uygun biri ile olun ki kimse üzülmesin, bazı kızlar alakaları olmayan adamlarla gezip tozuyor sonrada vay efendim elbiseme giyimime laf etti diyorlar, yahu kendine göre biri ile olsana , mesela dini hassasiyetin varsa ne işin var barda gezen adamla ( burda kapalı bir üye içki içen sevgilisi için konu açmıştı) ve yahut sevgilim çok dindar ama ben ateistim diyenler de var , yani demem o ki herkes dengi ile olsun ...

Elbise yırtması öfke kontrolü olmadığını gösterir..Bugün elbise yırtar yarın el kaldırır..iç çamaşırı görünecek bir elbiseyse bende uyarırdım uygun bir dille hala daha giyicem diye diretirse ve bu bana uymuyorsa ayrılırdım

Çok terbiyesiz biri. Elbise yırtmak gibi davranışlar asla kabul edilemez. Üstelik bunu yapması yetmiyor sizi kötü hissettirmek için selülit diyor, özgüveninizi zedeliyor. Selülit yeni doğan bebekte bile var çünkü kadınlar östrojen salgılar. Beğenmiyorsa gidip bir erkekle beraber olsun.

Back
X