• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bez parçası yüzünden?!!

Evliliğe doğru giden bir ilişkim var,konularım hep onunla ilgili zaten..
Dün sabah bende kahvaltıdaydık. Kahvaltıdan sonra hazırlandım ofise gideceğiz ve giydiğim kıyafeti beğenmedi. Bu kısa dedi. Arkadan nasıl göründüğünü biliyor musun dadi. Güzelce ikna etmeye çalıştım. Zaten ofiste kimse yok dedim. Daha hiç giymedim bugün giyeyim dedim tuttu yırttı elbisemi. Ben de bitti defol git dedim. Defolacağım zaten dedi. “ seni uyardım en son bunu yapacağım belliydi” dedi. Başka odaya geçtim. Arkam dönük pencereden dışarıya bakıyordum. Arkadan fotoğrafımı çekmiş gel bak gel dedi. Selülitlerin,iç çamaşırın bak bu diğer selülitin vs diye tek tek gösterdi. Sence şimdi ben buna nasıl müsade edeyim dedi. Bir bes parçası için ilişkimizi bitiriyorsun parası neyse iki kat vereyim dedi.
Sen bana değersiz hissettiriyorsin dedim.
“Seni çok seviyorum ve çok kıskanıyorum öyle hessettirdiğim için özür dilerim ama bir daha olsa bir daha yapardım “dedi.
Ben de bitti dedim. Şimdi gidiyorum ama pişman olup sen arayacaksın dedi ve gitti.
İlk defa gitti diye rahatladım.
Bu elbiseyi üzerinizdeyken yırttı ve şiddete ugradıgınızın farkındasınızdır umarım.. Bırdaha aasla gorusmeyın o adam musveddesı ile.

Peki sen ne düşünüyorsun? Sence adam haklı mı?

Aslında çok iyi biri, sizi de çok düşünüyor ve kıskanıyor ama işte bazen böyle gözü mü dönüyor?

Yemin ederim bu kadınların saçmalıklarından, kendilerine reva gördüklerinden bayılacam. Bazen bazı kadınların, yapılan tüm bu kötü davranışları hak ettiklerini düşünüyorum. Allah size akıl fikir vermiş. Lütfen kullanın. Az da olsa kullanın.

Hem giyiminize saygı duymuyor hem selülit vs. diyerek kusurlarınızı gözünüze sokuyor. Gerçekten kötü bir görüntü olabilir ama bu usulünce söylenir. Bu dağ ayısı adamla iyi ki ayrılmışsınız.

Allah sizi selülitlerinizle sevecek birini çıkarır inşallah karşınıza.
Barışmayın bu adamla.

Evliliğe doğru giden bir ilişkim var,konularım hep onunla ilgili zaten..
Dün sabah bende kahvaltıdaydık. Kahvaltıdan sonra hazırlandım ofise gideceğiz ve giydiğim kıyafeti beğenmedi. Bu kısa dedi. Arkadan nasıl göründüğünü biliyor musun dadi. Güzelce ikna etmeye çalıştım. Zaten ofiste kimse yok dedim. Daha hiç giymedim bugün giyeyim dedim tuttu yırttı elbisemi. Ben de bitti defol git dedim. Defolacağım zaten dedi. “ seni uyardım en son bunu yapacağım belliydi” dedi. Başka odaya geçtim. Arkam dönük pencereden dışarıya bakıyordum. Arkadan fotoğrafımı çekmiş gel bak gel dedi. Selülitlerin,iç çamaşırın bak bu diğer selülitin vs diye tek tek gösterdi. Sence şimdi ben buna nasıl müsade edeyim dedi. Bir bes parçası için ilişkimizi bitiriyorsun parası neyse iki kat vereyim dedi.
Sen bana değersiz hissettiriyorsin dedim.
“Seni çok seviyorum ve çok kıskanıyorum öyle hessettirdiğim için özür dilerim ama bir daha olsa bir daha yapardım “dedi.
Ben de bitti dedim. Şimdi gidiyorum ama pişman olup sen arayacaksın dedi ve gitti.
İlk defa gitti diye rahatladım.
Siz hala bu adamla mısınız? Pes..

Arkadan foto çekip, sanki transparan etek giymiş siniz gibi, selülit yeri tarifi mi yaptı. Daha neler duyacağız? Selülit derken, bunun da sizi özellikle rencide etmek için söylediğini anlamadınız mi? Yani arkadan iğrenc görünüyorsun, ahan bu da selülitlerin ama ben seni böyle olmana ragmen kıskanıyorum, seviyorum demek istemiş.

Siz de eğer bitti derken ciddi olsaydınız, diğer odaya gidip pencereden uzaklara dalmazdiniz. Siz evliliğe doğru yol almaya devam edin, rahatsız etmeyelim biz.

Yani anlamak için soruyorum, cidden pencereden bakarken iç çamaşırınıza kadar görünüyorsa elbise iş yerinde giyinmeye uygun olmayabilir mi? Yırtması lafları vs okeyiz, ileride daha büyük zorluklar çıkarma potansiyeli var elbette ama sadece bu konuyu merak ettim.
Dısarıdan cekmemıs kızın arkası donukken odadan cekmıs arkasını

Şimdi aklımda deli sorular

Adam kadının selülitli bacağını mi kıskanmış
Yoksa başkaları selülitlerini kimse görüp bu ne selulitli bacak böyleleri kisa etek giymesin, mesajıyla kadını asagilamak mı istemiş ?
Kadin çok güzel bacaklı olsaydı kiskanmayacak miydi?
Yoksa daha çok mu kiskanacakti?
Neden kadını arkadan fotoğraflamis Adam ne içmiş?
:confused: :silah:

Dısarıdan cekmemıs kızın arkası donukken odadan cekmıs arkasını
Pencereden bakıyordum arkadan çekti demiş. Yani ya düz duruyor ya hafif eğilmiş. İki türlü de iç çamaşırının görünüyor olması (adamın abartması da olabilir tabii soran kişi cevaplasa iyiydi ama hesap gitmiş sanırım) iş yeri için uygun olmayabilir o açıdan sordum.

arkadan bi tane patlattı yazacaktınız sandım. bu işin sonu böyle çünkü...

hadi bu sefer yırtmışsınız sevgilisiniz diye heralde

Pencereden bakıyordum arkadan çekti demiş. Yani ya düz duruyor ya hafif eğilmiş. İki türlü de iç çamaşırının görünüyor olması (adamın abartması da olabilir tabii soran kişi cevaplasa iyiydi ama hesap gitmiş sanırım) iş yeri için uygun olmayabilir o açıdan sordum.
Yanı erkek muhtemelen selülıtıne kadar gorunuyo
Acık giyinmişsin demek istemiş
Belkı yanlış acıdan cekmiştir
Işık yüzündendir o selülitler😅

adamın elbise yırtması falan korkunç bir hareket ona lafım yok ama dedikleri doğruysa eğer, yani çamaşır gösterecek kadar kısa bir elbise ise, o vaziyette toplum içinde gezmekten rahatsız olmayan kadın benim hayatımda olmazdı. hiç saçma sapan kavgalara, şiddete gerek yok. giyiminden rahatsız olduğum insanın hayatımda işi olmazdı erkek olsam.

Back
X