• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bez parçası yüzünden?!!

Tavrı çok çirkin
Ama çok kısa ise elbise rahatsız olabilir ama bu tavırla söylemesi çok kötü

Evliliğe doğru giden bir ilişkim var,konularım hep onunla ilgili zaten..
Dün sabah bende kahvaltıdaydık. Kahvaltıdan sonra hazırlandım ofise gideceğiz ve giydiğim kıyafeti beğenmedi. Bu kısa dedi. Arkadan nasıl göründüğünü biliyor musun dadi. Güzelce ikna etmeye çalıştım. Zaten ofiste kimse yok dedim. Daha hiç giymedim bugün giyeyim dedim tuttu yırttı elbisemi. Ben de bitti defol git dedim. Defolacağım zaten dedi. “ seni uyardım en son bunu yapacağım belliydi” dedi. Başka odaya geçtim. Arkam dönük pencereden dışarıya bakıyordum. Arkadan fotoğrafımı çekmiş gel bak gel dedi. Selülitlerin,iç çamaşırın bak bu diğer selülitin vs diye tek tek gösterdi. Sence şimdi ben buna nasıl müsade edeyim dedi. Bir bes parçası için ilişkimizi bitiriyorsun parası neyse iki kat vereyim dedi.
Sen bana değersiz hissettiriyorsin dedim.
“Seni çok seviyorum ve çok kıskanıyorum öyle hessettirdiğim için özür dilerim ama bir daha olsa bir daha yapardım “dedi.
Ben de bitti dedim. Şimdi gidiyorum ama pişman olup sen arayacaksın dedi ve gitti.
İlk defa gitti diye rahatladım.
Bence evlilik birlikte uyumun sağlanmasıdır. Insan ister istemez değişiyor hele aradaki bağ da güçlüyse. Şimdi bende iç camasirimin gorunecegi bir kıyafet giymeyi sevsem başka bunu kabul eden biriyle olmam gerekirdi. Kimse kimsenin ne giydiğine karışamaz ama hayatımıza aldığımız insanlar birseylere karışma hakkına da sahip diye düşünüyorum. Nasıl ben eşimin birseylerini sevmediğim için değiştirmesini istiyorum bu karşılıklı olmali. Ama yok yırtmak yok hakaret bariz konuşmak bunlar yanlış. Hayatiniza uygun değilse denginizi bulup dengeleri bozmamanizi tavsiye ederim

Evliliğe doğru giden bir ilişkim var,konularım hep onunla ilgili zaten..
Dün sabah bende kahvaltıdaydık. Kahvaltıdan sonra hazırlandım ofise gideceğiz ve giydiğim kıyafeti beğenmedi. Bu kısa dedi. Arkadan nasıl göründüğünü biliyor musun dadi. Güzelce ikna etmeye çalıştım. Zaten ofiste kimse yok dedim. Daha hiç giymedim bugün giyeyim dedim tuttu yırttı elbisemi. Ben de bitti defol git dedim. Defolacağım zaten dedi. “ seni uyardım en son bunu yapacağım belliydi” dedi. Başka odaya geçtim. Arkam dönük pencereden dışarıya bakıyordum. Arkadan fotoğrafımı çekmiş gel bak gel dedi. Selülitlerin,iç çamaşırın bak bu diğer selülitin vs diye tek tek gösterdi. Sence şimdi ben buna nasıl müsade edeyim dedi. Bir bes parçası için ilişkimizi bitiriyorsun parası neyse iki kat vereyim dedi.
Sen bana değersiz hissettiriyorsin dedim.
“Seni çok seviyorum ve çok kıskanıyorum öyle hessettirdiğim için özür dilerim ama bir daha olsa bir daha yapardım “dedi.
Ben de bitti dedim. Şimdi gidiyorum ama pişman olup sen arayacaksın dedi ve gitti.
İlk defa gitti diye rahatladım.
Kıskanmak başka şey,
Tartışmada selülit vs. kusuru kullanmak başka şey,
Öfke yönetimi bambaşka bi şey (bu adamda olmayan),
Bittiği iyi olmuş,
Ararsa dönmeyin 👍🏻 🌷

Ya acayip sinir oluyorum şu bakış aciniza. Saçma sapan hareketlerle duygularini boyle abarta abarta yaşayan adamlari kendinize çok aşik saniyorsunuz. NORMAL degil.

O sevgililerini/ eşlerini öldüren adamlarin da bazilari "çok seviyordum, kaybetmek istemiyordum gozum döndü" diye cinayet işliyorlar. Boyle dengesizlikler aşk degil adamin karakteri bu, siz değil başkasiyla ilişki yaşasa ona da ayni hareketleri, aglamalari vs yapacak. Bir gozunuzu acik artik ya
Evet, aglamasi intihara kalkismasi filan erkeğin cok sevdigini göstermez, ruh sağlığının iyi olmadığını gösterir azbiri azbiri

Kıyafetinizle ilgili görüş bildirmesinde sorun görmüyorum ama uslubu, göstermiş olduğu şiddet, sırf kendini haklı çıkarmak için arkadan fotoğrafınızı çekmesi falan karakterini ortaya koyuyor. Yine olsa yaparım diyecek kadar da pişkin. Sizin yapacağınız bir hatada şiddet uygulayıp sinirle yaptım yine olsa yine yaparım diyecek bir karaktere benziyor.

Flört dönemi, ilişkinin başları bu adam sizi nasıl beğendi. O zaman da bu tarz kıyafetlerle beğendi. Kendi hayat görüşüne uygun olmayan veya hayat görüşüne uygun giyinmediğini düşündüğü biriyle baştan beraber olmasaydı. Aradan zaman geçmiş şimdi mi aklına gelmiş kısa vs olduğu. Eteği, elbiseyi yırtacak kadar cesareti nerden geliyor. Yok kıskanıyor yok bilmemne. Kıskançlık sevgi göstergesi değil ki. Üstelik de selülit diyerek sizi aşağılıyor bu daha da kötü.

Back
X