• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bez parçası yüzünden?!!

Şimdi aklımda deli sorular

Adam kadının selülitli bacağını mi kıskanmış
Yoksa başkaları selülitlerini kimse görüp bu ne selulitli bacak böyleleri kisa etek giymesin, mesajıyla kadını asagilamak mı istemiş ?
Kadin çok güzel bacaklı olsaydı kiskanmayacak miydi?
Yoksa daha çok mu kiskanacakti?
Neden kadını arkadan fotoğraflamis Adam ne içmiş?
:confused: :silah:
Birebir aynılarını düşündüm tam yazacakken yorumunu gördüm.
Cevabı bekliyorum 😄

Selülitleri tek tek göstermesini anlayamadım ne çirkin. Selülitleri mi kıskanıyormuş yani dangoz

Allah kurtarmış sizi çok şanslısınız, lütfen bir daha aynı hataya düşmeyin değerinizi bilin, değerinizi bilmeyenlere de kendinizi ezdirmeyin.
Burda işyerinde giymeye uygun mu, toplumda öyle gezmek, iç çamaşırı gözükmek hebele hübele konuşanlara da şunu söylemek isterim ki en az konu sahibinin bahsettiği mağara adamı kadar sizi de ilgilendirmez.

İş yerinde uygun mu konusu neden ilgilendirmesin ki anlamadım, ben adamı haklı bulmuyorum ilk yorumumda da söyledim yırtması bilmem neyi zaten öfke problemine işaret, ileride daha da zorlayacak şeyler yapacaktı. Ama her yerin bir uygunu vardır, bazı iş yerlerinin giyim kuşam kodları da vardır. Başvurduğum bir iş yeri tırnak uzunluğunu milimetresine kadar yazmıştı örneğin şartlar arasına. Size ne benim ne giyeceğimden mi demeliydim? tetka tetka

1) Fiziksel ve psikolojik şiddete uğramışsınız. Üzerinizdeki elbiseyi yırtması bal gibi fiziksel şiddettir ilerde evlenince bu sefer tokat atmaya başlar.
2) Sürekli onunla ilgili konu açmanız toksik iişki yaşadığınızı gösterir. Eski konularınızı bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum. İlişkinizde Yaşadığınız sorunlarla ilgilidir muhtemelen.
3) Adam sizi sizden iyi tanıyor ve nasıl olsa bu ilişkinin bitemeyeceğini düşünüp istediği gibi davranıyor. Bunu son sözlerinden anladım.
4) Sizi yargılayamam bende benzer durumları yaşıyorum. Bizimkisi bağımlılık. Karşımızdakine bağımlı olmuşuz. Bunu da bilen erkek kişileri istedikleri gibi davranıyor bize.

Konularına baktım girip okumadım bile herşey başlıklarda belliymiş zaten bugün elbise yırtan yarın neler yapar

İki ağlayıp rahatlayıp gidiyor tekrar yine geliyor. Papağan gibi tekrarlıyor.
Adamın yapmadığı kalmadı bu durum bir hiç. O yüzden çok dikkate almamak gerekiyor konu sahibini.
Zamanla alışıcam galiba ben de bu profillere :d

Ne konuda mesela? Kısa giyemezsin ya benimsin ya da toprağın dediği için mi? Yoksa kadının elbisesini yırtıp sapık gibi arkadan fotoğrafını çektiği için mi?

Gerçekten nesini haklı buldunuz çok merak ediyorum 🤔
Hayır elbisesini yırttığı için filan değil adam zaten arkadan fena görünüyor demiş uyarmış kıskanması normal bence
Yani ben kız olmama rağmen (erkekler kadınlar gibi süslü değil)bazen sevdiğim adamı kıskanıyorum bu çok doğal.
Heleki birde poponu görünmesi filan bence delirmesi çok normal bilmiyorum bana normal geliyor ben deliririm çünkü bende kıskancım.
Ama adamın üstünü yırtması filan tamamen canavarca.
Ha konu sahibi ayrılırsa o kendi bileceği iş herkes aynı düşünmüyo benim görüşüm bu yönde

Son düzenleyen: Moderatör:
:D ay tövbe sinirden gülüyorum resmen.
Ya gözümde canlandı birden. Konu sahibi sinirli ve binbir düşünceyle pencereden bakıyor adam arkada foto çekiyor sonra bide selülitlerine bak diyor :D
Allah Allah :olamaz: herifin dengesizliğine bi bak :olamaz::olamaz::olamaz::D

İçeriklerine değil sadece başlıklarına baktım sevgilinizle ilgili daha açtığınız konuların.
Hâlâ evlilik yolundayiz dediğinize göre, bu olayı da unutur devam edersiniz siz.
Sevgiliye çokta birşey demeye gerek yok.

Back
X