• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bez parçası yüzünden?!!

Evliliğe doğru giden bir ilişkim var,konularım hep onunla ilgili zaten..
Dün sabah bende kahvaltıdaydık. Kahvaltıdan sonra hazırlandım ofise gideceğiz ve giydiğim kıyafeti beğenmedi. Bu kısa dedi. Arkadan nasıl göründüğünü biliyor musun dadi. Güzelce ikna etmeye çalıştım. Zaten ofiste kimse yok dedim. Daha hiç giymedim bugün giyeyim dedim tuttu yırttı elbisemi. Ben de bitti defol git dedim. Defolacağım zaten dedi. “ seni uyardım en son bunu yapacağım belliydi” dedi. Başka odaya geçtim. Arkam dönük pencereden dışarıya bakıyordum. Arkadan fotoğrafımı çekmiş gel bak gel dedi. Selülitlerin,iç çamaşırın bak bu diğer selülitin vs diye tek tek gösterdi. Sence şimdi ben buna nasıl müsade edeyim dedi. Bir bes parçası için ilişkimizi bitiriyorsun parası neyse iki kat vereyim dedi.
Sen bana değersiz hissettiriyorsin dedim.
“Seni çok seviyorum ve çok kıskanıyorum öyle hessettirdiğim için özür dilerim ama bir daha olsa bir daha yapardım “dedi.
Ben de bitti dedim. Şimdi gidiyorum ama pişman olup sen arayacaksın dedi ve gitti.
İlk defa gitti diye rahatladım.
Madem sizi böyle sevmiş neden değiştirmeye çalışıyor. Ben o hatayı yapıp evlendim böyle biriyle, lütfen siz yapmayın

Herifin kıskançlıktan deliye dönüp öfke kontrolünü kaybetmesi ayrı sorun, aklınca şımarmayın kendinizi bişey sanmayın diye selülitli falan diyerek kendince aşağılaması da ayrı zavallılık. Kekolar bile kıskanırken "Çok güzelsin, seni benden başkasının görmesini istemiyorum. " diyebiliyorlar.

Yani fotoğrafla özetleyecektim ama vazgeçtim. Artık 3456787(!) konunuz bu. Yani tekrar tekrar aynı şeyleri okumayı mı seviyorsunuz anlamadım ki...

Malesef banlandığım için konumu takip edemedim.
Seni çok seviyorum çok kıskanıyorum sen benim evleneceğim kadınsın o yüzden deliye döndüm ama özür dilenim dedi. Bu mu yani dedim. Daha napıyım özür diledim işte dedi. Seninle yapamayız vs diye mesaj attım. Üsteleyince lütfen dedim öyle kaldı şimdi

Anlamadim: Giydiginiz elbisenizde mi donunuz görünüyor kisa oldugu icin? Yoksa izi mi görünüyor? Öyle.veya böyle size dokunmaya hakki yok. Begenmedigini söyleyebilir, ama bugün elbise yirtan yarin agiz burun dagitir

Anlamadim: Giydiginiz elbisenizde mi donunuz görünüyor kisa oldugu icin? Yoksa izi mi görünüyor? Öyle.veya böyle size dokunmaya hakki yok. Begenmedigini söyleyebilir, ama bugün elbise yirtan yarin agiz burun dagitir
İzi belli oluyormş. Kumaşın inceliginden de selülitler

Dün sabah bende kahvaltıdaydık. Kahvaltıdan sonra hazırlandım ofise gideceğiz ve giydiğim kıyafeti beğenmedi. Bu kısa dedi. Arkadan nasıl göründüğünü biliyor musun dadi. Güzelce ikna etmeye çalıştım. Zaten ofiste kimse yok dedim. Daha hiç giymedim bugün giyeyim dedim tuttu yırttı elbisemi. Ben de bitti defol git dedim. Defolacağım zaten dedi. “ seni uyardım en son bunu yapacağım belliydi” dedi. Başka odaya geçtim. Arkam dönük pencereden dışarıya bakıyordum. Arkadan fotoğrafımı çekmiş gel bak gel dedi. Selülitlerin,iç çamaşırın bak bu diğer selülitin vs diye tek tek gösterdi. Sence şimdi ben buna nasıl müsade edeyim dedi. Bir bes parçası için ilişkimizi bitiriyorsun parası neyse iki kat vereyim dedi.
“Seni çok seviyorum ve çok kıskanıyorum öyle hessettirdiğim için özür dilerim ama bir daha olsa bir daha yapardım “dedi.
Ben de bitti dedim. Şimdi gidiyorum ama pişman olup sen arayacaksın dedi ve gitti.
Ay kitap okuyorum sandım 😅

Malesef banlandığım için konumu takip edemedim.
Seni çok seviyorum çok kıskanıyorum sen benim evleneceğim kadınsın o yüzden deliye döndüm ama özür dilenim dedi. Bu mu yani dedim. Daha napıyım özür diledim işte dedi. Seninle yapamayız vs diye mesaj attım. Üsteleyince lütfen dedim öyle kaldı şimdi
Birlikte oldugunuz sahsin davranis bozuklugu var. Kimse, 1 baskasina hosuna gitmeyen giysiyi giydigi icin siddet uygulayamaz. Dogru insan davranisi, rahatsizligini dile getirmektir. Karsi taraf rahatsa ve giymek istiyorsa giyer. Mudahale edilmez. Kabul etmiyorsa yolunu ayirir. Insan gibi davranmak bu kadar zor olmamali.

Püüü selülitin ne olduğunu bilen erkekler kapatılsın.
Bu erkek milleti yüzünden güzellik algıları mermer gibi kusursuz vücutlar oldu. Biz diyor muyuz kardeşim "o ne biçim bacak kürdan gibi ayyyhh bu ne biçim vücut tipi üçgen peynire benziyorsun ya da ay yine mi bamya" diye.
Yetthhherr.

Ayrıca, hayatımdaki adamın, özene bezene aldığım elbiseyi üzerimde yırtmasını kabul edeceğim tek alan erotizm olur. Ondan da emin değilim ama işte.
Terbiyesiz odun.

Sakın siniriniz geçince dönmeyin. Öfke kontrolü yok. Aşırı kıskançlık da cabası. Tehlike sinyalleri veriyor adeta. Lütfen dikkat edin

Bakın, size bir abla tavsiyesi vereyim.
Yalnız olduğunuz bir ortamda erkekle kavga etmeyin, hele sevgilinizle hiç.
Tartışma evet ama böyle elbise yırtacak kadar gözü dönmüş adam gördüğünüzde ‘haklısın’ vs deyip, kendinizi güvene alıp, dışarı çıkıp yanından ayrıldığınızda ne yapıyorsanız yapın.
Karşınızdaki normal değilim diye bağırıyor adeta, siz damarına basmak için üstüne gidiyorsunuz, yapmayın.
Aklınızı kendinizi her durumdan kurtarmaya çalıştırın.

Tartışma evet ama böyle elbise yırtacak kadar gözü dönmüş adam gördüğünüzde ‘haklısın’ vs deyip, kendinizi güvene alıp, dışarı çıkıp yanından ayrıldığınızda ne yapıyorsanız yapın.
Karşınızdaki normal değilim diye bağırıyor adeta, siz damarına basmak için üstüne gidiyorsunuz, yapmayın.
Giden 1,5 yılıma üzülüyorum. Çok seviyor çok kıskanıyordu ya hani,nerde şimdi
Bende sevilmeye değer hiç mi bir şey yoktu ki bu adam bu kadar kolay vazgeçti bu kadar ileri gitti diyorum

Giden 1,5 yılıma üzülüyorum. Çok seviyor çok kıskanıyordu ya hani,nerde şimdi
Bende sevilmeye değer hiç mi bir şey yoktu ki bu adam bu kadar kolay vazgeçti bu kadar ileri gitti diyorum
Üzülmek mi?
Elbisenizi yırtan adama mı?
Şaka herhalde, canınızı kurtarmışsınız farkında mısınız?
Her türlü kavgaya itiş kakışa bile bence yer var ilişkide ama bir erkek şiddetiyle üstünlük kurmaya çalışıyor, dediğine deyim yerindeyse cezayla getirmeye çalışıyorsa verilmiş sadakanız varmış.

Iyi de zaten bu kisilikte adamlar, tek birakmiyor ki. Sokakta da siddetini surduruyor. Zaten kurtulamiyorsun ki...

Ayrıca, hayatımdaki adamın, özene bezene aldığım elbiseyi üzerimde yırtmasını kabul edeceğim tek alan erotizm olur. Ondan da emin değilim ama işte.
Terbiyesiz odun.
Ayyy yok bee kıyafetler dünyanın parası olmuş. Hele de iç çamaşırlar uçtu zaten iyice. Başlarım erotizmine! Bir Penti lotus sutyen kaç para haberi var mı bu heriflerin? :deli: Yırtacaksa da kendi alsın, onu yırtsın. Bedavaya fantezi mantezi olmaz. :KK53:

Üzülmek mi?
Elbisenizi yırtan adama mı?
Şaka herhalde, canınızı kurtarmışsınız farkında mısınız?
Her türlü kavgaya itiş kakışa bile bence yer var ilişkide ama bir erkek şiddetiyle üstünlük kurmaya çalışıyor, dediğine deyim yerindeyse cezayla getirmeye çalışıyorsa verilmiş sadakanız varmış.
Böyle başlamamıştı, beni bırakırsın diye korkuyorum diyip ağlayan adamdan bu zorbaya evrildi
Neden diyorum adam gibi sevilmiyorum

Ayyy yok bee kıyafetler dünyanın parası olmuş. Hele de iç çamaşırlar uçtu zaten iyice. Başlarım erotizmine! Bir Penti lotus sutyen kaç para haberi var mı bu heriflerin? :deli: Yırtacaksa da kendi alsın, onu yırtsın. Bedavaya fantezi mantezi olmaz. :KK53:
Çok hak verdim kdjdj. Kendi aldığını da yırttırmam, hayallensin yeter heheheh.

yaşınız gereği nerde ne giymeniz gerektiğini biliyorsunuz ama ilişkilerde adamlar kıskanır eteğin boyu biraz uzayabilir ama adam selulutune kadar karışıyor bu çok fazla zehir eder hayati şimdiki zman ve insanların psikolojisi iyi degil ayrılırken bile güzel ayrılmak gerek intikam için size zarar vermesin dikkat edin kendinize doğru bir karar vermissiniz

Zaten bekle değiştireceğim çamaşırı dikişsiz giyeceğim dedim. Astar giyeyim dedim ama gözü döndü

Back
X