• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bez parçası yüzünden?!!

Evliliğe doğru giden bir ilişkim var,konularım hep onunla ilgili zaten..
Dün sabah bende kahvaltıdaydık. Kahvaltıdan sonra hazırlandım ofise gideceğiz ve giydiğim kıyafeti beğenmedi. Bu kısa dedi. Arkadan nasıl göründüğünü biliyor musun dadi. Güzelce ikna etmeye çalıştım. Zaten ofiste kimse yok dedim. Daha hiç giymedim bugün giyeyim dedim tuttu yırttı elbisemi. Ben de bitti defol git dedim. Defolacağım zaten dedi. “ seni uyardım en son bunu yapacağım belliydi” dedi. Başka odaya geçtim. Arkam dönük pencereden dışarıya bakıyordum. Arkadan fotoğrafımı çekmiş gel bak gel dedi. Selülitlerin,iç çamaşırın bak bu diğer selülitin vs diye tek tek gösterdi. Sence şimdi ben buna nasıl müsade edeyim dedi. Bir bes parçası için ilişkimizi bitiriyorsun parası neyse iki kat vereyim dedi.
Sen bana değersiz hissettiriyorsin dedim.
“Seni çok seviyorum ve çok kıskanıyorum öyle hessettirdiğim için özür dilerim ama bir daha olsa bir daha yapardım “dedi.
Ben de bitti dedim. Şimdi gidiyorum ama pişman olup sen arayacaksın dedi ve gitti.
İlk defa gitti diye rahatladım.
O zaman selülitlerin görünüyor hoş durmuyor deseydi ama belli ki evlilik yaşına gelmiş ama kendini ifade edemeyen ilkel bir yetişkin çocuk ile evlenmek uzeresiniz. Doğru ve güzel sevildiginiz vakit sevmenin ve sevilmenin korumanın böyle olmadığını anlarsınız. 6 yıllık evlilikten bildiriyorum. Evlilik kimsenin kimseyi yönettiği bir kurum değildir. Evlilik zorlu hayat şartlarında her koşulda birbirini destekleyen , geliştiren ve en zor dönemlerde mental ve fiziksel motivasyonunuzu sağlamak için var olan bir kurumdur.

İnce kumaş astarsız bir elbiseyse plaj harici yerlerde medeniler medenisi kocam bile kirolar rahatsız eder diye giymemi istemez. Ama selülit falan görünmesine laf etmek de çok özgüven zedeleyici okuzluk. Tatlı dille uyardı da siz mi reddettiniz bilmiyorum ama herifin genel karakteri böyleyse geri donmeyin

O zaman selülitlerin görünüyor hoş durmuyor deseydi ama belli ki evlilik yaşına gelmiş ama kendini ifade edemeyen ilkel bir yetişkin çocuk ile evlenmek uzeresiniz. Doğru ve güzel sevildiginiz vakit sevmenin ve sevilmenin korumanın böyle olmadığını anlarsınız. 6 yıllık evlilikten bildiriyorum. Evlilik kimsenin kimseyi yönettiği bir kurum değildir. Evlilik zorlu hayat şartlarında her koşulda birbirini destekleyen , geliştiren ve en zor dönemlerde mental ve fiziksel motivasyonunuzu sağlamak için var olan bir kurumdur.
O kurum beni almaz öyleyse..
Allah mutlulugunuzu daim etsin

İnce kumaş astarsız bir elbiseyse plaj harici yerlerde medeniler medenisi kocam bile kirolar rahatsız eder diye giymemi istemez. Ama selülit falan görünmesine laf etmek de çok özgüven zedeleyici okuzluk. Tatlı dille uyardı da siz mi reddettiniz bilmiyorum ama herifin genel karakteri böyleyse geri donmeyin
İnce değil yapışan empirme bir kumaştı. Yakası kapalı diz üstü öyle bir aşırılığı yok. Ben basenli olduğum için öyle durdu bende. Ofis elbisesi zaten plajla hiç ilgisi yok

Evliliğe doğru giden bir ilişkim var,konularım hep onunla ilgili zaten..
Dün sabah bende kahvaltıdaydık. Kahvaltıdan sonra hazırlandım ofise gideceğiz ve giydiğim kıyafeti beğenmedi. Bu kısa dedi. Arkadan nasıl göründüğünü biliyor musun dadi. Güzelce ikna etmeye çalıştım. Zaten ofiste kimse yok dedim. Daha hiç giymedim bugün giyeyim dedim tuttu yırttı elbisemi. Ben de bitti defol git dedim. Defolacağım zaten dedi. “ seni uyardım en son bunu yapacağım belliydi” dedi. Başka odaya geçtim. Arkam dönük pencereden dışarıya bakıyordum. Arkadan fotoğrafımı çekmiş gel bak gel dedi. Selülitlerin,iç çamaşırın bak bu diğer selülitin vs diye tek tek gösterdi. Sence şimdi ben buna nasıl müsade edeyim dedi. Bir bes parçası için ilişkimizi bitiriyorsun parası neyse iki kat vereyim dedi.
Sen bana değersiz hissettiriyorsin dedim.
“Seni çok seviyorum ve çok kıskanıyorum öyle hessettirdiğim için özür dilerim ama bir daha olsa bir daha yapardım “dedi.
Ben de bitti dedim. Şimdi gidiyorum ama pişman olup sen arayacaksın dedi ve gitti.
İlk defa gitti diye rahatladım.
Valla basligi gorunce gerdek gecesi olan bez parcasi sandim. Ama bu ondan sacma cikti. Gittiyse birakin gitsin geri donerse bu adamla evlenirseniz vay halinize eyvah yani .

Bilinçaltındaki igrenclikleri yansıtmış bir kadına bakarken nelere dikkat ettiğini alenen belli etmiş. Evlendiğinde istediğin bazı şeyleri giyemeyeceksin ve İçinde ukte kalacak. Böyleleri de kıskanıyorum ayağına eşine istediğini giydirmeyip dışarda açık giyinenlere ağzının salyası aka aka bakacak. İğrençç!!

Ayyy yok bee kıyafetler dünyanın parası olmuş. Hele de iç çamaşırlar uçtu zaten iyice. Başlarım erotizmine! Bir Penti lotus sutyen kaç para haberi var mı bu heriflerin? :deli: Yırtacaksa da kendi alsın, onu yırtsın. Bedavaya fantezi mantezi olmaz. :KK53:
konu disi bu penti lotus baktim da baya hos görünüyor, memnun musun :D

genel olarak eşinin kıyafetlerine karışmayan bir erkek arkadaşıma bu konuyu sordum. böyle bir durumda sence kim haklı sen olsan napardın dedim. Çocuk konudaki sevgili erkek kişisine biraz hak verdi. Konu sahibi kız zaten sevgilisinin huyunu biliyordur, yeni tanışmadılarsa zaten sınırını biliyordur öyleyse ona göre davranmalı. Kim bilir adam o dereceye gelene kadar ne yaşadı veya belkide defalarca aynı şekilde uyarmasına rağmen böyle geliyor konu sahibi karşısına. İçini bilemeyiz ama konu sahibi eğer adamın huyunu biliyorsa öyle davransın ama ona uymuyorsa zaten hayatında olmasın hayatında tutuyorsa dikkat etmeli cevabını aldım. Danıştığım arkadaşım da sevgilisi in kıyafetlerine karışamaz pek belli sınırlara kadar. Aydın görüşlü modern diyebileceğimiz biri. Bu tarz bir şiddet yanıda yok. Yorumu bu şekilde bir de bir kere eteği yırttı diye ileride döver seni şiddete meyilli yorumlarını abartı buldu. Bilemedim bende yorum sizin.

Yani anlamak için soruyorum, cidden pencereden bakarken iç çamaşırınıza kadar görünüyorsa elbise iş yerinde giyinmeye uygun olmayabilir mi? Yırtması lafları vs okeyiz, ileride daha büyük zorluklar çıkarma potansiyeli var elbette ama sadece bu konuyu merak ettim.
Ben de aynısını düşünüyorum aklın yolu bir sahilde olsa neyse ama ofis vs sorun olması normal. Parçalamak yerine uyarabilir ya da bu halde ancak tek başına çıkarsın kimsenin başını belaya sokma tarzı

Giden 1,5 yılıma üzülüyorum. Çok seviyor çok kıskanıyordu ya hani,nerde şimdi
Bende sevilmeye değer hiç mi bir şey yoktu ki bu adam bu kadar kolay vazgeçti bu kadar ileri gitti diyorum
Yaa 1,5 yılınız boşa gitmesin. Evlenin. Ömrünüz boşa gitsin.

Böyle başlamamıştı, beni bırakırsın diye korkuyorum diyip ağlayan adamdan bu zorbaya evrildi
Neden diyorum adam gibi sevilmiyorum

Ya acayip sinir oluyorum şu bakış aciniza. Saçma sapan hareketlerle duygularini boyle abarta abarta yaşayan adamlari kendinize çok aşik saniyorsunuz. NORMAL degil.

O sevgililerini/ eşlerini öldüren adamlarin da bazilari "çok seviyordum, kaybetmek istemiyordum gozum döndü" diye cinayet işliyorlar. Boyle dengesizlikler aşk degil adamin karakteri bu, siz değil başkasiyla ilişki yaşasa ona da ayni hareketleri, aglamalari vs yapacak. Bir gozunuzu acik artik ya

genel olarak eşinin kıyafetlerine karışmayan bir erkek arkadaşıma bu konuyu sordum. böyle bir durumda sence kim haklı sen olsan napardın dedim. Çocuk konudaki sevgili erkek kişisine biraz hak verdi. Konu sahibi kız zaten sevgilisinin huyunu biliyordur, yeni tanışmadılarsa zaten sınırını biliyordur öyleyse ona göre davranmalı. Kim bilir adam o dereceye gelene kadar ne yaşadı veya belkide defalarca aynı şekilde uyarmasına rağmen böyle geliyor konu sahibi karşısına. İçini bilemeyiz ama konu sahibi eğer adamın huyunu biliyorsa öyle davransın ama ona uymuyorsa zaten hayatında olmasın hayatında tutuyorsa dikkat etmeli cevabını aldım. Danıştığım arkadaşım da sevgilisi in kıyafetlerine karışamaz pek belli sınırlara kadar. Aydın görüşlü modern diyebileceğimiz biri. Bu tarz bir şiddet yanıda yok. Yorumu bu şekilde bir de bir kere eteği yırttı diye ileride döver seni şiddete meyilli yorumlarını abartı buldu. Bilemedim bende yorum sizin.
Kendi hayatının sınırlarını kendin belirle. Arkadaşlarına danışmana gerek yok böyle meseleler için irmik. 😶

Back
X