- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Seni seviyom missburcDogumdan sonra bi iki kere acaba annesiz yapabilir mi deyip ilac yutmayi da dusunmustum iste cocuk ayakbagi diye bosuna demiyolar
Sen yine iyimişsin ben beni lahusalık depresyonuna sokanları biçmek istiyordum kaç leşim olurdu Allah bilirBen deli degilim lohusa depresyonu soyletiyodu
Ben de seni cok seviyom bi yanima oglumu bi yanima sen basiyomSeni seviyom missburc
Yakın zamanda salonika yapacağım ucuza bilet buldum.
Beni al bağrına bas valla bak. Biraz uzaklaşsam iyi gelecek
Keşke insanları ziktr etmeyi öğrenebilsem diyorum. Bence bana iyi gelecek. Kısmen sanadaAnnem de aynı cümleyi kuruyor.
Yüksek doz endorfin vursalar ya bize keşke
Ben kimseyi eve almadim oyle, bizde dogum yapan kadina cumbur cemaat gidilmez ayip karsilariz almayiz eve dedim gavur gelin ne anlar zaten insanliktan aile bagindan dedilerSen yine iyimişsin ben beni lahusalık depresyonuna sokanları biçmek istiyordum kaç leşim olurdu Allah bilir
Bak buna diyorum ki bu içeridekine.Derler ya akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin diye.
Terbiye sınırları içinde laf anlatmak için dişleri sıkmamak lazım bazen, sinir hastası olursun.
Oldum, oradan biliyorum.
Şimdi bir yarım arıza bi tipim. Tırsıyorlar ^_^
Aman insanlıkları batsın valla ne zaman evimden ayaklarını çektiler o zaman kafaya dank etti napıyorum lan ben diyeBen kimseyi eve almadim oyle, bizde dogum yapan kadina cumbur cemaat gidilmez ayip karsilariz almayiz eve dedim gavur gelin ne anlar zaten insanliktan aile bagindan dediler
Derdim bu. Sinir krizi geçiriyorum sağa sola kafa atmak yerine açayım sıkıntımı derdimi paylaşayım dedim.
Böyle kendime harakiri yapasım var. Deli miyim neyim allahım yarabbim ya.
İnsanlardan bezdim, insansız bir yerde yaşamak istiyorum. Hayatım boyunca kimseyle iletişim kurmak istemiyorum..
İnsanların beni kendi düşüncelerine empoze etmeye çalışmasından hoşlanmıyorum. Dilimin ayarı yok. Söyleyince küsüyorlar. Cehalete katlanamıyorum.. Kadın düşmanlarına da katlanamıyorum. Bazen kocama da katlanamıyorum..Komple dünyaya katlanamıyorum.. yeminle kendime muhalefetim.
Bazen kendimi camdan atacak oluyorum, lan ya ölmez de sakat kalırsam diye düşünüp yusuf yusuf vazgeçiyorum.. ona bile cesaretim yok ay yemin ediyorum ötenazinin meşru olduğu bir ülke bulacağım kendime. Ciddi ciddi bunu düşünüyorum.
Ve evet uzun zamandır psikoloğa da gidiyorum.
Evet bir süre tek başıma olacağım. Eşim işler gereği yurt dışında olacak. Bu sabah geldi. Haftaya gidiyor epey uzak bir yere. Bu defa da epeyce biter sanırım ilişki de.Insanlara laf anlatmaya calismayin. Anlamazlar.
Onlarin size anlatmak istedigi laflarada takilmayin.
Iste bunu basarabilirsek mutlu olacagiz.
O zamanda bakiyorsun cevrende kimse kalmamis.
Olsun tek basinaligada alisiyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?