- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Haahhaha, gel kardeş kardeş yaşayalım biz yaİçimden geçen ne varsa yazmışsın gel sarılıp ağlayalım
ben artık durumu ilerletip devletın doğada yaşamak isteyen gençlere hibe ettiği ekonomik desteğe falan başvurmayı düşünüyorum organik tarım ve kedilerle yaşayacağım neyseki bekarım
Bak buna diyorum ki bu içeridekine.
Bak bişey yazıyorum şu an bi dakika
Aynı cümleyi 5 kez söylüyor bana, buraya yazacağımı unutuyorum.
Hayır açıkçası bir yoruma da sinir oldum. Kendime hakim olamıyorum. Bi şey bulup yaracağım kafasını.
Ya allahım yarabbim ya.
Ben var ya hakikaten kendimi ruh hastası hissediyorum.
Bunla ne zaman kavga etsek ben boşanma dilekçesi yazıp rahatlıyorum.
Sonra yırtıyorum.
Bunu ayda 20 defa yaptığımı düşün
İyi işte sinirlenmek için bir tane az sebebin varAaa oda biseymi benim kocamda yok ben ne yapayim yani
Olamıyorum ki...Hepsinden bende de mevcut.
Ben görüşmüyorum kimseyle desem yeridir.
Sorması ayıp regl ne zaman
Az öyle sinyaller veriyorsun
Şimdi anlaşıldı niye herkese iç karartıcı negatif yorumlar yaptığınDerdim bu. Sinir krizi geçiriyorum sağa sola kafa atmak yerine açayım sıkıntımı derdimi paylaşayım dedim.
Böyle kendime harakiri yapasım var. Deli miyim neyim allahım yarabbim ya.
İnsanlardan bezdim, insansız bir yerde yaşamak istiyorum. Hayatım boyunca kimseyle iletişim kurmak istemiyorum..
İnsanların beni kendi düşüncelerine empoze etmeye çalışmasından hoşlanmıyorum. Dilimin ayarı yok. Söyleyince küsüyorlar. Cehalete katlanamıyorum.. Kadın düşmanlarına da katlanamıyorum. Bazen kocama da katlanamıyorum..Komple dünyaya katlanamıyorum.. yeminle kendime muhalefetim.
Bazen kendimi camdan atacak oluyorum, lan ya ölmez de sakat kalırsam diye düşünüp yusuf yusuf vazgeçiyorum.. ona bile cesaretim yok ay yemin ediyorum ötenazinin meşru olduğu bir ülke bulacağım kendime. Ciddi ciddi bunu düşünüyorum.
Ve evet uzun zamandır psikoloğa da gidiyorum.
Mesajlarına şöyle bir baktım da, ne kadar da benziyoruz..Şimdi anlaşıldı niye herkese iç karartıcı negatif yorumlar yaptığın
Sorun ne? Nasıl bu hale geldinDerdim bu. Sinir krizi geçiriyorum sağa sola kafa atmak yerine açayım sıkıntımı derdimi paylaşayım dedim.
İnsanlardan bezdim, insansız bir yerde yaşamak istiyorum. Hayatım boyunca kimseyle iletişim kurmak istemiyorum..
İnsanların beni kendi düşüncelerine empoze etmeye çalışmasından hoşlanmıyorum. Dilimin ayarı yok. Söyleyince küsüyorlar. Cehalete katlanamıyorum.. Kadın düşmanlarına da katlanamıyorum. Bazen kocama da katlanamıyorum..Komple dünyaya katlanamıyorum.. yeminle kendime muhalefetim.
Bazen kendimi camdan atacak oluyorum, lan ya ölmez de sakat kalırsam diye düşünüp yusuf yusuf vazgeçiyorum.. ona bile cesaretim yok ay yemin ediyorum ötenazinin meşru olduğu bir ülke bulacağım kendime. Ciddi ciddi bunu düşünüyorum.
CANIM ANLADIĞIM KADARIYLA İNSANLARDAN BEKLENTİLERİN ÇOK FARKLI VE İSTEDİĞİN GİBİ OLMADIKLARI İÇİN BU SENDE STRES YAPIYOR AMA ONLARI OLDUĞU GİBİ KABUL ETMEDİKÇE RAHATA EREMEZSİN.. Merak ettim seni bu hale getiren sebep ne ? Yani bu tirip neye ? Kime ?Derdim bu. Sinir krizi geçiriyorum sağa sola kafa atmak yerine açayım sıkıntımı derdimi paylaşayım dedim.
Çok haklısınız, benim bu huyumu törpülemem gerek. Ama nasıl yapacağım bilmiyorumHerşeyi ve herkesi olduğu gibi kabul etseniz? Ağzı olan konuşur yani size uymuyorsa düşüncesi he he deyip geçin. Belli yaşa gelmiş insanların düşünceleri de karakterleri de değişmez artık. Kimse de sizin ne dusundugunuzu nasıl yaşamak istediğinizi de bilemez. Yani tavrinizi belli ettikten sonra da kendinizi niye vurup yikiyorsunuz ki. Sonuçta ne siz ne de karşınızdaki insan değişmeyecek.
Ruh halimiz hormonlarımızla sandığımızdan fazla ilgili. Hormonlar bozulursa dengemiz de bozulur.Olamıyorum ki...
Göğüslerimden süt geliyor hastalanamıyorum.
Hipofiz adenomu.
Sorun insanlar da değil. Benim kendim. Yani ben kendimi sürekli mutsuz ediyorum. Kendime zarar da veriyorum.CANIM ANLADIĞIM KADARIYLA İNSANLARDAN BEKLENTİLERİN ÇOK FARKLI VE İSTEDİĞİN GİBİ OLMADIKLARI İÇİN BU SENDE STRES YAPIYOR AMA ONLARI OLDUĞU GİBİ KABUL ETMEDİKÇE RAHATA EREMEZSİN.. Merak ettim seni bu hale getiren sebep ne ? Yani bu tirip neye ? Kime ?
Seni bu hale biseyler getirmiş canm insan durduk yere böyle olmaz önce onları bulalımSorun insanlar da değil. Benim kendim. Yani ben kendimi sürekli mutsuz ediyorum. Kendime zarar da veriyorum.
İmkanın varsa başka ülkeye taşın kendine yeni bir hayat kur diyor biz de gidiyoruz.Ruh halimiz hormonlarımızla sandığımızdan fazla ilgili. Hormonlar bozulursa dengemiz de bozulur.
Normalde de yani çocukluğundan beri agresif ve saldırgan (negatif olarak alma, doğru kelimeyi bulamadım kusura bakma lütfen) bir insan mısın? Fıtratın böyledir belki diyeceğim ama şu anlattıkların pek normal bir ruh haline ait değil, belki hormonal bir sorunun vardır. Ya da günlük hayatında haddinden fazla stres. Artık hangisiyse kaynağına inip yok etmek lazım, keskin sirke küpüne zarar.
Psikolog ne diyor peki?
insan kendine nasil zarar verir yahu yapma bunu kendine suan icin cocukta dusunmeİmkanın varsa başka ülkeye taşın kendine yeni bir hayat kur diyor biz de gidiyoruz.
Bana travmatik dedi.
Agresif olduğumu düşünüyorum evet.
Ama saldırgan mıyım yahu cidden
Bu kişiden kişiye değişir. Cevabını bulduğunuz anda sorununuzun da üstesinden gelebileceksiniz.Çok haklısınız, benim bu huyumu törpülemem gerek. Ama nasıl yapacağım bilmiyorum
Mesela insanların seni kendi düşüncelerine empoze etmesinden bahsetmişsin bak bu seni sinir ediyor. Bende buna sinir oluyorum hatta ben o an hiçbirsey yokmus gibi ifade verip sonra düşününce sinir oluyordum..bnm kp ve görümce böyle akıllar nasihatlar verirler.. Hatta kızm sana smylüyorm gelinm sen anla modundalar . Baslarda bıktmıstım gına geldi şmdi sallamıyorum onlarda bunu farkedyp deli oluyo.Sorun insanlar da değil. Benim kendim. Yani ben kendimi sürekli mutsuz ediyorum. Kendime zarar da veriyorum.
Çocuğu ömrü hayatım boyunca istemiyorum. Fiziksel bir zarar değil elbet. Psikolojik olarak.insan kendine nasil zarar verir yahu yapma bunu kendine suan icin cocukta dusunme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?