Bezdim Yeminle Bezdim

Bu eskiden bende de vardı. Yani resmen insanları doğru yola evirmeyi (!) kendime görev addetmiştim. Yapamadığımda, ki bunu yapabilmek haliyle mümkün değil, suçluluk ve başarısızlık hissettiğimi söylememe gerek yok tabi. Başarısızlık hissetmemek için görevime daha çok sarılıyordum daha başarısız oluyordum kısır döngüye bak

Neden sonra saçmaladığımı anladım düşünce tarzımı değiştirdim. Artık mottom "ben böyle bir insanım, o da öyle bir insan". Sağlıklı düşünmek kadar önemli şey yok yeminle.

Komikli video diye gülüyoruz ama abi bize normalini söylüyor aslında: herkesin hayatına kimse karışamaz, sen o şekil giyinirsin ben bu şekil. Budur ya.

Hayatta hiçbirşeyi kafaya takmaya değmez..Yaşadıgınız şeylerden dolayı veya bazı şeyler biriktiginden dolayı tahammülünüz kalmamış gibi geliyor bana..Kendi kendinizi iyi edebilirsiniz.Belki eşinizin iş için sürekli gitmesinden dolayı,üstüne de rahatsızlıgınızdan dolayı veya başka insanlar sizi bunalttıgından dolayı üzüntü yaşıyor olabilirsiniz..Tam tersi kötü düşünmek yerine kendini motive edecek şeyler bu düşünceleri unutturacak işlerle meşgul olabilirsiniz.Gerçekten iyi geliyor..Arkadaşımda da hipofiz adenomu rahatsızlıgı vardı ve eşine çevresindeki herkese lafını sözünü esirgemez ağzına geleni söylerdi..İçi rahatlardı :) Sizde atmayın içinize herşey düzelir..

Evet budur. Değiştirebilseydi Hz.Nuh oğlunu değiştirirdi. Gözlerinin önünde suda boğulmasını izlemek ne kadar acıdır oysa!

İmkanın varsa başka ülkeye taşın kendine yeni bir hayat kur diyor biz de gidiyoruz.
Bana travmatik dedi.
Agresif olduğumu düşünüyorum evet.
Ama saldırgan mıyım yahu cidden
Estağfurullah dedim ya doğru kelimeyi bulamadım, saldırgan gibi değil de başka bir adı vardır demek istediğimin. Aşırı elektrik yüklü gibisin yazdıklarından ben bile alıyorum bunu.

Yani refah seviyesinin daha yüksek olduğu stresin daha az olduğu bi ülkede yaşarsan bi nebze daha rahatlarsın ama eninde sonunda nereye gitsen o kafayı da yanında götüreceksin. Etrafına karşı daha az duyarlı ol bence daha az etkilen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…