- 3 Haziran 2017
- 305
- 91
- 18
- 38
Mrb .. bezmialem tup bebek hakkinda bilgi verirmisin .. yeri nerde ? Doktorlar nasil ? Ve ucret ?evet canım yarın başlıyor hastane yolculuğum herkesin birbirine karşılıksız yaptığı dua bu platformu çok özel kılıyor.
Hastane tup bebek icin ne kadar aliyor acil bilgi verirseniz sevinirimslm cnnm
slm canım sigortan varsa ekstra bı ucret ödemıyorsun hastane içindeki testlere de para vermıyorsun benım sıgortam o dönem kapalıydı 100 tl muayene ücreti ödedmişti. ama sigortalı da olsan olmasanda asılama ve tüp bebek ıcın hastane bı ucret alıyor doktor senden ücret talep etmıyor
Raporunuz varsa 3 bin küsür diye biliyorum raporsuz da 5.500 diye hatırlıyorum ben aşılama yaptırdım orda iki tane ama negatif sonuç aldım doktor hanım iyi birisi memnun kalacaginizi düşünüyorum biraz kalabalık oluyor zaman zaman fazla bekleyebilrsiniz[ tesekkur ederim .. tup bebek deneyimi olan var mi acaba basari oranlari ne
Tesekkur ederim .. tup bebek deneyimi yasayan var mi basari oranlari ne acabaRaporunuz varsa 3 bin küsür diye biliyorum raporsuz da 5.500 diye hatırlıyorum ben aşılama yaptırdım orda iki tane ama negatif sonuç aldım doktor hanım iyi birisi memnun kalacaginizi düşünüyorum biraz kalabalık oluyor zaman zaman fazla bekleyebilrsiniz
hastane vatan caddesinde zaten 2 tane doktor var çoğu müşerref banu yılmaza gidiyor. sgknız varsa ve şartlarını sağlıyorsanız raporlu fiyatı 3583 tüp + ilaçlar 1000-1500 tl arasında değişiyor tabi ılaçlarda raporlu fiyatı ilaç fiyatı değişiklik gösterebilir herkesin yumurta oluşum durumu farklı umarım işine yararMrb .. bezmialem tup bebek hakkinda bilgi verirmisin .. yeri nerde ? Doktorlar nasil ? Ve ucret ?
gercekten zor surec .. rapor cok zor ve gec aliniyirmus .. zaten 3 yil evlilik sarti varmis ama biz daha 1 yil evliyiz .. dolayisiyla ozelden farki olmayacagi icin galiba bahceci umut tup bebek merkezini sececegim .. basari oranlari cok yuksek .. yarina randevum var ..Tüp bebek bölümü hastanenin içinde açıldı 1buçuk senelik falan bir bölüm öyle duymuştum başarı oranları konusunda pek bilgim yok ama gelip giden çok kişi var hastanın durumuna göre önce ya aşılama yada tüp bebek deniyorlar bende tüp bebeğe geçicem sanırım ama kararsızım zor bi süreç
Ozelle pek farki kalmiyor arastirdigim kadariyla cunku rapor icinde 3 yil evlilik sarti araniyor .. muhtemelen bahceci umut tup bebek merkezini tercih edecegim ama maddi olarak cok zorlanacagiz .. RABBIM hepimizin yardimcisi olsun ..hastane vatan caddesinde zaten 2 tane doktor var çoğu müşerref banu yılmaza gidiyor. sgknız varsa ve şartlarını sağlıyorsanız raporlu fiyatı 3583 tüp + ilaçlar 1000-1500 tl arasında değişiyor tabi ılaçlarda raporlu fiyatı ilaç fiyatı değişiklik gösterebilir herkesin yumurta oluşum durumu farklı umarım işine yarar
Zaten zor bir süreç birde işin içine maddiyat girince dahada zorlaşıyor inşallah istediğimiz pozitif sonuçları hayırlısıyla biran önce alırız.Ozelle pek farki kalmiyor arastirdigim kadariyla cunku rapor icinde 3 yil evlilik sarti araniyor .. muhtemelen bahceci umut tup bebek merkezini tercih edecegim ama maddi olarak cok zorlanacagiz .. RABBIM hepimizin yardimcisi olsun ..
hayırlısı olsun canım senin sonucunu merak ediyordum tüpe geçiş yapacakmısın ne yapmayı düşünüyorsunRaporunuz varsa 3 bin küsür diye biliyorum raporsuz da 5.500 diye hatırlıyorum ben aşılama yaptırdım orda iki tane ama negatif sonuç aldım doktor hanım iyi birisi memnun kalacaginizi düşünüyorum biraz kalabalık oluyor zaman zaman fazla bekleyebilrsiniz
Sağol canım tüpten önce laparoskopi olucam sanırım yarın görüşücem Banu hanımla beni hocası olan Prof. Yücel Karamana yonlendirecekti kistimden dolayı fikir almak istiyor alınsın derse aldiricam artık ondan sonrası tüp mü olur bilmiyorum bi süre normal yolla deneyinde diyorlarmış operasyonda sonra hayırlısı artıkhayırlısı olsun canım senin sonucunu merak ediyordum tüpe geçiş yapacakmısın ne yapmayı düşünüyorsun
amin ins hepimi icin olumlu sonuc yasanir insZaten zor bir süreç birde işin içine maddiyat girince dahada zorlaşıyor inşallah istediğimiz pozitif sonuçları hayırlısıyla biran önce alırız.
hayırlısı olsun canım ben tüpe geçiş yaptım bu hafta transfer olacakSağol canım tüpten önce laparoskopi olucam sanırım yarın görüşücem Banu hanımla beni hocası olan Prof. Yücel Karamana yonlendirecekti kistimden dolayı fikir almak istiyor alınsın derse aldiricam artık ondan sonrası tüp mü olur bilmiyorum bi süre normal yolla deneyinde diyorlarmış operasyonda sonra hayırlısı artık
Oo maşallah canım rabbim hayırlısıyla sonuclandirsin inşallah pozitif sonuç alırsın yaz mutlaka buraya sonucunu bende şimdi gidiyorum Banu hanımla randevum varhayırlısı olsun canım ben tüpe geçiş yaptım bu hafta transfer olacak
inşallah canım hayırlısıyla pozitif sonuç almamızı nasip rabbim sende durumunu yaz merak ediyorumOo maşallah canım rabbim hayırlısıyla sonuclandirsin inşallah pozitif sonuç alırsın yaz mutlaka buraya sonucunu bende şimdi gidiyorum Banu hanımla randevum var
Âmin canım inşallah . Bende tüp bebeğe başlıcam fakat önce bi iğne tedavisi görmem gerekiyormuş geçici menopoz iğnesi yapıldı benim çikolata kistim var onu baskılamak için. 2 ay sonra inşallah tedaviye başlıyorum tüp bebek merkezine geçiş yaptım ben.inşallah canım hayırlısıyla pozitif sonuç almamızı nasip rabbim sende durumunu yaz merak ediyorum
bazen araya zaman girmesi iyi oluyor vücut dinleniyor banu hanımla devam mı edeceksin yoksa hocasına yönlendirmişti demiştin oraya mı gideceksin rabbim tedavinin çok güzel geçmesini nasip etsin ağrısız sancısız ve sonucu pozitif olanÂmin canım inşallah . Bende tüp bebeğe başlıcam fakat önce bi iğne tedavisi görmem gerekiyormuş geçici menopoz iğnesi yapıldı benim çikolata kistim var onu baskılamak için. 2 ay sonra inşallah tedaviye başlıyorum tüp bebek merkezine geçiş yaptım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?