Durumlarımız benzer. Ne kadar çok yumurta oluşmuş klomenle ? Aslında fark edilmesi lazımdı Pko nun. İnş iyi sonuç alırsın Can'ım.Eşime bir kere spermiogram yapıldı, morfoloji yuzde 3. Ama doktor hiç sorun olmadığını söyledi. Diğer değerleri iyi olduğu için sanırım.
Ben vajinismustan dolayi aşılamaya başvurdum. Bugün ilk defa polikistik yapıda dedi yumurtalar için. Klomenle 6 yumurta oluştu geçen ay. Cok sayida yumurta polikistik dedi. Öyle deyince şaşırdım, pko olsa daha önceki muayenelerde fark etmez miydi?
Simdi kan tahlilinin sonucunu bekliyorum, sonuca göre iğne dozu ayarlayacak
Durumlarımız benzer. Ne kadar çok yumurta oluşmuş klomenle ? Aslında fark edilmesi lazımdı Pko nun. İnş iyi sonuç alırsın Can'ım.
Canım ben geçen ay çektirdim Bahçelievler medikal park hastanesinde Dr. Ali ihsan Gönenc çekti ve tavsiye üzerine gittim ne ağrı ne sızı hiçbirşey hissetmedim çok hafif gaz sıkışması gibi birşey oldu 550 dediler indirimli 400 e çektirdimBende rahim filmi için ywr arıyorum şimdi haftaya salı yada çarşamba çekilmem lazım, Avrupa yakasında fiyat olarak bildiğiniz bir yer var mı
Bahçelievler medicali aradım yalnız çekmesiklerini söylediler bende Hekimoğlu görüntüleme merkezine randevu aldım 350 dediler, inş hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız. Haftaya salı gidicem inşCanım ben geçen ay çektirdim Bahçelievler medikal park hastanesinde Dr. Ali ihsan Gönenc çekti ve tavsiye üzerine gittim ne ağrı ne sızı hiçbirşey hissetmedim çok hafif gaz sıkışması gibi birşey oldu 550 dediler indirimli 400 e çektirdim
Hayırlısı olsun canım bende telefonla randevu alıp gitmiştim garip niye öyle dediler anlayamadım ama heryerde aynı işlem zaten umarım herşey güzel olur senin içindeBahçelievler medicali aradım yalnız çekmesiklerini söylediler bende Hekimoğlu görüntüleme merkezine randevu aldım 350 dediler, inş hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız. Haftaya salı gidicem inş
Merhaba rabia hm vardi bezmialemde ayrilmismi acabaMerhabalar bende bezmi aleme gidiyorum müşerref hanıma hsg çekildi Geçen Ay bi sorun çıkmadı (medicalpark bahcelievlerde çektirdim hiç birşey de hissetmedim ) gebelik şansı artıyor dedi doktor hanım bekledik ama olmadı bugün tekrar oradaydım adet olunca çağırmıştı asılamaya başladık biz inşallah yüzümüz bu sefer güler
Bahçelievler özel meltem hastanesi geçen sene 450ydi ilaçla birlikte cnmBende rahim filmi için ywr arıyorum şimdi haftaya salı yada çarşamba çekilmem lazım, Avrupa yakasında fiyat olarak bildiğiniz bir yer var mı
Rabia hanım internatiol klinik var özel bölümü ücretli yapılıyor orada herşey o bölümde görev yapıyor iç içe zaten hastaneye o bölümMerhaba rabia hm vardi bezmialemde ayrilmismi acaba
Merhaba, ben Banu hanım a gidiyorum kendisi geçen gün seminere gitmişti yerine Rabia hanım geldi muayene için ama hastanede çalışıyormu bilmiyorum. Muayene edip çıkacak demişlerdi çünkü sabah 8 de çağırmışlardı bunda dolayıMerhaba rabia hm vardi bezmialemde ayrilmismi acaba
Canım inşallah gönlünün muradı olur rabbim isteyen herkesin kucağıni boş birakmasinCuma günü aşılamamı yaptırdım bende şimdi işin zor kısmında sıra beklemede yani
Aminn inşallah hastaneye gidipde kapıda bekleyen o kadar insanı gördüğünde sadece kendisi için değil herkes için dua etmeye başlıyo Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahCanım inşallah gönlünün muradı olur rabbim isteyen herkesin kucağıni boş birakmasin
Aminn inşallah hastaneye gidipde kapıda bekleyen o kadar insanı gördüğünde sadece kendisi için değil herkes için dua etmeye başlıyo Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Evet Banu hanım a gidiyorum hastaneden de gayet memnunum özel kliniklerden çok daha uygun fiyata çıkıyor bu süreç testler ücretsiz aşılama fiyatı çok uygun. Henüz sonucun ne olduğunu bilmesemde denemeye değer derim.. süreç olarak ise işk görüşmede dosya açıyolar detaylarını yazıyolar ve dr konuşuyo ne yapılmalı diye durumu değerlendiriyor. adetliyken gitmen önemli o gün başlanıyo zaten hormon tahlillerin vs yapılıyor ama gittiğim ay tedaviye başlanmayabilir onların sonuçlarının çıkması filan gibi süreç var ona göre tedaviye başlıyor çünkü ama belli olmaz başlayadabilir. Herşey yolundaysa iğne veriyor genelde sonra ilk hafta2 kere sonra yumurta durumuna göre daha sık çağırabiliyor takip olumlu geçerse aşılama günü belirleniyor yapman gerekenleri söylüyorlar sana çatlatma iğnesi için saat veriyorlar sonra eşinle birlikte aşılama günü gidiyosun onlar yönlendiriyor seni.. başka sorma istediğin bişey varsa taze bilgimle yardımcı olabilirim keza zaman geçince insan unutabiliyorBanu hanima mi gidiyorsunuz bende asilama yaptırmak istiyorum ama süreç nasıl bilmiyorum o hastaneye daha önce hiç gitmedim asilama için gitek istiyorum acaba adetliyken mi gitmem gerek yoksa öncesinde bi muayene için gitmem gerekirmi ? Bilgi verebilir misiniz
Geçmiş olsun öncelikle benimde çikolata kıstım var 4.5cmlik Şuan aşılama tedavisi görüyorum tutmaz yada direk tüp demedi bana doktorum bezmi aleme müşerref hanıma gidiyorum bende aksine sırayla gitmeliyiz asilamada da olabilir dedi ama kistimin bana bi zararı yok hormonlarım falan gayet iyi durumdaMerhabalar, benimde bu ay aşılama yapılacaktı fakat muayene de dr kist gördü aşılama tutmaz direl tüp bebek yapalım, çikolata kisti var dedi, bende o an karar veremedim çünkü devlet desteği alsam daha iyi olur diye düşündüm 2 aşılama negatif çıkması gerekiyormuş tüp bebek desteği için. Adetten sonra başka dr a gittim kist erimiş çikolata kisti değil dedi aşılama denenebilir dedi. Bu ayım boş geçti yani, İnşaallah önümüzdeki ay aşılama için tekrar gidicem. İnşallah bu mübarek günde hepimize hayırlı evlatlar nasip olur..
Hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah bende iğne yapıyorum takipteyimArkadaşlar iyi pazarlar Müşerref hanımda yaptırdığım aşılamam tuttu çok şükür inşallah sağlıkla devam eder şuan daha çok yeni.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?