merhaba arkadaşlar. ben de yarın için randevu aldım müşerrref hanımdan.. inşallah hayırlı haberler almayı nasib etsin Rabbim en hayırlı yakın zamanda. bizde varikosel ameliyatı olduk ama hala düzelme yok sayı düşük. keşke direkt tüp bebek deseler diye geçiriyorum içimden.. aylardır çok yordum yıprattım kendimi psikolojik olarak...
hayırlısıyla müjdeli habere yaklaşmışızdır inşallah artık. dualarda unutmayalım birbirimizi
Evet ya sabah çok yoğun. Ama tedavi sürecine geçince Zaten mecburen sabah gidiliyor.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Sabah saatleri cok ama cok yogun oluyor. Mumkunse oglen gidin,vakti varsa zaten uzun uzun konusup anlatan bi doktor. Aklinizdaki herseyi açıkça sorabilirsiniz. Vakit kaybetmeden tüp bebek istiyoruz, aşılamayla kaybedecek vaktimiz yok diyebilirsiniz. Imkanlar dahilinde sizin yonlendirmelerinize izin veren bi doktor. Hakkinizda hayirlisi olsun,bizi de bilgilendirin lutfen
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Sabah saatleri cok ama cok yogun oluyor. Mumkunse oglen gidin,vakti varsa zaten uzun uzun konusup anlatan bi doktor. Aklinizdaki herseyi açıkça sorabilirsiniz. Vakit kaybetmeden tüp bebek istiyoruz, aşılamayla kaybedecek vaktimiz yok diyebilirsiniz. Imkanlar dahilinde sizin yonlendirmelerinize izin veren bi doktor. Hakkinizda hayirlisi olsun,bizi de bilgilendirin lutfen
Dün gittim Müşerref Banu Yılmaz doktor hanım çok iyiydi. Bu işlerde iyi hissetmek önemli ben iyi bi enerji aldım. Bize herşeyi tek tek anlattı. Önceki tahlillerimizi inceledi. Ve erkek faktörü olduğundan beklemeye gerek yok direkt diğer adet ile başlayalım dedi. Bizim sayı düşük. Varikosel ameliyatı da olduk bırakın yükselmeyi daha da düştü.. o yüzden aşılama tavsiye etmedi doktor ve direkt tüp bebek dedi. Ben bi heyecanlandım sormayın ve aşamaları yapmamız gerekenleri anlattı. Büyük heyecanla çıktım ama ben hsg hiç cektirmedim. O da dosyaya konulması zorunlu şeylerden biri imis. Önümüzdeki adet de hsg diğer adet tedavi olacakmiş. Hayırlısı dedim. Her ne kadar içinden keşke daha önce çektirmiş olsaydım desem de, nasib diyorum tabi ki. Rabbim hayırlı vaktiyle nasib etsin hepimize her bekleyene inşallah.
Bu başlıkta konuşmaya birbirimize hem destek hem yardımcı olmaya devam edelim dostlar ❤
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/uzm-dr-muserref-banu-yilmaz-hastalari.977716/Aşılamayla vakit kaybetmeyeceginize çok sevindim. Esimin bir arkadaşı da varikosel ameliyatindan sonra düşmüştü degerlerihiç aşılama denemediler, ikinci tüp bebek tuttu. Siz de vazgecmeyin, bu olmazsa ikinciyi deneyin.
Müşerref banu hanimin ismiyle bi konu vardı, onu bulamiyorum, kaldırılmış mı acaba
Aşılamayla vakit kaybetmeyeceginize çok sevindim. Esimin bir arkadaşı da varikosel ameliyatindan sonra düşmüştü degerlerihiç aşılama denemediler, ikinci tüp bebek tuttu. Siz de vazgecmeyin, bu olmazsa ikinciyi deneyin.
Müşerref banu hanimin ismiyle bi konu vardı, onu bulamiyorum, kaldırılmış mı acaba
Evet ya sabah çok yoğun. Ama tedavi sürecine geçince Zaten mecburen sabah gidiliyor.
Bir de eğer tüp bebek raporu çıkarmak istiyorsa mecburen yaptıracak aşılamayı
Merhaba, bende yeni başladım müşerref hanıma, bu ay testler baştan alınıyor rahim filmi sonrası aşılama yapılacak inşaallah, rahim filmi yaptıracak arkadaşım size nereyi söylediler bilgi verir misin? İnşallah evlat sahibi olmamıza vesile olacak hastane ve dr burasıdır
çok sevindim canım inşallah herşey bu şekilde olumlu gitmeye devam eder ve hayırlı haberi alırsın :)Merhabalar bende bezmi aleme gidiyorum müşerref hanıma hsg çekildi Geçen Ay bi sorun çıkmadı (medicalpark bahcelievlerde çektirdim hiç birşey de hissetmedim ) gebelik şansı artıyor dedi doktor hanım bekledik ama olmadı bugün tekrar oradaydım adet olunca çağırmıştı asılamaya başladık biz inşallah yüzümüz bu sefer güler
Âmin canım inşallahçok sevindim canım inşallah herşey bu şekilde olumlu gitmeye devam eder ve hayırlı haberi alırsın :)
ben de hsg çektireceğim bu ay inşallah sıkıntı yoktur
Kızlar benim ilk aşılama tutmadı.
Bugün 12. Gün
Dün akşam kan testi yaptırdım. 0,43 çıktı.
Tutsaydı az da bi değer çıkardı. Cumartesi lekelenmem oldu. 9. Gün. Pembe şekilde. Yerleşme kanaması sandım. Ama değilmiş.Tutmamis mi yani( Allah hayirli evlatlar nasip etsin. Belki tüp bebek denersiniz bir sonraki sefer,umudunuzu kaybetmeyin
Tutsaydı az da bi değer çıkardı. Cumartesi lekelenmem oldu. 9. Gün. Pembe şekilde. Yerleşme kanaması sandım. Ama değilmiş.
Bütün belirtileri yaşadım.
Hepimiz için hayırlısı. 2. Aşılama artık.
SEbepsiz infertilite. Ama ben de pko var. Temelde bu olsa gerek.Bazen psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşanabiliyormuş. Uzmeyin kendinizi, herşeyin bir zamanı var, pes etmeyin.
Sizin sorun neydi?
SEbepsiz infertilite. Ama ben de pko var. Temelde bu olsa gerek.
Bir de en başlarda eşim de sorun yoktu ama son iki spermiyogramda morfoloji %3 e düştü.
Sizin var mı bir sorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?