Bezmialem vakıf gurebada aşılama yaptıranlar bi bakar mısınız

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Sabah saatleri cok ama cok yogun oluyor. Mumkunse oglen gidin,vakti varsa zaten uzun uzun konusup anlatan bi doktor. Aklinizdaki herseyi açıkça sorabilirsiniz. Vakit kaybetmeden tüp bebek istiyoruz, aşılamayla kaybedecek vaktimiz yok diyebilirsiniz. Imkanlar dahilinde sizin yonlendirmelerinize izin veren bi doktor. Hakkinizda hayirlisi olsun,bizi de bilgilendirin lutfen

Evet ya sabah çok yoğun. Ama tedavi sürecine geçince Zaten mecburen sabah gidiliyor.
Bir de eğer tüp bebek raporu çıkarmak istiyorsa mecburen yaptıracak aşılamayı

Allah razı olsun güzel duaların için canım.. Inşallah hayırlısı olsun

Dün gittim Müşerref Banu Yılmaz doktor hanım çok iyiydi. Bu işlerde iyi hissetmek önemli ben iyi bi enerji aldım. Bize herşeyi tek tek anlattı. Önceki tahlillerimizi inceledi. Ve erkek faktörü olduğundan beklemeye gerek yok direkt diğer adet ile başlayalım dedi. Bizim sayı düşük. Varikosel ameliyatı da olduk bırakın yükselmeyi daha da düştü.. o yüzden aşılama tavsiye etmedi doktor ve direkt tüp bebek dedi. Ben bi heyecanlandım sormayın ve aşamaları yapmamız gerekenleri anlattı. Büyük heyecanla çıktım ama ben hsg hiç cektirmedim. O da dosyaya konulması zorunlu şeylerden biri imis. Önümüzdeki adet de hsg diğer adet tedavi olacakmiş. Hayırlısı dedim. Her ne kadar içinden keşke daha önce çektirmiş olsaydım desem de, nasib diyorum tabi ki. Rabbim hayırlı vaktiyle nasib etsin hepimize her bekleyene inşallah.
Bu başlıkta konuşmaya birbirimize hem destek hem yardımcı olmaya devam edelim dostlar ❤

Aşılamayla vakit kaybetmeyeceginize çok sevindim. Esimin bir arkadaşı da varikosel ameliyatindan sonra düşmüştü degerleri hiç aşılama denemediler, ikinci tüp bebek tuttu. Siz de vazgecmeyin, bu olmazsa ikinciyi deneyin.
Müşerref banu hanimin ismiyle bi konu vardı, onu bulamiyorum, kaldırılmış mı acaba

evet canım artık ürolog belki sadece varikosel değildir nedeni vs demeye başladı ama. ben beklemekten yıprattım kendimi. tedavi denemek istiyorum artık. inşallah bezmialem bu noktada doğru karardır ve bizi memnun eder.

genelde yorumlar iyi bezmialem ile ilgili. ve tüpbebek ünitesi diye ayrı bölüm açmaları da çok güzel

Evet ya sabah çok yoğun. Ama tedavi sürecine geçince Zaten mecburen sabah gidiliyor.
Bir de eğer tüp bebek raporu çıkarmak istiyorsa mecburen yaptıracak aşılamayı

erkek faktörü olduğunda aşılama şartı aranmıyormuş sanırım canım. bizdeki durum da öyle

Umutlu1234 canım hayırlı olsun kendim kadar sevindim çok güzel bi haber. sağlık sıhhatle kucağına alırsın inşallah

Merhaba, bende yeni başladım müşerref hanıma, bu ay testler baştan alınıyor rahim filmi sonrası aşılama yapılacak inşaallah, rahim filmi yaptıracak arkadaşım size nereyi söylediler bilgi verir misin? İnşallah evlat sahibi olmamıza vesile olacak hastane ve dr burasıdır

Canım ben bugün öğrendim biliyor musun bezmialem çekmiyormuş
Şimdi onu araştırmaya basladim.nerede yaptirsam diye. Ben anadolu yakasındayım. Belki buradan bir yer bulurum sen me düşünüyorsun?

Merhabalar bende bezmi aleme gidiyorum müşerref hanıma hsg çekildi Geçen Ay bi sorun çıkmadı (medicalpark bahcelievlerde çektirdim hiç birşey de hissetmedim ) gebelik şansı artıyor dedi doktor hanım bekledik ama olmadı bugün tekrar oradaydım adet olunca çağırmıştı asılamaya başladık biz inşallah yüzümüz bu sefer güler

çok sevindim canım inşallah herşey bu şekilde olumlu gitmeye devam eder ve hayırlı haberi alırsın :)
ben de hsg çektireceğim bu ay inşallah sıkıntı yoktur

çok sevindim canım inşallah herşey bu şekilde olumlu gitmeye devam eder ve hayırlı haberi alırsın :)
ben de hsg çektireceğim bu ay inşallah sıkıntı yoktur
Âmin canım inşallah
Hiç korkma hsg den çok kolay geçti benim sadece bir anlık gaz sıkışması gibi bişey hissettim o kadarda olur zor bir işlem değil inşallah seninde iyi çıkar sonucun ufak yapisikliklar açılıyormuş zaten o filmle

Kızlar benim ilk aşılama tutmadı.
Bugün 12. Gün
Dün akşam kan testi yaptırdım. 0,43 çıktı.

Tutmamis mi yani ( Allah hayirli evlatlar nasip etsin. Belki tüp bebek denersiniz bir sonraki sefer,umudunuzu kaybetmeyin
Tutsaydı az da bi değer çıkardı. Cumartesi lekelenmem oldu. 9. Gün. Pembe şekilde. Yerleşme kanaması sandım. Ama değilmiş.
Bütün belirtileri yaşadım.
Hepimiz için hayırlısı. 2. Aşılama artık.

Bazen psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşanabiliyormuş. Uzmeyin kendinizi, herşeyin bir zamanı var, pes etmeyin.
Sizin sorun neydi?

Bazen psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşanabiliyormuş. Uzmeyin kendinizi, herşeyin bir zamanı var, pes etmeyin.
Sizin sorun neydi?
SEbepsiz infertilite. Ama ben de pko var. Temelde bu olsa gerek.
Bir de en başlarda eşim de sorun yoktu ama son iki spermiyogramda morfoloji %3 e düştü.
Sizin var mı bir sorun?

SEbepsiz infertilite. Ama ben de pko var. Temelde bu olsa gerek.
Bir de en başlarda eşim de sorun yoktu ama son iki spermiyogramda morfoloji %3 e düştü.
Sizin var mı bir sorun?

Eşime bir kere spermiogram yapıldı, morfoloji yuzde 3. Ama doktor hiç sorun olmadığını söyledi. Diğer değerleri iyi olduğu için sanırım.
Ben vajinismustan dolayi aşılamaya başvurdum. Bugün ilk defa polikistik yapıda dedi yumurtalar için. Klomenle 6 yumurta oluştu geçen ay. Cok sayida yumurta polikistik dedi. Öyle deyince şaşırdım, pko olsa daha önceki muayenelerde fark etmez miydi?
Simdi kan tahlilinin sonucunu bekliyorum, sonuca göre iğne dozu ayarlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…