Bhcg değerlerim 78-206-647 çok mu anormal?

zazez

üşengeçliğin doruğunda
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.406
125
323
39
Kütahya
mrb arkadaşlar sat 6 ekim
8 kasım pzrtsi Bhcg değerim 45,
10 kasım çarşamba 79,
12 kasım cuma 206,
14 kasım pazar yani bugün 647

ilk iki değerim bizi umutsuzluğa düşürdü daa önceki gebeliğimde böle düşük değerlerim vardı ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım
sonra 206 yı görünce çok sevindik dr.um da gayet ii dedi
bugünde 647 çıkınca önce çok sevindim sonra dr.umla konuştum oda fazla artmış bu sefer dedi
yani sanki bişiyden şüphelendi
böle artarsa yarın 900 olabilir usg de bi bakalım görünmeyebilir ama yinede bakalım dedi
soracağım şuki bu tarz bişeyi yaşayan var mı aranızda
yada değeri 2 kattan fazla artan var mı?

Son düzenleme:
degerlerin hem super hem de cok normal. doktorunu anlamakta zorluk cektim aynen boyle hem de cok az degerle baslamasina ragmen degerim basta iki kat sonra ise hep uc kat artti on eksik on fazla yaklasik uc kat diyorum her seferinde de doktorum bunun cok iyi oldugunu betahcgnin iki kat artmak zorunda olmadigini soyledi. hem de oncesinde bir dusuk bir kimyasla gebelik yasamama ragmen. doktora bu altiyuzlu degerinden uc gun sonra gitmelisin once gidersen keseyi goremez eger ultrasonu iyi cozunurluklu detayli ultrasonsa gorur belki. hic ama hic morelini bozma 4 yildir anne olmaya calisiyorum tecrubeyle bu degerleri iyi ogrendik. gariplik degerlerinde degil doktorunun yorumunda bence.

zaten 201den inceki 70 kusurlu degerinde uc kat artis aynen benim degerlerim gb arada on yirmi farkli cikabilir betahcg testini yaptirdigin saatteki farkliliklar bile fark eder ve doktorlar tarafindan bu farklilar ciddiye alinmaz emin olki betach iki kat artmasina ragmen uc katta artabilir tek gebelik olmasina ragmen dort kat atanlari bile cok gordum o kadinin hormon duzeniyle ilgili. kitap degilizki illa sadece iki kat arttsin.saglikla Allah tamamina erdirsin Insallah.

Allah razı olsun özlemcim
çok saol desteğin için içim bir kez daha rahatladı
zaten bende aynen senin gibi düşünüorum sonuç olarak artmış olmasına bakıorum
dr. da bayramdan sonraki cmrtsi yada pzrtsi gidicem nasipse
Rabbim seninde bebeğine sağlık versin ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

canım bende hamileyim.. adet gecikmemden 2 gün sonra değerim 35, 4 gün sonra 113, 6 gün sonra 331 çıkmıştı... bana doktorum herşey çok güzel dedi.. bende önceden 1 düşük yaşamıştım ve değerler yine ilk başlarda düşüktü.. bu sebeple ben de çok korkuyorum.. ama doktorum herşeyin çok normal olduğunu söyleyip duruyor.. bayramdan sonra kalp atışlarını da duyarsam anca o zaman inanıcam hamile olduğuma... daha kimseye diyemedik bile kendimizi inandıramadığımızdan.. haberdar et bizi cnm..

kizlar hic merak etmeyin degerler illaki sadece iki kat articak die bir sey yok inanin. en az iki kat artmasi ya da iki kata yakin artmasi onemli. haa ama mesala 20 idi 60 oldu sonra 240 sonra 350 gb yani duzensizlik gb arttiysa o zaman doktorlar hoslanmiyor. benim bu hamileligimde dort kata yakin bundan oncekinde ucbuk kat atiyordu o ucbucuk kat artan kimyasal gebelik oldu ama ucbucuk kat arttigi icin degil degerler 8 ile basladi ve hep cok dusuk gitti belliydi yani kimyasal olacagi. ama sizin bu degerleriniz benim simdiki hamileligimdeki gb, ve doktorum dort kata yakin artmasina cok iyi demisti hatta hic korkmayin Masallah degerleriniz hepimiz saglikla yavrularimiza kavusurz Insallah.

arkadaşlar benimde durumum biraz vahim nolur beni bilgilendirin geç döllenme yaşadım bu ay doktorum öyle dedi 12 kasımda değerim 19 du 13 kasımda 31 oldu ve en son 15 kasımda 93 e çıktı doktorum geç döllenme olduğu için değerin daha düşük ama artıcak dedi lütfen yardım edin normal bi gebelik mi benimki ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…