BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptıracak)
basak 35.................7 kasim (asilama yaptirmis)
arzum86..................8 kasım (bekleyemeyebilir)
yarenay8481...........10 kasım
ajuu.........................11 kasim
ESİNGUL.................12 kasım
elifimm83..............13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)
yagmursel...............15 kasim

Son düzenleme:
kızlar birşey sorucam 12 yada 13 gündeden önce kanda çıkmaz degilmi gebelik?

bence cıkar ama dusuk cıkar kesın net sonuc olsun dıye 12 ve 14 gun dıyorlar
ben 10 gun yaptırmıstım 1 ın altında cıkmıstı negatıf oldugunu biliyordum
sayı sanırım 5 ın ustundeyse tutunma var anlamına geliyor

ben ilk denememde dayanamayıp 9.gün yaptırmıştım değerim 79 çıkmıştı 2 gün sonra da değer 162ye yükseldi fakat aynı gün(11.gün) kan geldi ve değerim düşmeye başladı...sonuç kimyasal gebelik yani negatif...bebek 12.güne ulaşabilirse büyük bir aşamayı atlatmış sayılıyormuş bu yüzden acele etmeyin derim ben...
şimdi 3.tüp bebek denemem ve sonuç tarihim transferden 15 gün sonra(dondurulmuşlardan denediğim için) 14 KASIM SONUÇ TARİHİM BENİM DE...

arzum86 hamilesin zannedersem çünki kanda enaz 50 olması gerekiyor diye biliyorum hadi hayırlısı sevindim canım

liste ugurlu olacak demistik ilk ugurunu gorduk ıste cok sevindim cnm
listemizin ilk hamisi tek tek hepimizden aynı mucızeyı bekliyorum

saglık sıhatle buyutursun ınsallah

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu)hihoyyyt ](iki gun sonra ikiye katlaması dilegıyle)

eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptıracak)
basak 35.................7 kasim (asilama yaptirmis)
yarenay8481...........10 kasım
ajuu.........................11 kasim
ESİNGUL.................12 kasım
elifimm83..............13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)
ANASTASYA...........14 kasım
yagmursel...............15 kasim

Son düzenleme:
Arzum86 tebrikler...Eğer bu değer, transferin 8-9.gününde çıktıysa %99,9 çoğul gebelik. Hayırlı olsun :)

Ayyyyy bu ne kadar güzel bir haber çok çok çooooook sevindim sabah sabah gözlerim açıldı okuyunca :))))))))))) İlk hamişimiz belli oldu Allah tamamına erdirsin canımm nazar değmesin inşallah... Bu arada Bonedea benim ikinci denememde test tarihlerimiz seninle çok yakındı hatta konuşmuştuk hatırlıyor musun? Senin sonucu pozitif diye hatırlıyorum, yanılıyor muyum?

Bu arada Arzumcum kızlara katılıyorum bu 8.gün değerinse ve sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam ederse 12.gün değerin 480 ve üstü olması gerekiyor ki bu çoğul gebelik demek :))))) Darısı başımıza inşallahhh...İkiz çok istiyorum yaaaa tabi önce hayırlısı ve sağlıklısı ve bir tane de olsa önemli olan tutması...

canım benim yaa tebrik ederim hayırlısı olsun darısı başımıza :CüvCüv: :CüvCüv:

arzucum tebrik ederim Rabbim sağlık sıhhat versin sağlıklıca kucağına almayı nasib etsin sana tek tavsiyem ne olursa olsun olumlu düşünmen ve bebeğin karnında olduğu sürece asla üzülmemen. tahlilin 2 günde katlamasa bile üzülme önemli olan düşmemesi belli bir aralıkta yükselmesi gerçekten moral çok önemli unutma .....

eyetkiner yarın icin simdiden sana bol sans iyi haberler getir bize
senide listenin ikinci uguru yapıp en basa yazalım insallah
aksam eyetkiner icin dua edelim arkadaslar:Saruboceq:

:CüvCüv:kızlar ihşallah hepiniz pozatif sonuç alırsınız allah gönlünüze göre versin ihşallah bende 3 tüp bebek denememde tutar bebişim hayırlı sonuçlarınızı bekliyom:CüvCüv:

ya kızlar sanki adet olucakmışım gibi kasıklarım agrıyor içimi bir korku aldı şimdi sonuç negatif olcak diye kan vermeye korkuyorum

ya kızlar sanki adet olucakmışım gibi kasıklarım agrıyor içimi bir korku aldı şimdi sonuç negatif olcak diye kan vermeye korkuyorum

başak sakın moralini bozma dur bakalım olmadan olacağın hesabını yapıyorsun belkıde bebişin tutunuyordur
eyetkiner dualarım senınle yarın güzel haberlerini bekliyoruz:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…