ya kızlar sanki adet olucakmışım gibi kasıklarım agrıyor içimi bir korku aldı şimdi sonuç negatif olcak diye kan vermeye korkuyorum
kızlar hepinize teşekkür ederim inş. cumartesi günüde güzel şeyler olur deger katlanır benim dondurulmuştu biliyosunuz 15.gündü testim 8.günümde yapmadım transfer günümüde sayarsam salı 12.günümdü ogün sayılmıyomuş herhalde bugün kendi dr. konuştum mutlu haber dedi cteside inş. mutlu haber veririz dedi hala inanamıyorum liste bana ugurlu geldi darısı hepinizin başına allahım hepimizin gönlüne göre versin inş. hepinizin en kısa sürede hamiş haberlerinizi alırız
**ya kızlar sanki adet olucakmışım gibi kasıklarım agrıyor içimi bir korku aldı şimdi sonuç negatif olcak diye kan vermeye korkuyorum
sevgili anastasya defalarca negatif sonuçla karşılaştıgım için artık tahamül edemiyorum
bakalım dedigin gibi korkmadan vereyim kanı dananın kuyrugu inceldigi yerden kopsun negatif çıksa bile adetimi beklerim bende degilmi
selam kızlar kan testinin sonucu malesef negatif hamile degilim ilk aşılamamdı tutmadı ama üzülmadim çünki kendimi buna hazırlamıştım birde adet sancılarım vardı neyse saglık olsun
selam kızlar kan testinin sonucu malesef negatif hamile degilim ilk aşılamamdı tutmadı ama üzülmadim çünki kendimi buna hazırlamıştım birde adet sancılarım vardı neyse saglık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?