BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

ya kızlar sanki adet olucakmışım gibi kasıklarım agrıyor içimi bir korku aldı şimdi sonuç negatif olcak diye kan vermeye korkuyorum

başakcım korkmana gerek yok tam tersi kasıklarının ağrıması iyiye işaret...benim görümcem kasık ağrısı şikayetiyle doktora gitti ve hamile olduğunu öğrendi :) bu gebelik belirtilerindendir inş. benim de bugün acayip belim ağrıyor bir saat ayakta kalamıyorum...

sevgili anastasya defalarca negatif sonuçla karşılaştıgım için artık tahamül edemiyorum
bakalım dedigin gibi korkmadan vereyim kanı dananın kuyrugu inceldigi yerden kopsun negatif çıksa bile adetimi beklerim bende degilmi

Elifimm benim tahlilim de 11 Kasım da.Bu arada hamile kalanları yeşille yazar mısın.Hani yeşil murad ya :)) muradı gerçekleşmiş olanları yeşille görürüz.Tabi sen bilirsin gene.a.s.Allah herkesin gönlüne göre versin yeşil mavi faketmez zaten.

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu)hihoyyyt(iki gun sonra ikiye katlaması dilegıyle)

eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptıracak)
basak 35.................7 kasim (asilama yaptirmis)
yarenay8481...........10 kasım
ajuu.........................11 kasim
adenzar....................11 kasım
ESİNGUL.................12 kasım
elifimm83.................13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)
ANASTASYA...........14 kasım
yagmursel...............15 kasim

dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim

Son düzenleme:
kızlar rabbim gönlünüze göre versin inşallah hepiniz sırayla yeşil olursunuz benimde yarın kan tahlilim var ikiye katlancakmı bakalım dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

bu aksam dualarımız yarın test yaptıracak eyetkiner ve testini tekrarlıyacak sinem8484 icin. biraz zaman ayıralım ve yatmadan onlar icinde dua edelim

:Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar hepinize teşekkür ederim inş. cumartesi günüde güzel şeyler olur deger katlanır benim dondurulmuştu biliyosunuz 15.gündü testim 8.günümde yapmadım transfer günümüde sayarsam salı 12.günümdü ogün sayılmıyomuş herhalde bugün kendi dr. konuştum mutlu haber dedi cteside inş. mutlu haber veririz dedi hala inanamıyorum liste bana ugurlu geldi darısı hepinizin başına allahım hepimizin gönlüne göre versin inş. hepinizin en kısa sürede hamiş haberlerinizi alırız

acılısı senınle yaptık dualarımız yarın guzel haberlerin gelmesi icin
insallah hep guzel haberler alırız.

ya kızlar sanki adet olucakmışım gibi kasıklarım agrıyor içimi bir korku aldı şimdi sonuç negatif olcak diye kan vermeye korkuyorum
**
slm sakın moralini bozma umudunu kaybetme bende kan verecegim gün adet olucam zannettim benimde agrılarım vardı dün bugünde hala var ama sonuç şimdilik olumlu korkmadan git kanını ver hadi :CüvCüv: haberlerini bekliyoruz

aynen öyle canım bak ne güzel söyledin olmadı bir dah olmadı bir daha Allahım güç versin sağlık versin yeter ki...

başakcım yaaa yarın sen de yaptırsana testini üç güzel haber birden alalım:))) pozitifse zaten çıkar ayyy çatlıycam meraktan yaa:))) yarın hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz canlarım...

evet anastasya bugün kan vericem ama ümitli degilim ısımda düşüş var bu adet sinyali gibi birde ksıklarımda var adet sancısı ama negatifte olsa ögreneyim içimde şüphe kalmasın sonucu ögleden sonra yazarım kızlar dua edin neolur

3 guzel haber bekliyoruz bugun
listede test tarihinin gelmesini bekleyen arkadaslar allah hepimize sabır versin

bu gün test yaptıracak arkadaşlar inşallah güzel haberler alırsınız benim bugün itibariyle ümidim kalmadı adet belirtileri şiddetlendi ve belimde çok ağrıyor bir önceki negatif olandaki aynı belirtiler

beli ve kasıkları ağrıyıp adet sancısı zanneden arkadaşlar bunlar aynı zamanda gebelik belirtileri bilmiyor musunuz yapmayın böyle tabi ilk şık da olabilir ama bence çok güzel haberler alıcaz inş:)) benim de dün ve bugün belim çok ağrıyor din gecede kasıklarıma indi ağrı ben hevesleniyorum amin yaaa hepimize...başakcım ısıyı takma kafana ben hergün millet yanarken donuyorum hamile değil miyim yani? bunu duymamıştım

selam kızlar kan testinin sonucu malesef negatif hamile degilim ilk aşılamamdı tutmadı ama üzülmadim çünki kendimi buna hazırlamıştım birde adet sancılarım vardı neyse saglık olsun

selam kızlar kan testinin sonucu malesef negatif hamile degilim ilk aşılamamdı tutmadı ama üzülmadim çünki kendimi buna hazırlamıştım birde adet sancılarım vardı neyse saglık olsun

:çok üzgünüm: canım çok zor olduğunu biliyorum çok klasik olcak belki ama sağlık olsun canım Allah izin verdiği sürece denemeye devam birgün mutlaka gelecek seninde bebişin sadece zamanını bekliyor geçmiş olsun

keske senden de guzel haberi alabilseydik
insallah sonraki denemen icin maddı manevi gucu hemen bulursun

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu)hihoyyyt(iki gun sonra ikiye katlaması dilegıyle)
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt

eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptıracak)
basak 35.................7 kasim (asilama yaptirmis)
yarenay8481...........10 kasım
ajuu.........................11 kasim
adenzar....................11 kasım
ESİNGUL.................12 kasım
elifimm83.................13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)
ANASTASYA...........14 kasım
yagmursel...............15 kasim

dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim

başak çok üzüldüm canımm yaa sakın umutsuzluğa kapılma Allah bir dahaki denemende güzel sonuç almayı nasip etsin bak daha ilk denemenmiş yolun çok başındasın canım bu yüzden üzülme hiç olmadı tüp bebek denersin zaten...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…