BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

başakcım çok üzüldüm canım ya.. seni çokkkk iii anlıyorum canım benim rabbim en kısa zamanda sanada banada tüm isteyenlerede evlat nasip edr hayırlısıyla inşallahhhhher işte vardır bir hayır üzme kendini emi canım benimmmmmmmmm

kızlar benimde 21 kasım listeye ekleebilirsiniz aşılama....

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu)hihoyyyt(iki gun sonra ikiye katlaması dilegıyle)
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt

eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptıracak)
yarenay8481...........10 kasım
ajuu.........................11 kasim
adenzar....................11 kasım
ESİNGUL.................12 kasım
elifimm83.................13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)
ANASTASYA...........14 kasım
yagmursel...............15 kasim
dorukk.....................21 kasım(asılama)
basak 35.................senağlama(insallah en yakın zamanda tekrar)
dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim

eyetkinerden hala haber yok değilmi inşallah çok mutludurda bize sıra gelmemiştir
sinem senide tebrik ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin

--------------------------------------------------------------------------------

:CüvCüv::teytey::teytey: arkadaşlar bugün yeni aldım sonucumu elektrikler yoktu ancak girebildim sonucum 152.8 çıktıııı çok mutluyumm...

:teytey:maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin canım çook sevindim darısı başımızaCüvCüv::lepi::lepi:

tebrikler cnm Allah tamamına erdirsin, aynı mutluluğu bize de yaşatsın inşallah..

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu)hihoyyyt(iki gun sonra ikiye katlaması dilegıyle)
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt
eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun bugun .degeri 152.8 insallah iki gun sonra katlıyacak)hihoyyyt

yarenay8481...........10 kasım
ajuu.........................11 kasim
adenzar....................11 kasım
elsinore....................11 kasım
ESİNGUL.................12 kasım
elifimm83.................13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)
ANASTASYA...........14 kasım
yagmursel...............15 kasim
dorukk.....................21 kasım(asılama)
basak 35.................senağlama(insallah en yakın zamanda tekrar)
dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim

liste gercekten beni heyecanlandırıyor bugun eyetkinerden cok guzel haber aldık
yarın sonraki gun inanın kendim icin heyecanlandıgım kadar sizler icin heyecanlıyım

liste süper gidiyor. bence liste uğurlu gelecek ve herkes güzel sonuç alacak inşallahh

KIZLAR umarım hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız... moralinizi yüksek tutun. ve kendinizi dinlemeyin biliyorum zor ama olsun

slm arkadaşlar liste süper gidiyor inş. herkes güzel sonuçlar alır kızlar yarın sabah dr. gidiyorum inş. güzel sonuçlarla dönerim allahım hepimizin gönlüne göre versin

kızlar bugün adet oldum 2 gün erken geldi bakalım hayırlısı heralde vurundugum ignelerden kaynaklandı ama sizleri takip ediyorum umarım hepinizin hamiş haberini alıcaz inşallah

kızlar bugün hem çok mutluyum hem de çok korkuyorum iki gündür bel ve sırt ağrımla beraber baş dönmem de artınca evde yapılan idrar testlerinden aldım ve yaptım sonuç POZİTİF görünüyor ikinci çizgi çıktı ama sonrasında akşam tuvalette kağıda hafif kahverengi bir leke geldi((( nefret ediyorum şu lekeden yine kimyasal gebelik mi olacak acaba offf yaa bugün 8.günüm...dua edin benim için((

kızlar benim aşılama tutmadı.sonuç negatif.moralim bozuk eşime söyleyemiyorum.test yaptırmadım sanıyor.onu üzmek istemiyorum en azından adet olana kadar daha mutlu olsun.hata belki ama buna gücüm yok ona söyleyemeyeceğim.

kızlar ya benim moralim sıfır oldu ya pembemsimi rengini çözemediğim renkte az az kanamam var her idrardan sonra kafam karıştıya bu ne şimdi normalmi bu zamana kadar hiç olmadı da of yarın çıkıcak bakalım ne oldugu (

canımm hemen panik yapma bazı anne adaylarında o şekilde kanama olabiliyor inşallah tutunma kanamasıdır ...rabbim hakkında hayırlısını versinn sağlıcakla bebişini kucağına aldığın günleri göstersin inşallahh :teselli::teselli:

slm evet ya öle olabiliyomuş çok panik yaptım valla bugün doktorum olabilir sen dinlen sadece diyince rahatladım ya allahım ogünleride gösterir inş. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…