• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bHCG - Nasıl bir yol izlemeliyim?

Arkadaşlar iyi akşamlar,bir şey sorabilir miyiimmm
benim kendi hesaplamama göre 15,kullndığım uygulamaya göre 11 gün adet gecikmem var.Bu zamana kadar birçok erken gebelik testi yaptım iyi markalar olmasına da önem gösterdim hepsi negatif.Geçen gün eczaneden aldığım bir kaset testi yapayım dedim,ilk 20 dakika gözlemledim hiçbir ikinci çizgi yoktu kenara bıraktım.6 saat sonra baktığımda pozitifleşmişti ama etrafına boya akmış gibi de olmuştu.Ben de şüphelenip kaset testin son kullanma tarihini kontrol ettim 25 kasım’da geçmiş meğersem.Ama içim rahat etmedi,kan verdim.Sonucum <2.0 çıktı.Kan sonucım doğrudur değil mi
Kan sonucu yanıltmaz hamile değilsiniz. Ayrıca 11 günlük gecikmede erken testte de kaset testte de kesin çıkardı geç döllenme bile olsaydı. Ve kaset testten önce erken testte belli olurdu. Ayrıca her testte farklıdır ama üstünde yazar 5 10 dakika içinde çıkan sonuç doğrudur saatler sonra çıkan çizgileri baz almayın

Back