Bhcg

Ultrasondan sonra yaz mutlaka haber ver..allahım seninde gönlüne göre versin sağlıkla kucağına bebeğini al..
ultrasondan geliyorum.keseyi gördük.inşallah iki hafta sonra kalp atışlarını duymak da nasip olur.ancak karından görünmedi vajinal ultrasonda gördük.hadi darısı size olsun inşallah

ultrasondan geliyorum.keseyi gördük.inşallah iki hafta sonra kalp atışlarını duymak da nasip olur.ancak karından görünmedi vajinal ultrasonda gördük.hadi darısı size olsun inşallah
Evet malesef karından görünmüyor.vajinal bakılıyor ama olsun..bebeklerimiz bizimle olsun da sağlıklı olsun daa...

Yaptım cnm 460 çıktı çok şükür ikiye katlamış haftaya kese görünür heralde
İnşallah canım allah tamamını erdirsin çok sevindim senin adına yarın ben de bir daha yaptırayım kan tahlili diyorum habire 30 tl veriyorum. Doktorum istemedi ama ben salı ya kadar çatlarım meraktan nasıl bebiş diye

Canım kana baktılar mi tekrar..tek kese mi gözüktü çoğul olabilir demiştik olmamış mi

ben de salı günü yaptırdım.bhcg 767 çıktı.sat 30 kasım.ben de yarın gidicem doktora.inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.ilk bebeğim çok meraklı ve heyecanlıyım.
gecen yil 30 kasimdi benimde sat. gunlerimiz ayni. 27 agustos ta dogum yaptim. Allah kavustursun bebisine :)

Aynen cnm meraktan ölüyoruz bnde 40 tl bayılıyorum her seferinde napalım yeterki bebişler tutunsun:)

Kızlar kandiliniz mübarek olsun kalkıp dua filan mi okusak..Ben 2 gecedir çok korkuyorum rüyamda..

Kızlar kandiliniz mübarek olsun kalkıp dua filan mi okusak..Ben 2 gecedir çok korkuyorum rüyamda..
Seninde kandilin mübarek olsun cnm senin kaç gün geçtiğinde 200 çıktı degerin düşük olması önemli deil diye düşünyrm yeterki ikiye katlansn

Bnm de sat 30 kasım:)
Benim sat 27 kasım.27 aralıkta 54 çıkmıştı.30 aralıkta 209..yarın tahlil vermek istiyorum çok aslında.eşim sınır ediyor beni..hamile olduğumu kimseye söylememi istemiyor.hep bisi olacakmış gibi davranıyor..bu yüzden tartisiyoruz..bide hamile olan benmiyim o mu anlamıyorum kaprisli sürekli terliyor bende sürekli ağlıyorum üzülüyorum..

Cnm bnce hiç stres yapma sonuçların çook normal istersen bi daha test yap ama bnce bi hafta bekleyip keseyi görmeye gidebilirsin ailene söyle istersen en yakınlarına eşinde haklı kesinleşsin istiyo bu dönemler çok önemliymiş stres yapmamak gerekiyomuş bnde yapmamaya çalışıyorum dikkat etmemiz gerekiyo cnm

Arkadaşlar hayırlı kandiller bende bu mübarek günde aldım hayırlı haberi Reglim 2 gün gecikti Beta hcg 113 Dr iyi dedi pazar tekrar yapılacak inşallah sağlıklı olur

Arkadaşlar hayırlı kandiller bende bu mübarek günde aldım hayırlı haberi Reglim 2 gün gecikti Beta hcg 113 Dr iyi dedi pazar tekrar yapılacak inşallah sağlıklı olur
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin pazar günü degerini yaz cnm:)

Ama eşim farkında değil o beni strese sokuyor sürekli çenesi hiç susmuyor yaa

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…