Bhcg

Allah yardımcın olsun canım..

Kaç defa neler atlattık söylüyorum bak kasiliyorum lütfen uzatma sus diyorum sen misin hamile benmi anlamıyorum annene soylucem seni diyorum daha ne diyim :)
aynı benim gibi yapmışsın :) bende aynısını yapıyorum bişey dediği zaman bebek duyuyo ben üzülürsem hissediyo felan de ne konuştğumuzu hissediyo de konuşursada bi süre durma yanında benimki öyle öyle düzeldi :)

keşke şeker cihazı gibi kandan bhcg ölçen bir alet olsa

Yapıcaz bir şey artık :)

Arkadaşlar çok şükür Beta hcg cuma günü 113 tü bugün 350 olmuş çok şükür

Bunlari ogrensek baska stresler baslicak cnm stres yapmim diyorum ama olmuyo:/
Başka bir forumda kızlar beta hcg lerini yazıyorlar benimki düşük kaldı panik olmaya başladım geçsin artık pazar ve pazartesi salı olsun doktorumu görmek istiyooruuummm

muhtemelen aynı gün doğum yapacağız. bende adetim 5 gün geçtikten sonra yaptırdım 537 çıktı doktor yinede düşük tehlikesi olabilir dedi. 2 gün sonra tekrar yaptım 1379 çıktı :))

muhtemelen aynı gün doğum yapacağız. bende adetim 5 gün geçtikten sonra yaptırdım 537 çıktı doktor yinede düşük tehlikesi olabilir dedi. 2 gün sonra tekrar yaptım 1379 çıktı :))
düşük tehlikesi için herhangi bir şey önerdi mi peki canım yatarak mı geçireceğiz yani?

Arkadaşlar merhaba.
Bende bugun beta hcg sonucumu aldım.
S.a.t 2 Aralık
B.a.t 27 Aralık 10 gün gecikti.
Beta hcg Sonuç 1390.64
Nasıl bilemedim :s

Hamilesin hcg sonucuna göre canım gözün aydin:)
Gebelik olmadığı sürece Bhcg sıfır görünür gebelikte yükselir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…