Bhcg

benim de silik çıktı kızlar adetim 4 gün geçti çok umtlanmak istemiyorum ama eldemi. belim de çok ağrı var. erken mi, sizce de?

hafta sonu girdi araya bi de saol canım öyle yapmadan bi şey anlaşılmayacak galiba

Salı günü görürüm inşallah huzurlu bir hamilelik istiyorum.herkese de dua ediyorum
Ya inşallah bnde bu hafta içi keseyi görürüm stres bitirdi bni ya boş gebelikse falan inş heoimiz sağlıklı bi gebelik geçirirz

benim de silik çıktı kızlar adetim 4 gün geçti çok umtlanmak istemiyorum ama eldemi. belim de çok ağrı var. erken mi, sizce de?
Adetin 4 gün geçtiyse hemen kan testi yap bence canım inşallah bebiş vardır

Ama eşim farkında değil o beni strese sokuyor sürekli çenesi hiç susmuyor yaa
Boşver eşini vaktin konuşuyor mu diğer odaya geç mutfağa geç duyma onu başka şeye odaklan benim de eşim sinir ederdi bende çok bakardım takardim söylediği lafı düşük tehlikemoldu ondan sonra o sinirlenince yanında durmuyorum başka odaya geçiyorum o zaman anlıyorlar zaten yaptıklarını simdi 11+2 gunluguz bi sıkıntımız yok çok şükür :)

Kaç defa neler atlattık söylüyorum bak kasiliyorum lütfen uzatma sus diyorum sen misin hamile benmi anlamıyorum annene soylucem seni diyorum daha ne diyim :)

Benim adetler düzensiz canım geçen ay 27 kasımda oldum adet..son iki ay aşılamadan dolayı ve aptal doktorun verdiği ilaçtan dolayı 10 günde 2 kez adet olmuştum
Anladım canım çok geçmiş olsun neyse sonu güzel olmuş üzülme

Arkadaşlar merhaba geçen hafta cuma 4+6 hamile olduğumu öğrendim. Bhcg 3904 çıktı. 4 gün sonra 7900 doktor soru işareti olarak gördü keseye baktı şekli bozukmuş düşebilir yada canlanmayabilir dedi.suan 6 haftalık hamileyim ve kasılmalar arttı kasık bölgesinde. boyle olup da sağlıklı bir bebisi olan var mı lütfen yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…