:))))o da heyecanlanmıştır hoş gör cnm onlar bizden daha çok yaşıyo hamileliği:)Ama eşim farkında değil o beni strese sokuyor sürekli çenesi hiç susmuyor yaa
bakmadılar gerek yok dedi doktor.tek kese gördük :)Canım kana baktılar mi tekrar..tek kese mi gözüktü çoğul olabilir demiştik olmamış mi
çok teşekkür ederim.amin:)gecen yil 30 kasimdi benimde sat. gunlerimiz ayni. 27 agustos ta dogum yaptim. Allah kavustursun bebisine :)
Sağol canım benim Allah herkese nasip etsin inşallahSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tebrik ederim
Kan tahlili yaptır bence canım mutlakabenim de silik çıktı kızlar adetim 4 gün geçti çok umtlanmak istemiyorum ama eldemi. belim de çok ağrı var. erken mi, sizce de?
ooo süper gidiyosun cnm darısı keseyi görmeye:)Bugün gene tahlil yaptırdım 713.27 olmuş kanım??
Salı günü görürüm inşallah huzurlu bir hamilelik istiyorum.herkese de dua ediyorumooo süper gidiyosun cnm darısı keseyi görmeye:)
Ya inşallah bnde bu hafta içi keseyi görürüm stres bitirdi bni ya boş gebelikse falan inş heoimiz sağlıklı bi gebelik geçirirzSalı günü görürüm inşallah huzurlu bir hamilelik istiyorum.herkese de dua ediyorum
İnşallah canimYa inşallah bnde bu hafta içi keseyi görürüm stres bitirdi bni ya boş gebelikse falan inş heoimiz sağlıklı bi gebelik geçirirz
Adetin 4 gün geçtiyse hemen kan testi yap bence canım inşallah bebiş vardırbenim de silik çıktı kızlar adetim 4 gün geçti çok umtlanmak istemiyorum ama eldemi. belim de çok ağrı var. erken mi, sizce de?
Canım son regli tarihin neydi yani bugün kaçıncı gününBugün gene tahlil yaptırdım 713.27 olmuş kanım??
Boşver eşini vaktin konuşuyor mu diğer odaya geç mutfağa geç duyma onu başka şeye odaklan benim de eşim sinir ederdi bende çok bakardım takardim söylediği lafı düşük tehlikemoldu ondan sonra o sinirlenince yanında durmuyorum başka odaya geçiyorum o zaman anlıyorlar zaten yaptıklarını simdi 11+2 gunluguz bi sıkıntımız yok çok şükür :)Ama eşim farkında değil o beni strese sokuyor sürekli çenesi hiç susmuyor yaa
İnşallah canım yaa keşkelerimiz de bebiş olsun dün dua ettim meryem süresini okudumYa inşallah bnde bu hafta içi keseyi görürüm stres bitirdi bni ya boş gebelikse falan inş heoimiz sağlıklı bi gebelik geçirirz
Benim adetler düzensiz canım geçen ay 27 kasımda oldum adet..son iki ay aşılamadan dolayı ve aptal doktorun verdiği ilaçtan dolayı 10 günde 2 kez adet olmuştumCanım son regli tarihin neydi yani bugün kaçıncı günün
Kaç defa neler atlattık söylüyorum bak kasiliyorum lütfen uzatma sus diyorum sen misin hamile benmi anlamıyorum annene soylucem seni diyorum daha ne diyim :)Boşver eşini vaktin konuşuyor mu diğer odaya geç mutfağa geç duyma onu başka şeye odaklan benim de eşim sinir ederdi bende çok bakardım takardim söylediği lafı düşük tehlikemoldu ondan sonra o sinirlenince yanında durmuyorum başka odaya geçiyorum o zaman anlıyorlar zaten yaptıklarını simdi 11+2 gunluguz bi sıkıntımız yok çok şükür :)
Anladım canım çok geçmiş olsun neyse sonu güzel olmuş üzülmeBenim adetler düzensiz canım geçen ay 27 kasımda oldum adet..son iki ay aşılamadan dolayı ve aptal doktorun verdiği ilaçtan dolayı 10 günde 2 kez adet olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?