bi adam hepmi yorgun olur.

Bizde de benim hep uykum var..
Kocam çalışır,ben evdeyim..
O fılm ızlıyelım dıyınce ben o geceki ruyamın yeni bolumunu izlemeye başlamış olurum hep..
Kızz millan,kocan gelip burda konu acmasin `` karimin hep uykusu var,bir film bile izleyemiyoruz`` diye

12 yatsa 8 de kalksa yetmezmi guzelim.. ben 5 saat uyusun demiyorum ki.

belkide kansızlık falan vardır bu kadar uykusunun gelmesinin sebebide olabilir genelde yorgunlukda yapar..yani neticede haklısınız tamam uyusun uykusu var dersenizde nerde kaldı evlilik adamı bi iki saat goruceksem derim

belkide kansızlık falan vardır bu kadar uykusunun gelmesinin sebebide olabilir genelde yorgunlukda yapar..yani neticede haklısınız tamam uyusun uykusu var dersenizde nerde kaldı evlilik adamı bi iki saat goruceksem derim
Gozu hep yatakta. Yorgunluk degilde tembel tenbel uyusuk yaa...

Merhaba ben yeni katildim araniza bu konida bisey soylemek istiyorum eşler bor zaman sonra ayni seylerden sıkılıyor.. Bence bu yuzden bi farlilik yap eve geldiginde romantik bir sofra sessizlik hafifbir muzik be hos bir elbise herzaman ise yarar

Benim Eşimde oyle elinden gelse saat 7 8 de uyur..Benim çenemden dırdır etmemden çekiniyorda erken uyumuyor..Uyku hastası uyumuyorsa bile koltukta oyle oturur ne bir konuşma ne bir sıcaklık ne bir muhabbet..Ağzını bıçak açmaz.. Bende bıktım yıldım artık!

12 yatsa 8 de kalksa yetmezmi guzelim.. ben 5 saat uyusun demiyorum ki.

Bence sizi rahatsiz eden size zaman ayirmamasi, esinizle konusun beraber gecireceginiz zamanlar belirleyin onun haricindede uykusuna karismayim bana sorarsaniz.

Bende uykuya çok düşkünüm. Biraksan 24 saat uyurum..hele sabah o sıcacık yataktan kalkıp ise gitmek bana ölüm. .Eşim de tam tersi 4 saat uyusa yeter. Bizde herzaman aynı anda uyuyamayiz. .bazen ona ayak uydurmaya çalışıyorum .bide kış gelmisti Ohh ne güzel uyunulur. .

Erkenden uyusun.
oğleden sonraya kadar da uyusun ister...
Hayalkırıklığı yaşıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…