Bizde de benim hep uykum var..Benm kocaminda hep uykusu var
gülün diye yazmadım .adamın kan değerleri çok düşükmüş .kan kanseri çıktı.her ihtimali düşünmek lazımTovbe tovbe hic gulecegim yoktu.
Kızz millan,kocan gelip burda konu acmasin `` karimin hep uykusu var,bir film bile izleyemiyoruz`` diyeBizde de benim hep uykum var..
Kocam çalışır,ben evdeyim..
O fılm ızlıyelım dıyınce ben o geceki ruyamın yeni bolumunu izlemeye başlamış olurum hep..
12 yatsa 8 de kalksa yetmezmi guzelim.. ben 5 saat uyusun demiyorum ki.Ben bu konuya sinir oluyorum gercekten, ben o sürekli yorgun olardanim, gunde sekiz saat uyumazsam heryerim agriyor hasta gibi hissediyorum. Esimse 5 saat uyusa yetiyor, tabiki dogal olarak hic beraber yatamiyoruz ama napalim. Bu yaz hotelde bir ciftle tanistik onlarda ayni bizim durumda ama surekli kavga ediyorlar, adam kadina kiziyormus cok uyuyor diye yok biz genciz gezelim falan diyor surekli kavga ediyorlardi.
Kardesim es olabilir hayat arkadasi olabilir herseyim canim cigerim olabilirde ben ne kadar ne zaman uyuyacagimi kimseye soramam. Bu vücudumla benim aramda, az uyuyanlarda kendilerine bit zahmet bir mesgale bulsunlar.
Bide boyle kocalat var. Sukur etmek lazim o zamanKızz millan,kocan gelip burda konu acmasin `` karimin hep uykusu var,bir film bile izleyemiyoruz`` diye
çok iyi bir insandı.42 yaşında vefat etti.kan kanseriymişmeğer.karısı hep yakınırdı hep yorgın hep yorgun diye.Ne?Ay çok kötü. Hastalik belirtisi miymis? Ne olmus ki?
Onun fılm sevdasından sınemaya gıtmekten nefret eder oldum..Kızz millan,kocan gelip burda konu acmasin `` karimin hep uykusu var,bir film bile izleyemiyoruz`` diye
Gozu hep yatakta. Yorgunluk degilde tembel tenbel uyusuk yaa...belkide kansızlık falan vardır bu kadar uykusunun gelmesinin sebebide olabilir genelde yorgunlukda yapar..yani neticede haklısınız tamam uyusun uykusu var dersenizde nerde kaldı evlilik adamı bi iki saat goruceksem derim
Hafta sonlari biraksam 2 ye kadar yatar. Uyuz uyuz evde dolanir.Haftasonlarıda mı? Aynı
Onun fılm sevdasından sınemaya gıtmekten nefret eder oldum..
Erkek arkadaşlarıyla incir reçeline gıtcekti..
Aglasam mı gülsem mi..
O da kötüymüşHafta sonlari biraksam 2 ye kadar yatar. Uyuz uyuz evde dolanir.
Bu nasil bir tembelliktir arkadas. Saat 9 oldumu huzursuzlanmaya baslar. Sen nasil bir adamsin kocasin ya..ruh gibi olu gibi .... hayattan bir zevk al ya. Iyyy nefret eder oldum kocamdan. Don bi etrafina bak insanlar mutlu enerjik. 35 yasindasin sen . Tavuk gibi ... offf icimi dokmek istedim biraz.
12 yatsa 8 de kalksa yetmezmi guzelim.. ben 5 saat uyusun demiyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?