benm kocamda uyut uyutabilirsen ! gece 2-3 e kadar oturur. ben saabh 7 buçukta kalkıyorum işe ! ama yanlız bırakmamak için oturuyorum. ölücem uykusuzluktan artık :) hep bi dengeisz bu adamlar
dert sizin koca sizi :)
mücadele etceksiniz yatınca yorganı çekin üzerinden anlaşma yapın,pazarlık yapın ladese tutuşun kaybeden o gece geç yatsın falan
muzip ve sevimli hareketlerle bunu başarabileceğinize inanıyorum :))
Iyi ki kocamla evliyim. Birbirimizden nefret etmeden evlilik surdurebiliyoruz. Ikinizde uyuyoruz çokta seviyorum uykuyu valla ohh sefam olsun. Haftasonları öğlen kadar uyuyup aksama kadar yatak keyfi yapiyoruz süper oluyor. Esinizle yatakta vakit gecirseniz belki hoş olur
Bende tavukgillerdenim..Bazen çocuklardan bile önce uyurum..Eşimde bazen şikayet eder bu durumdan ama benden soğumadı hiç yaavv.. Akşam gidip bi seviyim adamı bari...
Biri tembelmi dedi?
heh işte o benim eşim oluyo ,sürekli yorgun hiçbir hastalığı yok turp gibi maşallah ama doğduğu gün tembel doğmuş düzelirmi desem, yok düzelmez adamın mayası tembellik ben alıştım artık bendede başladı hatta, körle yatan şaşı kalkar misali nişanlıyken 3 e kadar yatıyo diye şok olan ben 1 den önce uyanmaz oldum
bu durumda kocamda benim hakkımda böyle düşünüyor heralde
çocuktan yorulup 11 gibi bazen de daha erken yatarım
ama uyuyamam en azından yatagımda dinlenirim