9 da çok erkenmiş ama yoruluyordur adam bütün gün çalışmaktan. Hafta sonları da öyle mi? Benimki de 22.30 olmadan sızdı bugün. Hem kış mevsimi hem yorgunluk oluyor böyle. Bu kadar büyütmeyin.Bu nasil bir tembelliktir arkadas. Saat 9 oldumu huzursuzlanmaya baslar. Sen nasil bir adamsin kocasin ya..ruh gibi olu gibi .... hayattan bir zevk al ya. Iyyy nefret eder oldum kocamdan. Don bi etrafina bak insanlar mutlu enerjik. 35 yasindasin sen . Tavuk gibi ... offf icimi dokmek istedim biraz.
Ben calusmiyorum.. cocuk olunca birakmak zorunda kaldim. Oglum 4 yadinda erken den kalkar cok gec yatar. Ama inanin ben daha cok yoruluyorum.Yogun mu calisiyor? Siz calismiyor musunuz?
Tovbe tovbe hic gulecegim yoktu.Süreklilik arzeden bir durumsa doktora gitmenizi tavsiye ederim.Sizi üzmek istemem ama yakın bir arkadaşım da böyle şikayet ederdi kocasından.kocası rahmetli oldu
Esim devlet dairesinde. Suan ders calisiyor izinli. Kutuphaneye gidiyor sabah 9 gibi.Ne is yapiyor esin ?
Cok yoruluyorsa belki dinlenmek istiyordur ..
Süreklilik arzeden bir durumsa doktora gitmenizi tavsiye ederim.Sizi üzmek istemem ama yakın bir arkadaşım da böyle şikayet ederdi kocasından.kocası rahmetli oldu
Cocuk var adamakilli konusAmiyoruz bile. Cocuktan once uyumaya gidiyor. Birlikte tv izlemek oturmak.Yorggundur bi de kış geldi ne yapmasini bekliyorsunuz ki?
Ben calusmiyorum.. cocuk olunca birakmak zorunda kaldim. Oglum 4 yadinda erken den kalkar cok gec yatar. Ama inanin ben daha cok yoruluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?