Bi adım attım ve eşime mesaj yazdım. Fakat pek oluru yok gibi..

Vay canına bunu başarabilen peygamberliğini de ilan eder sonunda tövbeee

E aynı durumu annelik yaparken yaşamıyor muyuz? Kaba tabirle anamızı ağlatıyor çocuklar ama biz anneler olarak sürekli doğruya ulaşmak, doğru davranmak için çaba sarf ediyoruz. Araştırma yapıyor, okuyoruz ve hatta kendimizi değiştiriyoruz. Hiç "o zaman çocuğum da istediğim gibi davransın ben de merhametli olayım." diyen anne görmedim :) koşulsuz seviyor ve çabalıyoruz.

EElbette annelik ve eşlik aynı değil. Ancak annelik ile kıyas yaparsak, yapılması gerekenler o kadar da zor değil. Biraz empati, biraz hoşgörü, biraz da ben dili ile doğru düzgün iletişim kurulabilir. Peygamberliğe hiç gerek yok :)

Böyle büyük büyük konuştuğuma bakmayın. Ben de henüz tam manasıyla başarabilmiş değilim. Ancak farkındalık, sonuca daha çabuk ulaştırır diye düşünüyorum.

Kim ne derse desin,kendini aştın sen İdrakcim.
Sendeki bu farkındalığı,özeleştiri yapabilme becerini ve birşeyleri düzeltmek için verdiğin çabayı takdirle izliyorum.

Kim ne derse desin,kendini aştın sen İdrakcim.
Sendeki bu farkındalığı,özeleştiri yapabilme becerini ve birşeyleri düzeltmek için verdiğin çabayı takdirle izliyorum.

Aman efendim bunları sizden duymak ne güzel :) çabalıyorum sadece, henüz sihirli bir değnek değmedi hayatıma. Ama daha iyiyim çünkü artık ben varım. Unuttuğum, yok saydığım ben :)

Ya çok üzgünüm sizi üzmek istemem ,kimseyi kırmakta istemem ama diğer konunuzuda biliyorum.Ben bu ilişkide iki tarafında yerine kendimi koydum ama erkek olan taraf olsaydım gerçekten şu mesajlar ve tavırlardan sonra tiksinti oluşurdu bende galiba.Lütfen yanlış anlamayın,her ilişkide tartışma olur,eminim eşinizinde daha önce hataları vardır,o günde sizinle tartışması aşırı tepki göstermesi doğru değil,ama insanız her an bir taraf sürekli sakin kalıcak ,yada doğru davranacak diye birşey yok.Saçma sapan bir durum oluşmuş,eşinizin size baskın davranması doğru değilmiş,ama ondan sonraki sizin davranışlarınızda doğru değil.Ama şu son mesaj gerçekten kötü. Ben olsam bu ne ya ne çekicem bunu ömrüm boyu derdim.O yüzden lütfen ne istediğinize kara verin ve ona göre adım atın.Amacınız barışmaksa ona göre açık ve net davranın.Böyle devam ederseniz, afili mesajlar yazmaya filab çalışırsanız, çok ümit kalacağını sanmıyorum.Anladığım kadarıyla 30+ larda eşiniz.cidden bunlarla uğraşılacak zamanlar değil.Açık ve net olun ve yolunuzu çizin

ne diye minnetarim diyosun ki
bu erkeklerin bi taraflarini kaldirdikca kaldirdiniz yaa
aramayan sormayan birine bi de minnettarm diyosun.
dogmamis cocugunnagzindan biseylerbyazmak ve cevap verilmeside son derece tuhaf. hadi baris olsaniz neyse de
küsken bunun yapilmasi ve yazanin da yok sayilmasi nedir yani
cidden cok tuhaf

Aaa hamile old yeni okudum lütfen şu bebeklerinizi kullanarak onlar üzerinden yurumeyin.Adam zaten merak etse size 13 gündür yazardı kusura bakmayın ama aşırı saçma bir msj bence bu saatten sonra kesinlikle yazmayın

Bence bekleme, topla eşyalarını yanına git. Omuzunda ağla. Ne olur birbirimizi artık üzmeyelim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…