- 3 Ekim 2018
- 654
- 1.341
- 63
- Konu Sahibi askimunteha
-
Yaaa bunu nasıl farkettinizSivri dilli olmak, laf sokmadan duramamak, ima yoluyla sohbet etmek, niyet okumaya çalışmak... Tüm bunlar, hayatında olan insanlara kendini değersiz ve geri zekalı gibi hissettiriyor. Bir müddet sonra bunlara maruz kalan insanlar, sevgine ve hatta merhametine bile inanmıyorlar. Çünkü yaptığın şey, tam manasıyla üstten bakmak. İletişim yolunu kapatmak. Öyle bir bezginlik oluyor ki karşı tarafta "neden kendimi savunayım ya da konuşayım ki, nasılsa o kendi bildiğine inanacak" algısı oluşuyor.
Benim ikili ilişkilerde ciddi sorunlarım var. Farkındalığım yüksek olsa da, eyleme geçirmekte hala zorlanıyorum. Ancak gayret gösteriyorum en azından. Üzüldüm sizin adınıza. Umarım anneniz de yaptığı hatayı fark eder bir gün.
Bence de attığın mesaj iy niyetli olsa da eşin kendini senden üstün görmesine yaramış ve kendince avantaja geçmiş.Bu sabah içim çıkana kadar ağlaya ağlaya eşime mesaj attım artık.
Babalar gününü bahane ederek.
Zira bugün 13. Günümüz birbirimizden bi haber yaşadığımız.
Kimse bize ön ayak olmuyor.
Bizde yanaşmıyoruz orta noktaya.
Ne durumda olduğunu merak ettim ve
Dedim ki mesajımda
Her ne kadar
Zeynep Sıla için hiçbir heyecanın mutluluğun beklentin isteğin hayalin merakın endişen olmasada
Yinede biz senin babalar gününü kutluyoruz kızımla
Allah'ın izni ve hidayetiyle bu güzel meyvenin tohumu olduğun için ve önce toprağıma sonrada ömrüme ektiğin için minnettarım sana
Babalar günün kutlu olsun
Babasının Kıymetlisi
babasının yokluğuna rağmen elbette çok seviyor babasını
bilmeni istedi
Ve sonuna da ekledim sanki kızımızın dilindeymiş gibi dedim ki
Varsın babadan kalmasın villa olmasın para ya da araba.üzülme baba, sakın takma kafana, Beşiktaşlı yaptın ya o yeter bana. Babalar günün kutlu olsun. Minik kartaliçe'n Zeynep Sıla.
Eşim fanatik Beşiktaşlıdır. Hoşuna gider diye düşündüm.
Cevap olarak şunu yazdı kendisi de
Benim tek heyecanım, tek isteğim, tek sabrım, tek duam, tek sevincim, tek mutluluğum, tek umudum, tek yaşama amacım, tek arzum Zeynep Sıla'm.
Ben bu mesajdan şunu anladım sen dış kapının mandalısın. İnceden bu mesaj yok mu sizce de? Bozuldum haliyle ama hiç uzatmadım. Sadece 'daim olsun öyleyse..' dedim o kadar ve konuşma burda bitti.
Tamamen bitmiş gibi değil mi sizce de? Artık beklemeyi de bırakmam gerekmez mi?
Adam sadece yazdığınız ilk satırlara cevap vermiş kızın için heyecanın vs vs kalmasa da kısmına .Bu sabah içim çıkana kadar ağlaya ağlaya eşime mesaj attım artık.
Dedim ki mesajımda
Her ne kadar
Zeynep Sıla için hiçbir heyecanın mutluluğun beklentin isteğin hayalin merakın endişen olmasada
Allah'ın izni ve hidayetiyle bu güzel meyvenin tohumu olduğun için ve önce toprağıma sonrada ömrüme ektiğin için minnettarım sana
Babasının Kıymetlisi
bilmeni istedi
Varsın babadan kalmasın villa olmasın para ya da araba.üzülme baba, sakın takma kafana, Beşiktaşlı yaptın ya o yeter bana. Babalar günün kutlu olsun. Minik kartaliçe'n Zeynep Sıla.
Benim tek heyecanım, tek isteğim, tek sabrım, tek duam, tek sevincim, tek mutluluğum, tek umudum, tek yaşama amacım, tek arzum Zeynep Sıla'm.
Ben bu mesajdan şunu anladım sen dış kapının mandalısın. İnceden bu mesaj yok mu sizce de? Bozuldum haliyle ama hiç uzatmadım. Sadece 'daim olsun öyleyse..' dedim o kadar ve konuşma burda bitti.
Aynısını yazdım bende. Çok itici mesajın her kısmıBastan sona fiyasko bir mesaj olmuş. Hele tohumdu topraktı vs cok arabesk
Bence de...Konu sahibi bu kadar insan sizle konuşuyor hala fikrinize gram degisme olmuyor , valahi sıkıldım . Bu da son yazisim bu konuya .
Bence sağlam bir özeleştiri olayına gitmelisiniz. Bir insan HER KONUDA sadece kendi tarafından bakamaz ya , siz bu konuda bayağı masterdegree yapmışsınız.
Bu konuda barissaniz bile başka konuda patlak verecek. Bu tavırlar uzun vadede çekilecek gibi degil.
Bence adamda bunun için yazmiyor ama boşuna bekliyor. Adama kolaylıklar, size iyi doğumlar diliyorum
Konu sahibi bu kadar insan sizle konuşuyor hala fikrinize gram degisme olmuyor , valahi sıkıldım . Bu da son yazisim bu konuya .
Bence sağlam bir özeleştiri olayına gitmelisiniz. Bir insan HER KONUDA sadece kendi tarafından bakamaz ya , siz bu konuda bayağı masterdegree yapmışsınız.
Bu konuda barissaniz bile başka konuda patlak verecek. Bu tavırlar uzun vadede çekilecek gibi degil.
Bence adamda bunun için yazmiyor ama boşuna bekliyor. Adama kolaylıklar, size iyi doğumlar diliyorum
Çok üzüldüm sana ya... Çok mu arabesk düşünüyorum bilmiyorum ama; eşiyle ne tartışma geçmiş olursa olsun (Ki bence kayda değer hiçbir şey geçmemiş) bu halde seni bırakıp gitmiş sormamış neden eve gelmiyorsun dememiş birine sen layık değilsin. Ne geçmiş ya aranızda ne olmuş da yani bu kadar gurur yapıyor? Ben de duygusallığa kapılıp bir an böyle bir mesaj atardım. Seni anlıyorum. Ama sonra dur düşün. 8 aylık hamile halinle seni arayıp sormuyorsa sen bu adamı affedebilecek misin cidden? 13 günde hiç mi çıldırmadın? Aniden doğum yapsan bebeğin doğum çantası bile evinde kalmıştır ne yapacaksın? Off durumun çok kötü. Allah yardımcın olsun.Bu sabah içim çıkana kadar ağlaya ağlaya eşime mesaj attım artık.
Dedim ki mesajımda
Her ne kadar
Babasının Kıymetlisi
bilmeni istedi
Yaaa bunu nasıl farkettinizsiz yazınca biraz kendime benzettim daha yeni dank etti esimle aramizda ciddi kavgalar oluyor artik, anlaşamıyoruz. Tavsiyeniz, oneriniz, oku diyeceğiniz yerler/kitaplar var mi?
Cok üzüldüm yaaaileride esim dayanamayacak noktaya gelebilir öyleyse
Adam tabi ki konu sahibine yönelik cevap vermez, konu sahibinin bebeğinin ağzından yazılan şeyin muhatabı bebek olduğu için bebeğe cevap verir. Doğrusunu yapmış.
Kesinlikle katiliyorum. Seven erkek isteyen erkek her sekilde adim atiyor. Ben kendi ailemde de bunu gördüm. Kuzenimin esi olan bayan her türlü tripleri yapiyor, bazen cok agir ettigi laflar oluyor ama bizimkiler kuzenimi hep yapici olmaya cagiriyor. O kadindir naz yapabilir, belki kirilmistir gibi falan... Konu sahibininde bir seylere artik tahammül edemedigi icin olaylari buraya kadar getirdigini düsünüyorum. Bir kere evden gittim diye hamileyken bile beni aramayan insani ben de istemezdim artik. Bazi erkekler her seye ragmen karisini ariyor gönlünü aliyor. Nasil gittiyse gelsin mantigini cözebilmis degilim. Asiri gurur ve inat baska bir sey degil.sizin mesajınızı iyi veya kötü olarak değerlendirmekten öte gidip farkli bir yerde bakmaya davet edeceğim arkadaşları... sevgili kk hatunları: konuşma anlaşma niyeti olan adam "tamam" cevabına bile bir yol açıp yürümez mi? Burda mesajın içeriğinden çok atılmış olması önem arz ediyordu bence. Başka hatali her kim olursa olsun.. işin nihayetinde karnı burnunda bir kadıni ve bebeği akli başında her insan merak eder.
ben bile merak ettim bu kizcağızı.
adam gamsız tek kelime ile.
Yazdigi mesajda siz yok gibisiniz. Sanki çocuğun annesi başka biri de siz taşıyıcı gibi olmuş.
açıkçası eşinizin ailesi de oldukca tuhaf. Benim bildiğim babalar, dünürleri arayıp damadını cagirsa konuşsa... oglum mutlaka git. Ayıptır etme gitme diye yalvarır.
aman yeterki siz iyi olun. Tatsızlık cikmasın der.
yani benim tanıdığım büyükler böyledir. Aksini hiç görmemiştim. Ona da üzüldüm. Keşke bir adım atsalar.
size gelince babaniz zaten aramış. E siz de iyikötü bi mesaj atmışsınız ilk adım olması için.. bir hareket olmamış
artık siz düşen sükunet. Sessizlik.
vallahi ben de kırıldım eşinizin mesajına
Kesinlikle katiliyorum. Ne kavga gürültüler oluyor ailelerde yinede gönüller aliniyor. Evden gitti icin gurur yapmismis beyefendi gidipte almazmis falan. Esi yapici ya da gercekten cok olgun bir insan olsa. Arar gel disarda bulusalim senin sorunun ne der. Olmayacaksa da bitirelim der. Adami olgun bulanlara cok sasirdim.Çok üzüldüm sana ya... Çok mu arabesk düşünüyorum bilmiyorum ama; eşiyle ne tartışma geçmiş olursa olsun (Ki bence kayda değer hiçbir şey geçmemiş) bu halde seni bırakıp gitmiş sormamış neden eve gelmiyorsun dememiş birine sen layık değilsin. Ne geçmiş ya aranızda ne olmuş da yani bu kadar gurur yapıyor? Ben de duygusallığa kapılıp bir an böyle bir mesaj atardım. Seni anlıyorum. Ama sonra dur düşün. 8 aylık hamile halinle seni arayıp sormuyorsa sen bu adamı affedebilecek misin cidden? 13 günde hiç mi çıldırmadın? Aniden doğum yapsan bebeğin doğum çantası bile evinde kalmıştır ne yapacaksın? Off durumun çok kötü. Allah yardımcın olsun.
Ay gerizekali herif bir de demiş "Benim en değerlim zeynepim" bilmem ne. Çok belli çok. Mal herif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?