- 20 Nisan 2017
- 61
- 86
- 3
Onun için görmek için kalmak istiyorum yoksa gidip kafamı toparlamak daha mantıklı.benim yapabileceğim fazla da bişi yok aslında.ama ne olucak zamanla düşün ncesi yoruyo beniHerşeyin hayırlısı ne diim artık takipte kalmakta yorucak beni ne yaptı telinde bişi var mı düşünceleri yoruyo
Allah yardımcınız olsun silip silip tekrar yazıyorum doğru cümleleri kurmak için. Adınıza üzülerek yazıyorum ve empati kuruyorum. Evet evliliği kafada bitirmek kolay ancak bebeğiniz çok küçğk ne yazıkkı. Sizinde aynı düşüncede olduğunuzu varsayarak anneniz yokken içinizdekileri gerek bagıra cagıra gerek ağlayarak eşinize kusmanız gerek. Yaptığı ileriki yaşamınızda büyük yaralar bırakacak muhakkak ancak sizin yaşadığınız sıkıntıyı yasadığını görene kadar bekleyin bence yani ben olsam öle yapardım. Öle zor ki size bi öneride bulunmak ama yazdıklarınızdan çok düzgün bir karakteriniz olduğunu hissedebiliyorum.Çok sağolun belki giderim mayısta onunla ,bide annemsiz evde olunca nasıl olcsk onu da bilmiyorum ya da o gider arkasından ben giderim.
Bakalım süreç bizim için nasıl işlicekAklıma geldikçe bu halim bile beni sinir ediyor.toparlanabilir mi bilmiyorum msjı düşündükçe tekrar başa dönüp dolduruyorum kendimiHayırlısıHaklısın şuan kafan çok dolu.insallah hersey kisa zamanda yoluna girer.
Yorumunuz için teşekkürler. Ben yaklaşık bir haftadır araftayım bi yandan böle nasıl yapıcam güvensiz acabalarla,bi yandan da zaten hamileliğiminn son haftalarından beri soğuktuk ben de o da.o zaman ben diyodum ben bu adamla ne yapıcam diye.birbirimize karşı çok ilgisiz davrandık acaba eski günlerini hatırlayıp keşke mi dedi(tabi msjı açıklamaz bu)konuştuk şanslar istedi.biri neden şans istesin .soğukluğumuzu o da biliyodu ben söleyince farkındayım dedi be adam madem farkındasın sende rahatsızlık hissettirmedi mi bu çaba sarfetmedin msj yazmakla geçirdin o kıza.şuan dediğiniz gibi beklemedeyim sadece izliyorum.kafamda hala deli sorular var bu geçer mi kiAllah yardımcınız olsun silip silip tekrar yazıyorum doğru cümleleri kurmak için. Adınıza üzülerek yazıyorum ve empati kuruyorum. Evet evliliği kafada bitirmek kolay ancak bebeğiniz çok küçğk ne yazıkkı. Sizinde aynı düşüncede olduğunuzu varsayarak anneniz yokken içinizdekileri gerek bagıra cagıra gerek ağlayarak eşinize kusmanız gerek. Yaptığı ileriki yaşamınızda büyük yaralar bırakacak muhakkak ancak sizin yaşadığınız sıkıntıyı yasadığını görene kadar bekleyin bence yani ben olsam öle yapardım. Öle zor ki size bi öneride bulunmak ama yazdıklarınızdan çok düzgün bir karakteriniz olduğunu hissedebiliyorum.
Yatak odasında yatmıyorum şu an diğer odada annemle yatıyorum bebekle ilgilenmek için.o da olaydan sonra yatak odasında yatmıyor diğer odada yatıyo.akşam bebekle ilgilenirken yanıma geliyo konuşmaya çalışıyo ama ben onun kaldığı odaya gitmiyorum.Peki yatak odasina gecince ne konusuyorsunuz hic yuzu kizarmiyor mu?
Eger bosanmayacaksaniz da bi patlamayi hakediyor yani burnunu surtun.Cok kolay kapandi gibi hissetmesin.Yatak odasında yatmıyorum şu an diğer odada annemle yatıyorum bebekle ilgilenmek için.o da olaydan sonra yatak odasında yatmıyor diğer odada yatıyo.akşam bebekle ilgilenirken yanıma geliyo konuşmaya çalışıyo ama ben onun kaldığı odaya gitmiyorum.
Bakalım süreç bizim için nasıl işlicekAklıma geldikçe bu halim bile beni sinir ediyor.toparlanabilir mi bilmiyorum msjı düşündükçe tekrar başa dönüp dolduruyorum kendimiHayırlısı
yaşanılan güven kırıcı şeyler ama birde şöyle düşünün. Evet tek basınıza üstesinden gelebilirsiniz bebeğinizle herşeyin ama asla bi baba olamazsınız. Hepimizin ailelerinde sıkıntı var görmezden geldiklerimizde. Ya daha ilerisi olsa idi. Daha baska seyler yakalasaydınız. O zaman yıkımmdaha büyük olurdu elbet. Bazen buna bile hamd olsun diyebiliyoruz malesef. Sırf bu yalvarmalarına karsı biraz bekleyin hatta annenizin gütmesini fırsat bilip herseyi daha açık konusun. Elinizde bi koz var kötü de olsa. Bunu kendinizden çok çocuğunuz için yapabilirsiniz mesela. Allah baska dert vermesin yine de. He bu arada alkollu iken kendilerini bi halt sanıp gaza gelip yaptığını düşünüyorum. Ve inşallah çok pişman olup bunu gerçekten hissettirirYorumunuz için teşekkürler. Ben yaklaşık bir haftadır araftayım bi yandan böle nasıl yapıcam güvensiz acabalarla,bi yandan da zaten hamileliğiminn son haftalarından beri soğuktuk ben de o da.o zaman ben diyodum ben bu adamla ne yapıcam diye.birbirimize karşı çok ilgisiz davrandık acaba eski günlerini hatırlayıp keşke mi dedi(tabi msjı açıklamaz bu)konuştuk şanslar istedi.biri neden şans istesin .soğukluğumuzu o da biliyodu ben söleyince farkındayım dedi be adam madem farkındasın sende rahatsızlık hissettirmedi mi bu çaba sarfetmedin msj yazmakla geçirdin o kıza.şuan dediğiniz gibi beklemedeyim sadece izliyorum.kafamda hala deli sorular var bu geçer mi ki
evet size katılıyorumEger bosanmayacaksaniz da bi patlamayi hakediyor yani burnunu surtun.Cok kolay kapandi gibi hissetmesin.
yaşanılan güven kırıcı şeyler ama birde şöyle düşünün. Evet tek basınıza üstesinden gelebilirsiniz bebeğinizle herşeyin ama asla bi baba olamazsınız. Hepimizin ailelerinde sıkıntı var görmezden geldiklerimizde. Ya daha ilerisi olsa idi. Daha baska seyler yakalasaydınız. O zaman yıkımmdaha büyük olurdu elbet. Bazen buna bile hamd olsun diyebiliyoruz malesef. Sırf bu yalvarmalarına karsı biraz bekleyin hatta annenizin gütmesini fırsat bilip herseyi daha açık konusun. Elinizde bi koz var kötü de olsa. Bunu kendinizden çok çocuğunuz için yapabilirsiniz mesela. Allah baska dert vermesin yine de. He bu arada alkollu iken kendilerini bi halt sanıp gaza gelip yaptığını düşünüyorum. Ve inşallah çok pişman olup bunu gerçekten hissettirir
evet size katılıyorum
teşekkür ederim canım,bilmiyom ki kendime kızıyorum içimdekileri eyleme dökemediğimm içinBu adam sevgilim olsa arkamo dönmez giderdim.ama herşey çok yeni küçücük 2aylık bi bebek lohusalıktan yeni çıkmış bi anne ve bu olaya maruz kalan bi anneevde onu umursamıyomuş gibi davranıyom arkadaşlara gidiyom annemle yok sayıyorum onu.ama msj aklıma geldikçe ya adam gerçekten sevmiyo mu evliliği sürdürmek için mi seni seviyorumlar son şanslar istiyoDiyorum 1hafta oluyor off her aklıma gelişte şişiyorumCanım Allah sabır versin sakin kafayla iyice düşün öyle hareket et.İnsanın çocuģunun annesine bunu reva görmesini anlamıyorum.
Dısardan birilerinin bosan kurtul bunu yapan sunu da yapar sözlerine çok kulak asmayın bence. Siz ne düşünüyorsanız onu yapın. Sizin yaşadığınız hissettiğiniz hepimizin düşüncesinden elbette önemli ve elbette çok haklısınız. Hem burda yazılanlar yüzünden hem de kendi kendinize çok kaldığınız için daha çok sinirlenenilirsiniz. Bizde hemcinsimiz olarak sizin yanınızda size destek olmak için yazıyoruz ne yazıyorsak ancak reelde bu durumu yaşayacak sizsiniz. Ve evet inşallah çok çaba sarfeder de bürdaha böyle bir hata yapmaz. Çünkü bebeğiniz çok küçükTamam bu bi msjdı ama işte güven gitti.sonuçta kocam bildiğim kişi başkasına unutamadım yazıyo gerçekten çok güven kırıcı bi durum.aileme yakın olsam gitsem iyi çünkü bu adam aynı çatının altındayken olayın ciddiyetini anlamakta zorlanıcak sanırım.çünkü nasir olsada aramızda dialog var bizsizliği hissetseydi belki daha çok dank ederdi.bilemyorum ki ya kız da yazsaydı ya yazışmalar ileri boyutta olsaydı bilinmez ki bubir hafta olucak beynim yok sayıyo artık anlam veremiyorum.ama böle bi evlilik istemiyorum ben eğer aşıcaksak çabasını görmem lazım.
Bir haftayı geçti kendimi doldurmuş bir şekilde geçiriyorum zamanı.evet burda herkes fikrini sölüyo çoğu da zaten kendi düşüncelerimi yansıtıyo.evde beklemedeyim normal bir şekilde ilerliyoz annem evde olduğu için ister istemez konuşma durumu da oluyo o gidince evde nasıl bir hal alıcam inanın bilmiyorum.normal devam etmesini istemiyorum onun bişiler yapmasını istiyorum.şuan normal vakit geçiriyo yani nasıl diyeyim bu kadın benim bırakır düşüncesini kafasının bi kenarına koymasını istiyorum ama nasıl, ben evinterketmedim,boşanma gibi bi söz söylemedim.bunu nasıl yapabilirim bilmiyorumDısardan birilerinin bosan kurtul bunu yapan sunu da yapar sözlerine çok kulak asmayın bence. Siz ne düşünüyorsanız onu yapın. Sizin yaşadığınız hissettiğiniz hepimizin düşüncesinden elbette önemli ve elbette çok haklısınız. Hem burda yazılanlar yüzünden hem de kendi kendinize çok kaldığınız için daha çok sinirlenenilirsiniz. Bizde hemcinsimiz olarak sizin yanınızda size destek olmak için yazıyoruz ne yazıyorsak ancak reelde bu durumu yaşayacak sizsiniz. Ve evet inşallah çok çaba sarfeder de bürdaha böyle bir hata yapmaz. Çünkü bebeğiniz çok küçükRabbim yardımcınız olsun
Bir haftayı geçti kendimi doldurmuş bir şekilde geçiriyorum zamanı.evet burda herkes fikrini sölüyo çoğu da zaten kendi düşüncelerimi yansıtıyo.evde beklemedeyim normal bir şekilde ilerliyoz annem evde olduğu için ister istemez konuşma durumu da oluyo o gidince evde nasıl bir hal alıcam inanın bilmiyorum.normal devam etmesini istemiyorum onun bişiler yapmasını istiyorum.şuan normal vakit geçiriyo yani nasıl diyeyim bu kadın benim bırakır düşüncesini kafasının bi kenarına koymasını istiyorum ama nasıl, ben evinterketmedim,boşanma gibi bi söz söylemedim.bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum
Ya aslında gitmek istiyorum ama bi yandan da onun hareketlerini gözlemlemek istiyorum gerçekten söz verdiği gibi çabalıcak mı ya da ne yapıcak.eğer tam anlamıyla boşanma düşüncesi ağır basarsa o zaman sölerim anneme çünkü sölersem farklı olur durumlar.benim şuanki tek isteğim gerçekten pişman olması ne yapabilirim bilmiyorum şuan konuşmuyorum çok başka da yapabildiğim bişi yokBu dediginiz aslinda cok basit annenizin gitme tarihine kadar bekleyin gitmeden bi gun onceden annenize durumu anlatirsiniz hop ertesi gun anneniz ve bebeginizle gidersiniz dumur olur o da
Ya aslında gitmek istiyorum ama bi yandan da onun hareketlerini gözlemlemek istiyorum gerçekten söz verdiği gibi çabalıcak mı ya da ne yapıcak.eğer tam anlamıyla boşanma düşüncesi ağır basarsa o zaman sölerim anneme çünkü sölersem farklı olur durumlar.benim şuanki tek isteğim gerçekten pişman olması ne yapabilirim bilmiyorum şuan konuşmuyorum çok başka da yapabildiğim bişi yok
Ya kurımtum hep vardı .allaha "Allahım eğer gerçekten bişi varsa göster"derdim bunu gördüm yaNe yapçağımı bilemiyom öle içten içe ağlıyomBebeği uyuttum annem uyudu.o adam zaten diğer odada gitmedim yanına.öle kaşdım düşüncelere dalıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?