Ya ne anlatırsa anlatsın bi msj var ortada yani artık ben'saçmalamıyorum,abartmıyorum'büyütmüyorum'yatamıyorum ki aklımda hep deli sorular yatsam öfleyerek kalkıyorumBende merak ettim gerekçesi açıklaması savunması nasıl olacak acaba neler uyduracak bakalım haberdar et bizi de canım bence de yat uyu dinlen karşısına uykulu goz altlari mor yıkılmış bi kadın olarak çıkma hiç olmadığın kadar bakımlı ol ne kaybettiğini anlasin
Yapamam zaten biliyorum kendimi.benim tek ğzüntüm bebeğim başka da bişi değilBenim başıma da bu tarz bir şey gelmişti.Erkek arkadaşım benimle el ele yürüken eski sevgilisini görüp mesaj atmıştı gizlice.Birden o kızdan cevap gelince kaynar sular şırıl şırıl tabii. Ona en büyük ceza hayatından tamamen çıkışım oldu. Bu durumda tek üzülen biz oluyoruz. Çünkü sürekli bu şüpheyle yaşanmaz.Hata bizde kesinlikle değil. Geçmişini unutamayan asalaklarda
İşte durumun özeti bu bende de acabalar var.zaten 2sene önce böle bi mevzu oldu.şimdi de uzantısı oluyo.ÇOK çok üzüldüm. Ki sen ilgisizliği ile dertlenmişsin.
Ama şimdi bişey diyemiyorum.
Bunu nasıl kaldıracaksın?
Birde bebeğine de o kadar üzülme elbet öyle yada böyle büyüyecek hiçbirşey olmaz yavruna.
Eski laflar hep bunlar çocuğumu babasız v.s cümleleri.
Sen önce kendini düşün.
Çünkü sen nasıl bir mod'da huzurda olursan bebeğinde aynı öyle olur. Sende ne varsa bebeğine o geçer.
13 yaşımda annem babam ayrıldı.
Annem şuan çok huzurluyum yıllarım gitti ama artık rahatım diyor. Ee annem mutlu olsun bana yeter.
Benim zaten bir annem bir babam var istediğim zaman görebilirim.
Çok samimi bir arkadaşım aynen böyle mesaj yakaladı merhaba müait misin olmuyor yapamıyorum unutamıyorum yazmış eşi.
Bizde boşan dedik neyse boşanmadı.
Aradan 3 yıl sonra bu adam yine bişeyler yaptı.
Yine afetti 1 yıl sonra yine oldu ve boşandı.
Şuan ne diyor biliyor musun?
Keşke ilk yaptığında boşansaydım
Kafam rahat koca beni nerde kiminle aldatıyor
Acabalarla ömrüm geçmiyor keyfime bakıyorum diyor.
Ben de ona yordum.yoruldum artık uyuyamadım beynim patladı düşünmekten.evlilikten de bili anlamadım neyin içine düştüm.düştüğüm konum canımı çook sıkıyor.ben ne haldeyim bebekle uğraşıyom içinde olduğum duruma alışmaya çalışıyom adamın yaptığına bakYani konusup aynen evlilige devam edince ne olacak bilmiyorum ki zamaninda konusmussun yine yapmis. Yine yapar, gizliden yapar. Arsiz cunku
Eski konunda eski sevgili takintisi yuzunden bu adama guvenmiyorum ama bu kadarcik seyden de bosanmaya emin olamiyorum, oyle bi sey yapsa ki bosansam demissin, galiba duan tuttu Allah karsina boyle somut bi delil cikardi..
Ben de yediremiyom bu saat oldu msj beynimde dönüp duruyoBöyle kocaların Allah belasını versin!!!
Üzüldüm adınıza. Yüzüne vurduğunuzda asla yalvarmalarına kanmayın lütfen. Kız cvp vermiş olsa inanın sonuna kadar gidecek biri eşiniz.
Seni unuttuğumu mu sandın ağır bir cümle. Demek ki bu zamana kadar hep seni kandırmış.
Allah sabır versin cnm sana.
Aldım canım telinden msjı silmiştir.bakalım nasıl savuncak kendisiniEkran görüntüsü al. Ayni seyleri yasadim. Hamileydim. Eski kiz arkadasini unutamamis. Itiraf etti. Ustelik ben traş çantasinda baska seyler de buldum.
Boşan. Net.
Sabah sabah sinirim tepeme çıktı gene, madem unutamadın bu kızın başını niye yaktın be adam. Of kimseye güvenilmeyecekmi arkadaş.herkese iyi geceler.şu an kendimi eve sıkışmış nefes alamaz hissediyorum.belki daha önce yazılarımı okuyanlar bilir,eşimin ilgisizliğinden dem vurdum hep.yeni doğum yaptım yok lohusalığa yordum yok kendi büyütmelerime yordum.ama içimde hep bişiler hep acabalar vardı.kısa bi özet geçip bu geceye gelicem.2sene önce eşimin arkadaşıyla msjlaşmasında eski kız arkadaşını sorduğundan bahsetmiştim .ben bunu okuyunca bozuldum konuştum amacın ne niye böle bişi yazdın diye konuştuştuk ettik ben şüpheyle yapamıcam gibilerinden bağırarak konuştum.o da yok öle sandığın gibi bişi deyip yalvardı yakardı.herneyse biz zamanla normale döndük herşey güzel gidiyodu hamile kaldım,hamileliğin sonlarında bi ilgisizlik sezdim,geçen ay doğumumu yaptım ama hala bi ilgisizlik acaba lohusalıktan mı diyorum,annemler yanımdalar onların yanında mı ilgi gösteymiyo diye ben kuruyom kendimi.hep bi konuşçam noluyo diye ortam olmuyo annem benle bebek hep beni istiyo malum daha yeni elimle yalnız kalamadık konuşmak için.ama bende bu adam neden ilgisiz soruları var.neyse konuya geleyim bu akşam dışarı çıktı arkadaşların yanına güdeyim dedi normalde hiç çıkmıyor.dedim tamam.ben erken uyumuşum kalktım saat 12 eşimde gelmiş uyuya kalmış.bende de şeytan dürttü telini karıştırdım ve eski kız arkadaşına msj attığını gördümBen şokk tabiki.başımdan kaynar sular döküldü.ona seni unuttum mu sandın yazmış.kız bişi yazmamış.allahım bunu gördüm ya nefes alamıyorum bi yanımda annem bi yanımda emzirdiğim bebeğim kaldım öle.ağlasam ağlayamıyım bağırsam çağırsam yapamıyom.aklımda boşanma düşüncesi bebeğim 50günlük.ben bu düşüncelerle delircem.yarın uygun bi ortam yaratıp dışarda konuşmayı düşünüyom.okuyan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar şuan başka paylaşacak kimsem yokDiken üstündeyim
Teşekkür ederim. Baştan söleseydi bu kadar olmazdı.şimdi tek üzen beni küçücük bebeğimin olmasıgerçekten insanın başına herşey gelebiliyo o kadar güvenirdim ki kendisine o yapmaz ben yaparım bile iddalı konuşabilirdim.gel gör ki beni getirdiği konum.ben nelerle uğraşırken adam benden gitmişSabah sabah sinirim tepeme çıktı gene, madem unutamadın bu kızın başını niye yaktın be adam. Of kimseye güvenilmeyecekmi arkadaş.
Gidin konusun ne bahanesi varmış bakalım, Allah yardımcınız olsun
Allah yardımcınız olsun, gerçekten şurda o kadar konu okudum ki, erkekler hiç güvenilmez varlıklar. Dediğiniz gibi madem niye sizin peşinizden koşup ikna etmiş evliliğe. Nasıl bu kadar iki yüzlülük oluyor anlayamıyorum.Teşekkür ederim. Baştan söleseydi bu kadar olmazdı.şimdi tek üzen beni küçücük bebeğimin olmasıgerçekten insanın başına herşey gelebiliyo o kadar güvenirdim ki kendisine o yapmaz ben yaparım bile iddalı konuşabilirdim.gel gör ki beni getirdiği konum.ben nelerle uğraşırken adam benden gitmiş
Teşekkür ederim. Baştan söleseydi bu kadar olmazdı.şimdi tek üzen beni küçücük bebeğimin olmasıgerçekten insanın başına herşey gelebiliyo o kadar güvenirdim ki kendisine o yapmaz ben yaparım bile iddalı konuşabilirdim.gel gör ki beni getirdiği konum.ben nelerle uğraşırken adam benden gitmiş
Ben bu erkekleri anlamıyorum yaa yanında ki kadın senin çocuğunu dgormus kesinlikle konuş canım bı kendilerine sahip çıkamıyorlar arkadaş ya ne var esin hamile evet kadın yorgun falan bu ne ya olayın ciddiyetini öğren buluşmuş mu vs bana gibi çok üzüldüm gerçekten annnen evde nasıl olsa kendini iyi hissediyorsan dışarı yemeğe çıkın derim ben al karşına konuş bakalım neler diyecekherkese iyi geceler.şu an kendimi eve sıkışmış nefes alamaz hissediyorum.belki daha önce yazılarımı okuyanlar bilir,eşimin ilgisizliğinden dem vurdum hep.yeni doğum yaptım yok lohusalığa yordum yok kendi büyütmelerime yordum.ama içimde hep bişiler hep acabalar vardı.kısa bi özet geçip bu geceye gelicem.2sene önce eşimin arkadaşıyla msjlaşmasında eski kız arkadaşını sorduğundan bahsetmiştim .ben bunu okuyunca bozuldum konuştum amacın ne niye böle bişi yazdın diye konuştuştuk ettik ben şüpheyle yapamıcam gibilerinden bağırarak konuştum.o da yok öle sandığın gibi bişi deyip yalvardı yakardı.herneyse biz zamanla normale döndük herşey güzel gidiyodu hamile kaldım,hamileliğin sonlarında bi ilgisizlik sezdim,geçen ay doğumumu yaptım ama hala bi ilgisizlik acaba lohusalıktan mı diyorum,annemler yanımdalar onların yanında mı ilgi gösteymiyo diye ben kuruyom kendimi.hep bi konuşçam noluyo diye ortam olmuyo annem benle bebek hep beni istiyo malum daha yeni elimle yalnız kalamadık konuşmak için.ama bende bu adam neden ilgisiz soruları var.neyse konuya geleyim bu akşam dışarı çıktı arkadaşların yanına güdeyim dedi normalde hiç çıkmıyor.dedim tamam.ben erken uyumuşum kalktım saat 12 eşimde gelmiş uyuya kalmış.bende de şeytan dürttü telini karıştırdım ve eski kız arkadaşına msj attığını gördümBen şokk tabiki.başımdan kaynar sular döküldü.ona seni unuttum mu sandın yazmış.kız bişi yazmamış.allahım bunu gördüm ya nefes alamıyorum bi yanımda annem bi yanımda emzirdiğim bebeğim kaldım öle.ağlasam ağlayamıyım bağırsam çağırsam yapamıyom.aklımda boşanma düşüncesi bebeğim 50günlük.ben bu düşüncelerle delircem.yarın uygun bi ortam yaratıp dışarda konuşmayı düşünüyom.okuyan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar şuan başka paylaşacak kimsem yokDiken üstündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?