Bi akıl beynim durdu!!

Ya ne anlatırsa anlatsın bi msj var ortada yani artık ben'saçmalamıyorum,abartmıyorum'büyütmüyorum'yatamıyorum ki aklımda hep deli sorular yatsam öfleyerek kalkıyorum

Yapamam zaten biliyorum kendimi.benim tek ğzüntüm bebeğim başka da bişi değil

ÇOK çok üzüldüm. Ki sen ilgisizliği ile dertlenmişsin.
Ama şimdi bişey diyemiyorum.
Bunu nasıl kaldıracaksın?
Birde bebeğine de o kadar üzülme elbet öyle yada böyle büyüyecek hiçbirşey olmaz yavruna.
Eski laflar hep bunlar çocuğumu babasız v.s cümleleri.
Sen önce kendini düşün.
Çünkü sen nasıl bir mod'da huzurda olursan bebeğinde aynı öyle olur. Sende ne varsa bebeğine o geçer.
13 yaşımda annem babam ayrıldı.
Annem şuan çok huzurluyum yıllarım gitti ama artık rahatım diyor. Ee annem mutlu olsun bana yeter.
Benim zaten bir annem bir babam var istediğim zaman görebilirim.

Çok samimi bir arkadaşım aynen böyle mesaj yakaladı merhaba müait misin olmuyor yapamıyorum unutamıyorum yazmış eşi.
Bizde boşan dedik neyse boşanmadı.
Aradan 3 yıl sonra bu adam yine bişeyler yaptı.
Yine afetti 1 yıl sonra yine oldu ve boşandı.
Şuan ne diyor biliyor musun?
Keşke ilk yaptığında boşansaydım
Kafam rahat koca beni nerde kiminle aldatıyor
Acabalarla ömrüm geçmiyor keyfime bakıyorum diyor.

İşte durumun özeti bu bende de acabalar var.zaten 2sene önce böle bi mevzu oldu.şimdi de uzantısı oluyo.

Yani konusup aynen evlilige devam edince ne olacak bilmiyorum ki zamaninda konusmussun yine yapmis. Yine yapar, gizliden yapar. Arsiz cunku

Eski konunda eski sevgili takintisi yuzunden bu adama guvenmiyorum ama bu kadarcik seyden de bosanmaya emin olamiyorum, oyle bi sey yapsa ki bosansam demissin, galiba duan tuttu Allah karsina boyle somut bi delil cikardi..

Son düzenleme:
Ben de ona yordum.yoruldum artık uyuyamadım beynim patladı düşünmekten.evlilikten de bili anlamadım neyin içine düştüm.düştüğüm konum canımı çook sıkıyor.ben ne haldeyim bebekle uğraşıyom içinde olduğum duruma alışmaya çalışıyom adamın yaptığına bak

Böyle kocaların Allah belasını versin!!!

Üzüldüm adınıza. Yüzüne vurduğunuzda asla yalvarmalarına kanmayın lütfen. Kız cvp vermiş olsa inanın sonuna kadar gidecek biri eşiniz.

Seni unuttuğumu mu sandın ağır bir cümle. Demek ki bu zamana kadar hep seni kandırmış.

Allah sabır versin cnm sana.

Ekran görüntüsü al. Ayni seyleri yasadim. Hamileydim. Eski kiz arkadasini unutamamis. Itiraf etti. Ustelik ben traş çantasinda baska seyler de buldum.

Boşan. Net.

Ben de yediremiyom bu saat oldu msj beynimde dönüp duruyo

Ekran görüntüsü al. Ayni seyleri yasadim. Hamileydim. Eski kiz arkadasini unutamamis. Itiraf etti. Ustelik ben traş çantasinda baska seyler de buldum.

Boşan. Net.
Aldım canım telinden msjı silmiştir.bakalım nasıl savuncak kendisini

Sabah sabah sinirim tepeme çıktı gene, madem unutamadın bu kızın başını niye yaktın be adam. Of kimseye güvenilmeyecekmi arkadaş.
Gidin konusun ne bahanesi varmış bakalım, Allah yardımcınız olsun

Sabah sabah sinirim tepeme çıktı gene, madem unutamadın bu kızın başını niye yaktın be adam. Of kimseye güvenilmeyecekmi arkadaş.
Gidin konusun ne bahanesi varmış bakalım, Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim. Baştan söleseydi bu kadar olmazdı.şimdi tek üzen beni küçücük bebeğimin olmasıgerçekten insanın başına herşey gelebiliyo o kadar güvenirdim ki kendisine o yapmaz ben yaparım bile iddalı konuşabilirdim.gel gör ki beni getirdiği konum.ben nelerle uğraşırken adam benden gitmiş

Allah yardımcınız olsun, gerçekten şurda o kadar konu okudum ki, erkekler hiç güvenilmez varlıklar. Dediğiniz gibi madem niye sizin peşinizden koşup ikna etmiş evliliğe. Nasıl bu kadar iki yüzlülük oluyor anlayamıyorum.
Eskiden benim eşim yapmaz diyenlerdendim, şimdi dünyada herşey olabilir, her türlü sonuca hazırlıklı olmak lazım diye düşünüyorum . Biz kadınlar farkında değiliz ama çok güçlü varlıklarız . Onlarsa sıkıştıkları zaman her yola başvurabilen düz mantık canlılar

Allah sabır versin çok zordur eminim, seven saygı duyan bir de evlat vermiş kadına bu reva görülmemeli ama maalesef karakteri bozuk insanlar yapıyor bunu ! Ben olsam rezil ederim ailemin yanında eğer gerçekten boşanmayı kafama koymussam

Çok zor bir durum..
Kendimi sizin yerinize koyuyorum ama cidden insanın ne yapacağını bilemeyeceği birşey.
Ama ben olsam boşanırdım sanırım, her ne kadar ortada bebekte olsa.. Bu rezilliğe katlanamazdım.

Daha önce sana ilgili biriydi ise ben eski sevgilisini unutamadigini sanmiorum. Sen bebekle uğraşırken onun boslukta canı sıkılmış, macera ariyor. O da seni ilgisizlikle suclayabilir dikkatli ol. Bir an önce kırmadan dökmeden konuş ve sonra ölüm sessizligine bürün. Çırpınıp dururken annenden daha çok işe yarayacaktir o durumun rahatligini yasa kopek gibi kullan şunu ver bunu ver. Sonra bakarsin caresine dusunmemeye calis.

Ben bu erkekleri anlamıyorum yaa yanında ki kadın senin çocuğunu dgormus kesinlikle konuş canım bı kendilerine sahip çıkamıyorlar arkadaş ya ne var esin hamile evet kadın yorgun falan bu ne ya olayın ciddiyetini öğren buluşmuş mu vs bana gibi çok üzüldüm gerçekten annnen evde nasıl olsa kendini iyi hissediyorsan dışarı yemeğe çıkın derim ben al karşına konuş bakalım neler diyecek

Bir erkek bir kadin ile yapamayacaksa neden evlenir ?

Kadinlar , neden evli erkeklerle yazisir konusur ?

Aklim almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…