Bi akıl verin kızlar

Tabi ki ilişkin dinamiğimiz bu değil yorumları okumadınız sanırım ama gitmesini istememe sebebim yolların kötü ve karlı olması sebebiyle korkmam ve içimin huzursuz olması
Yok ben sadece ilk mesajinizi okudum. Goremedim orada yol hava durumunu. Bilemiyorum da esiniz kendisi yola havaya gore davranabilir aslinda. Yetiskin adam.

Her ikiniz de hatalisiniz. Bana eşe 'hayir, gondermem, gidemezsin, yapamazsın' gibi ifadeler kullanmak, ne bileyim cok küçük düşürücü geliyor. Kendi açımdan yani. Ben bu tarz cumleler kuramam. O neden gitmek istedigini söyler, ben de neden gitmesini istemediğimi söylerim ve kim daha mantikliysa onun dedigi olur. O yuzden sizin tavrınizi ben 'degisik' buldum. Ama iliskiniz bu tarz konusmalara yatkinsa, o zaman eşinizin emrivaki yapmasi da yanlis. Onu da hatali buldum. Arkadaşlarını kapiya dikmesi filan. Çocukça. Ama sizin arkadaşlarını yaninda küçük düşürmeniz de yanlis.
Bence gidin yanina konuşun, tamam hataliyim ama sen de hatalisin diyin. Kestirip atmamaliydim, arkadaslarinin yaninda oyle davranmamaliydim ama sen de emrivaki yapmamaliydin diyip öpüşün koklasin.

Ben de esimin bekar arkadaşlarıyla gorusmesine hos bakmam. Bekar erkekler istedigi zaman cikabilir gece icmeye çıkabilir bana göre evli erkekler bunları yapamaz önce aile. Tek basina yurt disina cikmaya gelince egitim gibi bir sebep yoksa ya da iş dışı bir seyse asla ne esimin gitmesine izin veririm ne ben gidebilirjm. Bence dogru yapmışsınız simdi sakin ozur filan dilemeyin bir dahakine yuz bulur. Böylece bu yurt disi sevdasi kapanmış olur.

Böyle yaparsanız evliliğiniz de her ikiniz de Mutlu olamazsınız. Güvenmek zorundasınız. Ben başka çare görmüyorum. Eşiniz sizi özgüvensiz görürse sevgisi azalacaktır. Birşey yapar mı yurtdışında. Olabilir. Ama niyeti varsa her yerde yapar. İnsanlar yıllarca komşuyla yasak aşk yaşıyorlar. Sadakat insanın içindedir. Sizi üzmek istemem ama bekar arkadaşlarıyla görüşme hevesi de iyiye işaret değil bence. Yani başka kadın anlamında demiyorum. Ama sizinle gitmek istemeli oralara. Aşkım arkadaşlar şuraya gidiyor. Ben de görmek isterim biz de seninle gidelim bir gün gibi.

Bu ne ya çocuk gibi izin almak:)))) gideceğim şuraya dersin yeter haberi olsun diye o da. Benim eşim öyle yapsa pfggg sen çocukla ilgilen yarın gelicem derim. Bence evlilikleri gözünüzde büyütüyorsunuz. Bir sürü insan tek başına ebeveynlik yapıyor yıllarca bir gün ne ki? Kısıtlamak çok yanlış.

Bence en dogrusunu yapmissin hayat musterek ayni seyi sen yapsan izin verir miydi ??

Ben de evliyim bekar kadın arkadaşlarımla takılırım hatta bazıları çapkındır da,ayrıca o arabayla gelme mevzusunda filan hayal ettim de eşinizin yerinde olsam ben de kırılır ve utanırdım,o şekilde bi söz verilmişse yani yanlış anlayarak karışmazdım gitmesine. Eşiniz haklı bence

Bu saat oldu hala uyku tutmadı keşke zamanı geri sarsam ama ben ona bişi olır diye ne bileyim yollar kötü karlı diyr hayır dedim ama yanlış yaptım sanırım ;(

Ay noluyor bekara evli birlikte takılınca? Bu akşam bekar kuzenlerimle birlikteydim mesela ve eve daha az önce geldim. Eşim karışmaz asla. İzin almak falan bana çok saçma geliyor. Kimse kimsenin velisi değil ya evliyiz biz. Birbirimize güvenmezsek hayat geçer mi?

Kızlarla çıktık tatlı yedik çay içtik geldik ne kötülük var ki bunda? Bütün bekar erkekler de abaza değil yani abartmayın.

Back
X