• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi akıl verin kizlar

Canm olabildiğince bişeyler paylaşmaya çalışıyoruz hepimiz. Bazı gülüyoruz bazı Ağlıyoruz bazen dalga geçip bazen hüzünleniyoruz. Şu hayatta neler var diyoruz bazen bazende vay be pes diyoruz bir aile gibiyiz aslında hepimiz burda anlat kzuum rahatla..
Bak evlendirirler diyorsun ne biliyim canm biraz daha zaman belkide dua et bol bol. Vardır bu imtihanın da bi hediyesi. Her gecenin bir gündüzü herkes farklı şeyler yaşıyor su hayatta ben hamd ederdim hep rabbime ama şurda bazı konuları okudukça ey diyorum Rabbim neler neler var.
Rabbim kimseye çaresiz dert vermesin kuzum. Biliyorum çok pis hatta terbiyesiz bi laf eşinin ki haklısın da ama bi sakince düşün canm herseyi. Yeni bir sayfa aç kirginliklarindan atın bi kızın için yap bunu önce bi silkelen vardır bi bildiği Rabbimin bırak bakalım bu bayramda onun dediği olsun He de geç bakalım bi napcak ozamn..
Bende birgun mutlu olurmuyum bilmiyorum ama ins kızım hep mutlu olur

Ya burda beni dinleyip derdime ortak oldugunuz icin cok sagolun bilmiyorum yapamıyorum kaldiramiyorum belki aldatsa bu kadar koymazdu ailem arkamda degil maddi imkanim yok bosansam kizimi ne yapacam bir seneye tekrar evlendirirler kizimi uvey babanin yaninda mi buyutuyum yani cok kötü durumdayim belki cocuk isini erken düşündük hayilisi Allahtan
Samire tekrar evlendirirler beni diyorsan sakın boşanmayı düşünme.Kızın varmış madem üvey babayla olmaz.Yine kendi babasının yanında olması en iyisi çocuğun için.Eşinin sana karşı davranışları nasıl peki? Şiddet uygular mı? Hakaret eder mi?

Samire tekrar evlendirirler beni diyorsan sakın boşanmayı düşünme.Kızın varmış madem üvey babayla olmaz.Yine kendi babasının yanında olması en iyisi çocuğun için.Eşinin sana karşı davranışları nasıl peki? Şiddet uygular mı? Hakaret eder mi?
Siddet de olmustu neyse ya sizleri gece gece dertlerimle bogmayim sonra yine görüşürüz olmazsa

Siddet de olmustu neyse ya sizleri gece gece dertlerimle bogmayim sonra yine görüşürüz olmazsa
Ne demek canım olur mu,burası bir derdim var bölümü zaten,herkes dertlerini yazıyor öyle düşünme.Ne zaman canın sıkılırsa yaz,elimizden geldiği kadar yorum yapıp,destek olmaya çalışırız sana.

Bukadar gün ken kendine dert etme alt tarafi 1 gün görceksin bir kacgün keyfini kaciriyorsun malesef herkezin var öyle görmek istemedikleri

Etleri dolaba koysunlar sen 3. Gün git en temizi :KK48: benimki de annemgilde bahçede annemle kavurma yapın diyo kışlık :KK14: geçen kurban bizim kurbanı onlar pay etmeye kalkmıştı gerginlikten çatlayacak hale gelmiştim en son eşimle birbirimize patlamıştık korkuyorum yine saçma sapan muhabbetler olur gerginlik çıkar diye evde ocakta pişiririm diyorum ama bilemedim.. Ne yapsam sence?

Etleri dolaba koysunlar sen 3. Gün git en temizi :KK48: benimki de annemgilde bahçede annemle kavurma yapın diyo kışlık :KK14: geçen kurban bizim kurbanı onlar pay etmeye kalkmıştı gerginlikten çatlayacak hale gelmiştim en son eşimle birbirimize patlamıştık korkuyorum yine saçma sapan muhabbetler olur gerginlik çıkar diye evde ocakta pişiririm diyorum ama bilemedim.. Ne yapsam sence?
Etleri kavuruyormusunuz o zaman gerginlik cikarmadan annenlerde yapin hemen kacin derim

Teşekkür ederim iyiki varsiniz bilmiyorum bazi arkadas dertlerimi kucuk diyorlar ama gercekten benim icin baya buyuk bi dert gecede uyuyamadim düşünmekten

Back
X